Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED ALAMO

  • 9.1
  • 9.3
  • 9.3
  • 9.5
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  May 26
  Smidigt och effektivt. Ganska mycket info lämning som borde varit färdigt med Auto Europe. Ren...
  May 22
  Nöjd
  May 21
  Bilen hade ingen bensin när vi fick den. Att säga att vi kan lämna tillbaks den utan bensin är ingen tröst när det första du måste göra sent på kvällen är att åka och tanka. Om inget varit öppet hade vi inte kommit till vår...
  Läs mer

  Hyrbil med Alamo: Allt ni behöver veta om Alamo

  Hyrbil med Alamo - Auto EuropeAuto Europe är en förmedlare med lång erfarenhet av hyrbilar där ni som kund kan hitta en hyrbil i över 180 länder världen runt. För att kunna erbjuda er kunder det bästa, så samarbetar Auto Europe med många olika etablerade leverantörer. En av dessa leverantörer är Alamo, som ägs av Enterprise Holdings och är den tredje största hyrbilsleverantören i USA. De har kunnat ta sig in på den platsen genom att erbjuda bilar till högkvalitet till rimliga priser. Även Alamo's engagemang för att hålla hög service och en stark fokus på sina kunder har lett till deras framgång. Alamos har en affärsfokus som är inriktad på fritids- och resesektor och Alamo har utvecklat starka band med flygbolag, resebyråer och arrangörer runt hela världen. Denna affärs fokus har lett till att Alamo har kunnat expandera i USA, Mexiko, Central- och Sydamerika, Europa, Afrika och Australien.

  Med Auto Europe får ni inte bara tillgång till oslagbara priser, prisbelönad kundservice utan även möjligheten att kunna hyra husbil, lyxbil och anordna transfertjänst. När ni väljer en hyrbil från Alamo så får ni utöver säkra och pålitliga fordon även tryggheten som enbart ett väl respekterat branschmärke som Alamo kan erbjuda.

  Även under pågående Coronakris har du möjlighet att boka en prisvärd hyrbil via Alamo. Läs gärna mer om företagets hygienrutiner, säkerhetsåtgärder och hur det är att hyra bil med Alamo under COVID-19 här.

  Hyra bil med Alamo: Kanonpriser från en ledande leverantör

  Alamo är en av många varumärken som ingår i Enterprise Holding och med en sådan jätte som ägare är ni som kund garanterad en hög servicestandard. För att hålla en hög service nivå så har företaget infört ett Enterprise Service Quality Index, där varje hyrbils kontor kan bedömas och betygsättas för dess kvalitet, effektivitet och kundtillfredsställelse. De kunder som har avslutat sin hyra uppmanas att ge deras återkoppling om deras upplevelse.

  Deras hårda strävan att alltid vara i framkanten ledde till att 2005 lanserade Alamo hyrbils branschens första online-checkin tjänst. Med detta nytänkande system är det möjligt för deras kunder att välja mellan önskad bil, jämföra priser och få enkel tillgång till deras kundsupport.

  Naturen och företagets bio fotspår tar Alamo på mycket gravt allvar. De har investerat mycket på fordon som är bränsleeffektiva samt i forskning runt förnybara bränslen. Alamo har donerat runt 35 miljoner euro till Enterprise Institute of Renewable Fuels och till Donald Danforth Plant Science Centre i förhoppningen att det kommer någon dag att utvecklats ett effektivt biobränsle. Enterprise Holdings har även donerat 50 miljoner euro för 50 Million Tree Pledge via US Forest Service and Arbor Day Foundation.

  Alamo - Den unika hyrbils upplevelsen

  Med hjälp av Auto Europe kan ni på enbart några klick hitta en hyrbil med Alamo genom den effektiva sökmotorn som snabbt ger en överskådlig blick på vad som finns tillgängligt. När ni får upp sökresultatet kan ni behändigt jämföra priser i olika kategorier och leverantörer. Ni har även tillgång till att läsa andra kunders upplevelser med Alamo och de andra leverantörerna. Med Auto Europe kan ni även välja till extra tillbehör som GPS, extra förare och utrustning som barnstolar. Ha dock ett öga på extra erbjudande där som GPS eller extra förare ingår i priset.

  Oavsett om ni väljer att resa till platser som Spanien, Sydafrika eller Portugal kan ni förbättra er semesterupplevelse med hjälp av en högkvalitativ hyrbil med Alamo som inte spräcker er budget och ni kan enkelt hitta en biltyp som passar era behov. Redan nu kan ni använda av den välutvecklade sökmotorn för att hitta er nästa hyrbil, eller så kan ni ringa till hyrbils experter som står reda alla dagar i veckan. De är där för svara på alla era frågor och erbjuda en hjälpande hand när det behövs.