Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BERGERAC

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Bergerac till de bästa priserna

  Din Hyrbil i Bergerac kommer att ta dig runt vindistrikten som ligger i västra Frankrike. Bergerac har ca. 26 000 invånare och ligger ca. 8,5 mil öster om Bordeaux, vid floden Dordogne, varifrån vindistriktet även fått sitt namn. Med en bilen kommer du i närkontakt med den franska idyllen. Du kan ge dig ut på upptäcksfärd bland frodiga vingårdar, tryffelskogar och kastanjeplanteringar. Bilen hittar du direkt i centrum hos våra olika leverantörer. Bilen bokar du enklast på vår hemsida eller genom att ringa till oss på telefonnummer: +46 10 888 66 52.

  Biluthyrning i Bergerac

  Att hyra bil i Bergerac är enkelt. Se mer av staden och dess omgivningar på din semester. Gör en utflykt med din hyrbil och besök en av de många små byarna som omges av ringmurar, eller varför inte se hur många charmiga franska slott du kan räkna till under din upptäcktsfärd. Här kan man inte ta miste på den franska lantidyllen! När du hyr bil i Bergerac tänk då på att tempot i trafiken är högre än i Sverige och fransmännens körstil är betydligt järvare än svenskarnas. Var beredd på att bli omkörd för ibland kan det gå undan.

  Auto Europe erbjuder biluthyrning i Bergerac

  Auto Europe förmedlar hyrbilar på över 24 000 resmål världen över. Vi arbetar med välkända leverantörer bland annat: Europcar, Avis och Alamo. Förutom hyrbilar i Frankrike erbjuder Auto Europe billiga hyrbilar i övriga Europa, USA, Australien och Asien.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida