Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED NATIONAL

  • 9.6
  • 9.6
  • 9.4
  • 9.7
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  March 06
  Excellent service personell.
  August 24
  Allt var bra
  July 13
  Trevliga och sålde inte på en massa extra. Man fick välja mellan massor av bilar på plats. Detta uppskattades enormt av oss. Svårt att få kontakt när vi ville förlänga en dag var enda nackdelen.
  Läs mer

  Hyrbil med National: Ett ledande hyrbilsföretag

  Hyrbil med National - Auto EuropeNational är ett etablerat och välkänt hyrbilsföretag som förser affärsfolk, semesterfirare och alla som kan ha nytta av deras tjänster med hyrbilar världen över. Företaget grundades i USA men är numera också aktiva i Nordamerika, Sydamerika, Centralamerika, Europa, Karibien och även stora delar av Asien och Mellanöstern. Med huvudkontor i Clayton, Missouri bedriver de sin verksamhet över hela världen. Företaget ägs av Enterprise Holdings som av affärstidningen Forbes rankats som ett av Amerikas största privatägda företag. Enterprise Holdings äger bland annat också de populära hyrbilsföretagen Enterprise och Alamo, bokar du en hyrbil med National via Auto Europe kan du därför vara säker på att du är i trygga händer.

  År 1947 slogs 24 självständiga hyrbilsföretag ihop och bildade National. De hade då runt 60 upphämtning och avlämningsplatser runt om i USA, år 2005 hade de växt till att ha över 2,000 över hela världen. Och de fortsätter att växa! Detta betyder att var du än befinner dig i världen kan du vara säker på att National har flera upphämtning och avlämningsplatser att välja mellan. Företaget låter tidspressade kunder välja bil själva (så länge bilen är inom samma kategori som angavs vid bokningen), vilket har gjort dem populära på marknaden. Deras smidiga tillvägagångssätt låter resenärer snabbt och enkelt hämta ut sin bil för att sedan bege sig ut på äventyr.

  National har även vunnit flera ärofyllda priser för sina hyrbilstjänster. Bland annat har de vunnit Travel + Leisure Magazines pris “World´s Best Car Rental Company” och Business Travel News “Highest car Rental Rating Award”. Det går inte att förneka att National är ett av de bästa hyrbilsföretagen på marknaden och självklart vill vi på Auto Europe samarbeta med dem. På vår hemsida kan du jämföra priser, företag och fordon så du hittar det perfekta alternativet för dig. Med över 60 års erfarenhet har vi tillgång till de bästa priserna på hyrbilar i över 180 olika länder med över 24,000 upphämtning och avlämningsplatser. Boka och spara på din hyrbil redan idag!

  Hälso- och säkerhetsåtgärder under Covid-19

  Complete Clean Pledge NationalPå grund av den pågående coronavirus pandemin har National vidtagit ytterligare åtgärder för att säkerställa sina kunders och personals hälsa. Dessa åtgärden har tagits fram i enlighet med de rekommendationer som hälsomyndigheterna givit. Detta inkluderar: social distansering där antalet personal per kontor har minskats, regelbunden handtvättning och desinfektion av alla ytor och, för att minimera kontakten med kunder, har vissa procedurer för upphämtningen ändrats. På vissa destinationer är det möjligt att få hyrbilen levererad till sig eller att hämta upp bilen vid vägkanten. Om det uppmärksammas att en tidigare kund eller passagerare har smittats kommer hyrbilen som används att tas bort från Nationals flotta och sättas i karantän under den rekommenderade tidsperioden.

  Complete Clean Pledge – Garanterat rengjord för maximal säkerhet

  Redan innan denna pandemi var renligheten på Nationals kontor och hyrbilar en stor del av Nationals arbete, men på grund av situationen vi nu är i har de grundläggande hygienrutinerna förbättras. ”Complete Clean Pledge” har införts och garanterar att fordonet har rengjorts och desinficerats med högsta möjliga standard. Efter den grundläggande städningen med bland annat dammsugning fokuseras det på ytterligare 20 delar som genomgår extra rengöring och desinfektion. Dessa ställen är bland annat ratten, kopphållarna, växelspaken, dörrhandtagen, speglarna och många fler. Vänligen se följande infografik för att se alla områden som omfattas i denna nya städrutin. All personal har genomgått en extra utbildning på hur man bäst rengör och desinfekterar ett fordon, både inifrån och utifrån. För allas säkerhet är de anställda också försedda med engångshandskar under hela städningsprocessen. Med ”Complete Clean Pledge” kan du utan tvekan boka en hyrbil med National under Covid-19 och känna dig trygg och säker.

  Complete Clean Pledge National Infografik

  Hyra bil med National: Effektivt, smidigt och prisvärt

  National är ett av de mest kända företagen på marknaden. De är prisvärda, effektiva, har hög kvalitet och håller vad de lovar vilket har skapat ett pålitligt och professionellt rykte bland kunder. Om du väljer att boka en hyrbil med National kan du därför vara säker på att du kommer ha en lyckad hyrbilsupplevelse. Men det är inte bara företagets professionella och kundinriktade service som gör dem kända bland folk, de är nämligen också det officiella hyrbilsföretaget för hela tio major league baseboll teams i USA. Bland annat Boston Red Sox, New York Mets och San Francisco Giant.

  Som en del av Enterprise Holdings har National präglats av deras värderingar vad det kommer till kundservice, långtidsmål och miljötänk. National strävar alltid efter att bli bättre och tar därför alltid till sig kundernas åsikter och feedback. De sätter långtidsmål eftersom de vill ha en stabil och stark verksamhet som grundar sig i bra värderingar och hållbart företagande. Detta innebär att National, precis som Enterprise Holdings andra hyrbilsföretag, har ett stort utbud av miljövänliga fordon. Detta inkluderar hybrids och elbilar i olika storlekar och märken. Ett av företagets huvudmål är att minska kostnaderna samtidigt som de lämnar ett positiv avtryck på samhället och människorna de tjänar.

  En unik hyrbilsupplevelse med National

  Tillsammans med Enterprise Holdings erbjuder National en omfattande och smidig transportlösning till människor i hela världen. Behöver du en stor familjebil på semester i Australien, eller bara en liten och smidig bil bland de trånga gatorna i Florens så har National något för dig. Med ett stort utbud, flera tusen upphämtning och avlämningsplatser i flera länder samt utomordentlig kundservice är det inte konstigt att National är ett av de bästa hyrbilsföretagen i världen. Gör som många andra och boka din nästa hyrbil med National för en trygg och smidig hyrbilsupplevelse.

  Om du bokar via Auto Europe garanterar vi de bästa priserna. Hos oss kan du jämföra fordon, priser och företag för att hitta det alternativet som passar dig bäst. För att påbörja din bokning kan du rulla upp längst upp på denna sida, där hittar du vår bokningsmotor. Bara fyll i din destination samt datum du önskar hyra så kommer vi ge dig flera alternativ att välja mellan. Har du några frågor, eller om du hellre vill boka via telefon kan du alltid höra av dig till våra hyrbilsexperter på: +46 10 888 66 52.