Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED HERTZ

  • 9.1
  • 8.9
  • 9.2
  • 9.3
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  January 20
  Trevligt bemötande och snabb behandling.
  January 18
  skötte sig bra
  January 16
  Det fungerade bra förutom informationen om skatter id upphämtning
  Läs mer

  Meddelande från Hertz

  Hyrbil med Hertz - Auto Europe

  Vi har meddelats av Hertz Management genom de internationella medierna att Hertz fredagen den 22 maj ansökte om Kapitel 11 under USA:s konkursskyddslagar. Detta tillåter företaget att ha igång verksamheten som vanligt, samtidigt som de kan omstrukturera och omorganisera sina skulder. Uppmärksamma att många företag i USA, bland annat General Motors och National/Alamo Car Rental, har framgångsrikt tagit sig igenom Kapitel 11 processen tidigare.

  Ansökan påverkar endast Hertz i USA. Hertz i andra länder såväl som franchisepartners utanför USA påverkas inte av detta beslut. Verksamheten på dessa ställen är igång som vanligt.

  Detta betyder också att Auto Europes kunder inte påverkas av beslutet. Men Auto Europe håller sig uppdaterade kring situationen och kommer att kontakta kunden i god tid om ett byte av leverantör krävs på grund av konkurs. Vi kommer då hjälpa kunden hitta ett passande hyrbilsalternativ.

  Hyrbil med Hertz: Allt ni behöver veta om Hertz

  Med Auto Europe är det fullt möjligt att hitta en högkvalitativ hyrbil med Hertz. Bolaget grundades av entreprenören Walter L. Jacobs och hette från början Rent-a-Car. I dess början var företaget ett blygsamt bolag med en liten flotta av Model T Ford bilar. Men redan inom fem år lyckades företaget växa till sig rejält och kunde erbjuda en flotta på över 600 fordon och med en årlig intäkt som var över en miljon dollar. Med denna tillväxt så började folk få upp ögonen för företaget, och en av dessa var John D. Hertz, som var ägare av Yellow Truck and Coach Manufacturing Company. Han köpte upp Rent-a-Car 1923 och döpte om företaget till Hertz Drive-Ur-Self systems. Tre år senare sålde John företaget till General Motors Corporation som öppnade upp den första Hertz filialen på Chicagos flygplats.

  Med allt fler som började att boka en hyrbil med Hertz så gick företaget in i en expansion som ledde till att företaget utökade sin verksamhet till Kanada, Frankrike och Sydamerika. Den tidigare ägaren John D. Hertz valde att köpa tillbaka företaget från General Motors 1953, och valde då att döpa det till Hertz Corporation. Under hans styre börsnoterades bolaget och dess huvudkontor flyttades till New Jersey. Efter 1988 bollades företager runt mellan olika ägare som Radio Corporation of America och till sist UAL Corporation mot en summa på 587 miljoner dollar. Under denna period så växte Hertz flotta till sig rejält och steg upp till nästan 400 000 last- och hyrbilar i 120 länder.

  November 2016 tog Clayton, Dubilier & Rice över Hertz Global Holdings och utvidgade företaget till hela Europa samtidigt som de köpte upp sin närmaste konkurrent - Dollar Thrifty Automotive Group. Med övertagandet av deras konkurrent så ökade antalet upphämtning och avlämnings platser till totalt 10 400 platser i 150 länder. De lanserade även ett nytt varumärke som riktar in sig på de resenärer som önskar mer ekonomiska alternativ - Advantage Rent-a-Car.

  Auto Europe sitter stolt och säkert på sin plats som den ledande mäklaren för hyrbilar världen runt. Tack vare hårt arbete från Auto Europe som är baserat på förtroende och tillförlitlighet kan vi erbjuda er kunder de bredaste sortimentet av hyrbilar till oslagbart låga priser. Som bevis för Auto Europe dominerande kraft på mäklarmarknaden kan vi uppvisa en mängd nomineringar och priser som Auto Europe har vunnit över åren. Vi har kammat hem priser som Europas ledande hyrbilsföretag, Europas ledande chaufför företag. Även andra prestige fyllda priser som Magellan Silver Award för kategorin Övergripande lyxbilsamling. Med sådana priser och leverantörer som Hertz under vårt bälte, är Auto Europe ett företag ni kan lita på och känna er säkra med.

  Alla Hertz kontor har öppet som vanligt under pågående pandemi, det går därför bra att boka en hyrbil med Hertz under Corona.

  Hyra bil med Hertz: Kanonpriser från en ledande leverantör

  Hertz är ett globalt varumärke, som grundades för över 100 år sedan, med en målsättning att ge dess kunder utmärkt kundservice, innovation och expansion. Företagets mantra är "lägsta pris, högst kvalitet och det bolag med bäst kundfokus av alla på marknaden".

  Som ett av världens största hyrbils företag kan ni hyra bil med Hertz i över 150 länder. Hertz är en viktig aktör i hyrbils branschen och har ett omfattande utbud av egen ägda företag och franchise platser i USA, Afrika, Asien, Australien, Kanada, Karibien, Europa, Latinamerika, Mellanöstern och Nya Zeeland. Hertz har numera sitt huvudkontor i Estero, Florida och har utspritt över hela världen runt 40 000 anställa. Deras årliga försäljning på 10 miljarder dollar och en gigantisk flotta gör dem till en av de viktigaste aktörerna och bland de största bolagen i USA.

  Hertz - Den unika hyrbils upplevelsen

  Förutom Hertz välkända namn är en av deras mest tilltalande faktorer deras stora utbud av varierande bilar som finns tillgängligt i deras enorma flotta av hyrbilar. För de som bokar en hyrbil med Hertz kommer de att finna många välkända märken som Mercedes, Cadillac, Mazda, Volvo, Toyota, Jeep och Lincon samt många andra märken i Hertz flotta. Ett annat plus i kanten för Hertz är deras innovativa Green Collection varumärke som de lanserade 2016 som är utmärkt för de kunder som värdesätter miljön. Detta varumärke erbjuder miljövänliga fordon som Toyota Prius, Ford Fusion, Buick LaCrosse, Toyota Camry och Hyundai Sonata som alla är extremt bränsle effektiva bilar med dokumenterat låga koldioxidutsläpp.

  Hertz fortsatta framgång beror mycket på att de konstant utökar sin verksamhet och introducerar nya produkter utöver möjligheten att hyra bil. En av deras mest kända tilläggsprodukt är Hertz One som erbjuder en kostnadseffektiv envägs tjänst för skåpbilar. Hertz Premium är ett annat välkänt alternativ som erbjuds som låter dess kunder få en smak av lyx till överkomliga priser. Med premium tjänsten kan man njuta av världens mest moderna, eleganta och högpresterande fordon som kommer med det allra senaste inom teknik.

  2008 startades Hertz car sharing program - Hertz On Demand som har växt i en rasande takt. Numera har denna tjänsten många aktiva dotterbolag i städer och universitet världen över. Hertz hårda arbeta att alltid vara innovativa och att alltid utveckla sig själva har gjort att det räknas som en global ledare med ett bra utbud av moderna hyrbilslösningar. Andra tjänster som Hertz Dream Collection och British Collection gör att Hertz verkligen skiljer sig från mängden.