Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BREST

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Brest - Boka och spara

  Fascineras i en hyrbil i Brest och upptäckt halvön Bretagne. Brest ligger i nordvästra Frankrike och har ca. 145 200 invånare. Brest ligger på halvön Bretagne och staden har en mycket vacker naturhamn. Med en hyrbil i Brest kommer du så nära den franska idyllen du bara kan. När du hyr bil i Brest kan du hämta direkt i centrum och bege dig iväg. Bokar hyrbil gör du online eller genom att ringa till oss på telefonnummer: +46 10 888 66 52.

  Biluthyrning i Brest

  Att hyra bil i Brest är enkelt. Se mer av staden och dess omgivningar på din semester. Spatsera runt i den vackra stadskärnan, som är fylld av historiska byggnader eller besök Akvariumet Océanopolis. Kolla in det inponerande Château de Brest, som är stadens äldsta byggnad. När du hyr bil i Brest tänk då på att tempot i trafiken är högre än i Sverige och fransmännens körstil är betydligt järvare än svenskarnas. Var beredd på att bli omkörd för ibland kan det gå undan.

  Auto Europe erbjuder biluthyrning i Brest

  Auto Europe förmedlar hyrbilar på över 24 000 resmål världen över. Vi arbetar med välkända leverantörer bland annat: Europcar, Avis och Alamo. Förutom hyrbilar i Frankrike, på platser som Rennes, Paris och mycket mer erbjuder Auto Europe billiga hyrbilar i övriga Europa, USA, Australien och Asien.