Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBIL FRÅN TOULOUSE FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Toulouse flygplats billigt – Boka och spara

  Toulouse är verkligen en intressant och mångsidig stad men som ofta hamnar något i skymundan i jämförelse med Paris och Nice. Dess unika läge mellan Atlanten och Medelhavet gör det till en bra utgångspunkt för att utforska södra Frankrike. Toulouse har ett stort utbud av fornlämningar, kyrkor, katedraler och gamla byggnader att utforska. Här finns också ett exceptionellt gammalt kvarter, en dynamisk plats med ett rikt kulturellt utbud i form av evenemang. Staden Toulouse är också hem till ett flygcentrum och ett rymdmuseum. Dess smeknamn "den rosa staden" (La Ville Rose) hänvisar till dess unika arkitektur och den dominerande färgen, som går tillbaka till medeltiden, när man använde rosa terrakotta. Med Girona och Bordeaux bara ett par timmar bort är en hyrbil från Toulouse flygplats ett bekvämt sätt att börja ditt franska eller spanska äventyr. För några av de bästa priserna på hyrbil hyresmarknaden är Auto Europe ditt självklara val. Vår mångåriga erfarenhet och engagemang för kunder, tillsammans med över 24.000 upphämtningsplatser gör din hyrbilsupplevelse enkel och bekväm.

  Klicka här för att läsa utvärderingar av hyrbil i Toulouse.

  Flygplatsinformation

  Toulouse - Blagnac Airport (TLS)
  Officiellt namn: Toulouse - Blagnac Airport
  Adress: 31703 Blagnac, Frankrike
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 6 km nord-väster om centrala Toulouse.
  Flygbolag på flygplatsen: Flertalet stora flygbolag trafikerar flygplatsen. Däribland Air France, BMI Regional, British Airways, Easyjet, Eurowings, Flybe, Lufthansa, KLM, Ryanair och Vueling.

  Terminaler

  Flygplatsen i Toulouse har en kompakt terminalbyggnad indelad i 4 våningar även kända som hallar A, B, C och D. Biluthyrningsdiskarna ligger belägna på ankomstområdet (våning 0), där hittar du också en restaurang, bagageutlämningen och bankfaciliteter. Avgångsområdet, även känt som våning 1, inrymmer en lounge, affärer, restauranger och banktjänster. Fler restauranger och butiker, samt kontor, kan hittas på våning 2. Internationella och Schengen flygningar betjänas från Hall D, där du också hittar ett stort shoppingområde, incheckningsdiskar, kaféer och ett antal automater.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  För dig som ska hyra bil på Toulouse flygplats, kommer du att hitta ett antal leverantörers diskar inne i Hall B och Hall C. Kontrollera din voucher och de nödvändiga dokumenten noggrant innan du ger dig iväg på din resa för att säkerställa en smidig upphämtning på flygplatsen. Leverantörernas öppettider kommer att variera på helger så kontrollera dessa på din bokningsvoucher innan resan.

  Uthyrare Öppettider
  Avis 7.00 till 23.59
  Budget 7.00 till 23.59
  Europcar 7.00 till 23.59
  Hertz 7.00 till 23.30
  Citer 7.00 till 23.30

  Flygplatsfaciliteter

  Flygplatsen i Toulouse har allt du behöver för en bekväm vistelse i väntan på din flygning. Om du behöver planera in ett jobbmöte kan du dra nytta av flygplatsens mötesrum och affärscentrum. Wi-Fi finns tillgängligt i hela terminalen och kan användas gratis. Förutom bankomater, kan du också använda en bank i ankomsthallen som har öppet varje dag utom söndagar. Ett utbud av butiker kommer att vara till ditt förfogande på Toulouse flygplats, som sträcker sig från de gemensamma taxfree-butiker till specialiserade butiker som erbjuder unika gåvor. Det finns även ett brett utbud av matställen på flygplatsen med caféer och bagerier samt en restaurang med panorama över flygfältet i Hall B.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Flygplatsen är ansluten till Toulouse centrum genom många busslinjer. Bussresan tar ungefär 20 minuter för att komma till centrum. Några av deras hållplatser inkluderar även tunnelbanestationer och en järnvägsstation. Toulouse flygplats är också ansluten till Andorra genom två bussförbindelser om dagen. Ta din hyrbil från Toulouse flygplats via väg A621 mot centrum av Toulouse. I rondellen ta avfarten till Elche Avenue. Läs mer om att köra i Frankrike i vår guide.

  Parkeringstips

  Flygplatsen i Toulouse har flera parkeringsplatser och därmed möjlighet att möta olika parkeringsbehov. Några av dem erbjuder direkt tillgång till terminalen som är tillgänglig till fots, medan en del kan nås av bussar. Flygplatsen tillgodoser även både kortsiktiga och långsiktiga parkeringsmöjligheter. I centrum av Toulouse kan gatuparkering begränsas till endast två timmar på vissa ställen, medan andra ställen i staden erbjuder gatuparkering i upp till fyra timmar. Det finns dock många parkeringar i hela staden där du kan lämna bilen och inte oroa dig för tidsfristen. De är bekväma, väl skyltade och ganska lätt att hitta.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Toulouse


  Mer information om Toulouse flygplats

  Toulouse flygplats
  Blagnac, Frankrike, 31703
  IATA Code: TLS
  ICAO Code: EGJJ
  Latitud: 43.3806
  Longitud: 1.2204

  Allmän information: Toulouse flygplats ligger belägen cirka 6 km nord-väster om Toulouse i Blagnac, Frankrike och kan lätt nås med hjälper av hyrbil.