Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I SPANIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Spanien - Det bästa av södra Europa

  Hyrbil i Spanien

  Fullt av historia och med behagligt klimat året runt är Spanien en destination som passar alla typer av resor. Åk på en lyxig solsemester till Malaga, en fotbollsresa till Barcelona eller varför inte en härlig shoppingresa till huvudstaden Madrid? Landet är fyllt av sevärdheter och attraktioner som passar alla åldrar, intressen och förutsättningar. För att göra resan ännu bättre kan du boka en hyrbil i Spanien via oss på Auto Europe och ta del av ännu mer av detta underbara land i södra Europa.

  Spanien är en storfavorit bland semestersugna svenskar och med två långa kustlinjer är det väl inte konstigt. Under flera år har solsugna nordbor rest till landet för att uppleva den förföriska miljön, historiska andan och de fantastiska stränderna. I nordväst finner du kusten till det vilda Atlanten och i sydöst kusten till exotiska Medelhavet. Att destinationer som Alicante, Marbella och Valencia lockar på grund av sitt fantastiska läge vid kusten är därför förståeligt. Men Spanien har så mycket mer än bara ett varmt klimat och vackra stränder, känd för sitt vin och matkultur är detta den perfekta destinationen att åka på en kulinarisk smakresa till. Drick de traditionella dryckerna sangria och cava medan du får dina smaklökar att dansa av äkta spanska maträtter som paella, pisto och rabo de toro.

  Det är inte bara det spanska fastlandet som bjuder på solsemester i världsklass. Besök Gran Canaria i Atlanten eller en av de Baleariska öarna mitt i Medelhavet, kanske mest känd är den populära charterdestinationen Mallorca som är den största ön i gruppen. Här utlovas vita stränder, klarblått vatten, god mat, härlig stämning och överlag en mycket lyckad semester. Populära destinationer på ön är huvudstaden Palma de Mallorca, turistkära S´Arenal och partyorten Magaluf. Vill du ta dig runt mellan olika stränder och sevärdheter enkelt och bekvämt kan du hos Auto Europe hitta låga priser på biluthyrning i Spanien. Bokar du en hyrbil via oss sparar du och har ännu mer fickpengar att spendera under semestern!

  Auto Europe har varit aktiva inom hyrbilsbranschen sedan 1954 och är därför experter på marknaden. Vi har tillgång till ett enormt utbud av fordon på destinationer i hela världen och erbjuder marknadens lägsta priser - något vi garanterar med vår prisgaranti. Här på vår hemsida kan du enkelt jämföra hyrbilserbjudande från företag som Hertz, Avis, Thrifty, Europcar, Dollar, Alamo och många fler för att hitta alternativet som är bäst för dig. Med över 24.000 upphämtningsstationer utspridda på 180 länder tvivlar vi på att du inte kommer hitta det du söker, men skulle du vilja ha hjälp eller har några frågor är du varmt välkommen att kontakta våra kunniga hyrbilsexperter på +46 10 888 66 52. De kan bland annat hjälp dig hitta fordonet som passar din resa till rätt pris, förklara dina försäkring och skyddsalternativ, samt hjälpa dig slutföra din bokning. Utöver detta kommer de vara tillgängliga under hela din hyra vilket betyder att du alltid kan vända dig till oss om ett problem uppstått eller du undrar något. Vill du se vad tidigare kunder har att säga om oss och sin hyrbilsupplevelse kan du också läsa deras utvärderingar av hyrbil i Spanien.

  För mer information om att hyra bil i Spanien, vänligen klicka på ämnena nedan:

  Våra hyrbilsleverantörer Vanliga frågor Fordons alternativ

  Var kan jag hämta upp en hyrbil i Spanien?

  Spanien är ett stort land som årligen välkomnar en enorm mängd turister, speciellt under sommarhalvåret. De flesta vet att man bäst upplever landet med hjälp av en bil så efterfrågan på hyrbilar är stor. Auto Europe bemöter denna efterfrågan och finns i flera delar av landet, från norr till söder, öst till väst och allt där emellan. Planerar du att hyra bil i Spanien kan du därför vara säker på att vi har det du letar efter.

  På alla stora flygplatser, tågstationer och centrala delar av städer finner du kontor av Auto Europes samarbetspartners. Vi erbjuder ett stort utbud av upphämtningsplatser att välja mellan i storstäder som Madrid, Barcelona, Sevilla, Valencia, Murcia och många fler. Ska du på semester utanför fastlandet kan du vara lugn för hos oss kan du också hitta hyrbilar på öar som Teneriffa, Mallorca, Gran Canaria, Ibiza och Lanzarote.

  Auto Europes hemsida är fylld av användbara blogginlägg som täcker alla möjliga hyrbilsrelaterade ämnen. Från restips och information om din destination, till saker du ska tänka på för en lyckad upphämtning och återlämning. Självklart kommer du få all essentiell information som prisdetaljer, täckning, dokument som krävs o.s.v. i samband med din bokning, med kan vara bra att läsa på ytterligare om olika tips och knep om man känner sig osäker. Du kan också kontakta oss om något är oklart eller du har några frågor.

  Billig biluthyrning på de populäraste flygplatserna och tågstationerna i Spanien

  Boka med de bästa hyrbilsleverantörerna i Spanien

  Jämför pris på hyrbil i Spanien med globalt välkända företag som Hertz, Avis, Firefly, Europcar, Budget, Thrifty, Dollar och fler. Vi samarbetar bara med seriösa och pålitliga leverantörer som vi är säkra på kan leverera samma professionalitet och höga kundservice som oss själva. Men oroa dig inte, även om det inte är Auto Europes egna fordon du kör finns vi med dig under hela processen - från bokningen till återlämningen. Du kan alltid vända dig till oss för stöd, vägledning, råd eller hjälp.

  Firefly - Hyrbilsinformation Budget - Hyrbilsinformation Europcar - Hyrbilsinformation
  Hertz - Hyrbilsinformation Avis - Hyrbilsinformation Thrifty - Hyrbilsinformation

  För att boka en hyrbil i Spanien med en av våra många leverantörer kan du använda dig av vår sökmotor ovan. Fyll i din önskade destination, hyresperiod och tryck sedan Sök Hyrbil. Då kommer du få fram en mängd prisförslag på olika fordon och leverantörer som du kan jämföra. Du kan också ringa vår bokningsavdelning på +46 10 888 66 52 eller mejla dem på seres@autoeurope.de.


  Vanliga frågor och svar om att hyra bil i Spanien

  Kontakta ossAtt åka på bilsemester är alltid kul, speciellt i ett så härligt land som Spanien. Det kan dock komma upp lite frågor angående trafikregler, körförbjudna områden, miljözoner, tullbelagda vägar och så vidare. Ska man hyra bil tillkommer det dessutom funderingar kring vilka dokument som krävs, olika restriktioner och försäkringar för att bara nämna några. Nedan har vi därför besvarar några av de vanligaste frågorna vi får höra när man planerar att hyra bil i Spanien.

  Sektionen nedan är full av värdefulla hyrbilstips, men skulle du trots det inte finna svaret på din fråga är du varmt välkommen att kontakta våra hyrbilsexperter på +46 10 888 66 52. De hjälper dig gärna med alla dina hyrbilsrelaterade frågor på ett snabbt, smidigt och tydligt sätt.


  Hur gammal behöver jag vara för att hyra bil i Spanien?

  Generellt kan man säga att man behöver vara minst 21 år för att få hyra bil i Spanien. Detta skiljer sig dock beroende på vilken leverantör du bokar med och ibland även fordonskategori. Men de flesta kräver att man är över 21 år, även om undantag finns. Det många inte tänker på är att det även kan förekomma en max ålder, det vill säga att personer över en viss ålder inte får hyra bil.

  Du kan se en specifik leverantörs och bils åldersrestriktioner på vår hemsida under Prisdetaljer -> Information Om Chauffören. Där ser du minimum ålder och maximum ålder för att få hyra bilen, samt eventuella extra avgifter. Det tillkommer nämligen ofta en så kallad ung föraravgift för personer under 26 och ibland även en senior avgift för kunder över en viss ålder.

  Det är viktigt att du anger din korrekta ålder när du bokar med oss så att vi kan förberedda och informera dig om eventuella extra avgifter och restriktioner som kan förekomma. På vår hemsida finner du massvis av information om åldersrelaterade avgifter, maximum och minimum åldrar och så vidare som är bra för både de erfarna hyrbilskunderna och för de som ska hyra bil för första gången.

   

  Kan jag hämta upp en hyrbil i Spanien på ett ställe och lämna på ett annat?

  Ja, att hämta hyrbilen på ett ställe och lämna den på ett annat är för det mesta helt okej. Detta bestäms av den lokala leverantören, men de flesta leverantörerna i Spanien godkänner så kallad envägshyror. Var medveten om att en extra avgift för detta kan tillkomma. Priset för denna tjänst varierar, är individuell och kan skilja sig beroende på leverantör, fordon, hyresdatum samt upphämtning och återlämningsplats.

  Detaljer kring avgiften för envägshyran på en specifik bil kan du se redan på vår hemsida innan bokning. På din Auto Europe voucher som du får av oss efter bekräftad bokning kommer hela summan också stå.

  Vänligen uppmärksamma att alla avgifter för envägshyror betalas till den lokala leverantören i samband med upphämtningen, och alltså inte till Auto Europe. Ska du hyra bil i Spanien på ett ställe och lämna den på ett annat kommer du alltså, förutom det du betalar när du bokar, behöva betala envägsavgiften när du hämtar bilen. Som sagt kommer Auto Europe presentera hela summan för att du ska vara förberedd eftersom vi, trots att detta inte är vår avgift, vill att våra kunder ska vara medvetna om alla extra kostnader. Både innan bokningen och på din voucher kommer du kunna se hela envägssumman som ska betalas vid upphämtningen. Eftersom varje leverantör sätter sina egna envägsavgifter kan priset för tjänsten variera en hel del, vissa företag tar ut mer än andra och vissa leverantörer tar ingen avgift alls för denna tjänst.

  Vill du resa utanför Spanien kan vi glatt meddela att de flesta lokala hyrbilsföretagen tillåter inresa till Frankrike, Portugal och andra Västeuropeiska länder utan några restriktioner alls (en gränsavgift kan förekomma). Ska du hyra en lyxbil från vår exklusiva fordonskategori bör du dock vara medveten att vissa speciella restriktioner kan förekomma i vissa länder, speciellt för resor till Östeuropa. Till exempel är det inte tillåtet att köra en lyxbil med märket Mercedes, BMW, VW, Audi eller Porsche till Estland, Kroatien, Lettland, Litauen, Polen, Slovakien, Slovenien, Tjeckien eller Ungern. Kunder måste uppge sina resplaner och alla de länder de planerar att köra hyrbilen i under bokningen, detta för att vi ska kunna bekräfta med leverantören att bilen får köra i det land kunden uppgett och informera om eventuella restriktioner. Detta är också för att vi ska kunna meddela kunden om eventuella extra kostnader. Det tillkommer nämligen oftast en gränsavgift för inresa i andra länder som betalas lokalt.

  För att se reserestriktioner, vänligen välj ett fordon och leverantör efter du sökt på din destination i vår sökmotor. Klicka sedan på Prisdetaljer -> Generella affärsvillkor -> Inresa till andra länder. Där hittar du all information. Efter du genomfört en bokning och din reservation är bekräftat kommer du också få en Auto Europe voucher med all information om reserestriktioner, envägshyra, lokala avgifter, deposition och allt annat du behöver veta.

   

  Behöver jag ett kreditkort för att hyra bil i Spanien?

  Kreditkort behövs för att hämta ut sin hyrbil i Spanien och för att genomföra en bokning på vår hemsida. Leverantörerna kräver nämligen att en deposition låses på kreditkortet som en säkerhet för dem, en säkerhet på att fordonet kommer återlämnas och för att täcka potentiella skador, tullavgifter och böter. Ett kreditkort bekräftar också att kunden inte är en kreditrisk. Observera att kreditkortet måste vara i huvudförarens namn, vilket ska vara samma namn som bokningen är utförd i. Räkna med att du alltid behöver ett kreditkort när du ska hyra bil i Spanien om inget annat anges.

  När du anländer till hyrbilskontoret kommer leverantören låsa en summa på ditt kreditkort innan du får ut bilnycklarna. Summan låses för att kunna bekosta eventuella skador eller andra avgifter som kan uppkomma. Om fordonet återlämnas utan märken, skador eller märkbara noteringar kommer den låsta summan släppas på kreditkortet igen. Detta tillvägagångssättet är standard inom hyrbilsbranschen.

  Vi vill göra det väldigt tydligt att debitkort med störst sannolikhet inte kommer accepteras för att lämna säkerhetsdepositionen. Även om vissa undantag kan förekomma, krävs det nästan alltid ett kreditkort i huvudförarens namn för att få hämta ut en hyrbil. Kreditkort som brukar användas är Visa, Mastercard, Diners och American Express, men vänligen kontakta oss om du är osäker på om ditt kreditkort kommer accepteras av den lokala leverantören.

  Ska du boka en premium eller lyxbil kan leverantören kräva två kreditkort i huvudförarens namn, detta på grund av fordonets höga värde.

  Specifik information om accepterade betalningssätt och kreditkort finner du genom att klicka Prisdetaljer -> Information om Leverantörens Betalningspolicy efter du valt bil med hjälp av vår sökmotor. Vill du ha mer information om kreditkort vid bilhyra kan du läsa vårt blogginlägg som tar upp sex vanliga frågor om kreditkort och säkerhetsdeposition.

   

  Vilka är de viktigaste körreglerna i Spanien?

  Ha alltid ditt körkort, fordonets försäkringspapper och registreringsbevis med dig när du kör i Spanien. Det är lag på att alla passagerare måste använda säkerhetsbälte och barn under elva år ska sitta på bilkudde eller bilstol. I Spanien är det, precis som i Sverige, högertrafik och att prata i telefon medan man kör är strikt förbjudet - såvida man inte använder hands-free. Om du är med om en olycka och behöver gå ut ur bilen på en trafikerad väg måste du ha på dig en reflexväst och sätta en varningstriangel bakom bilen för att varna andra bilister. Vänligen se till att du har dessa sakerna i din hyrbil. Är du med om en olycka eller fått en skada på hyrbilen är det viktigt att du får en polisrapport och meddelar leverantören vad som hänt.

  Fastighetsgränserna förhåller sig till många av Västeuropas andra länder. På motorvägar är det 120 km/h, på större huvudvägar 100 km/h och i stadsområden och mindre vägar 50 km/h. Följ alltid vägskyltarnas direktioner eftersom det är dem som gäller, även om dessa hastigheter är de vanligaste. Alkoholhalten i blodet när man kör bil får inte överstrida 0.5 g/l, vilket är något högre än i Sverige. Vi rekommenderar aldrig att dricka alkohol och sätta sig bakom ratten, inte minst för att du kan få böter utan för att du sätter dig själv och andra i fara. Slumpmässiga poliskontroller med alkoholblåsning är inte helt ovanliga i Spanien, vilket är ännu en anledning till att du inte bör konsumera alkohol och sedan köra.

  Eftersom Spanien är ett stort och omfattande land skiljer sig körupplevelserna utifrån var i landet du kör. Till exempel är det glest och inte mycket trafik på landsbygden medan det i storstäder som Madrid och Barcelona kan vara mycket hektiskt, stressigt och omtumlande ute i trafiken. I städer förekommer det ofta speciella körfält för taxibilar och bussar, att köra i dessa fält som privatperson är strikt förbjudet och du kan få sura böter om du gör det. Du känner igen körfälten genom att dem är markerade med BUS-VAO vilket står för Vehículos de Alta Ocupación. Tänk på att det förekommer en del trafikkameror i Spanien, så även om du tror att ingen ser dig köra i ett av dessa fält, kan trafikkameran fångat dig på bild och du får böter trots allt.

  Att köra i norra eller södra delen av landet skiljer sig också. Inte på grund av trafiklagarna som är samma i hela landet, utan på grund av väderförhållandena. I norra Spanien, vid Asturien, Galicien och Baskien, är luftfuktigheten hög och den årliga nederbörden är mycket större än i landets sydliga del - som året runt år torrt, soligt och varmt. I norr förekommer det dessutom snö under vinterhalvåret vilket betyder att du kanske behöver vinterutrustning på din hyrbil.

  Parkering i Spanien sker antingen i parkeringshus, parkeringsplatser eller på gatan. Ska du parkera på gatan behöver du vara uppmärksam på skyltar och markeringar. Blåa linjer betyder att du kan ställa din bil där mot en avgift (oftast som betalas i en parkeringsautomat eller via sin smartphone), gröna linjer betyder att det endast är de boende i området som får parkera där och gula linjer betyder att det är parkeringsförbud. Ser du en vit-markerad parkeringsplats på gatan kan du vara lugn för det betyder att du får ställa dig där helt gratis.

   

  Behöver jag betala vägtull när jag kör min hyrbil i Spanien?

  Det behöver du på vissa vägar som kallas autopistas de peaje och som är markerade med en blå AP skylt. Betalningen sker kontant, via kreditkort (de flesta stora internationella kreditkorten accepteras) eller via en app som sköts av Spaniens motorväg operatör Autopistas. Det går också att betala via en elektronisk tullapparat som automatiskt sköter betalningen, detta går att hyra tillsammans med bilen av den lokala leverantören.

  Tullavgifterna i Spanien är jämfört med många andra länder i Europa hyfsat låga, du kommer inte ruineras av att köra på en tullbelagd väg. Priset varierar beroende på körsträcka, tid på dygnet och var i landet du befinner dig. Vill du betala med kontanter är det väsentligt att du har flera euro tillgängliga i bilen och att du kör till rätt bås, det vill säga ett av båsen som tar i mot kontanter.

  Det finns ett system som heter Via-T som tillåter dig, genom deras högteknologiska och moderna system, att passera tullkontrollen utan att stanna och leta efter kontanter eller bankkort. Med Via-T kan du helt enkelt köra på tullvägen utan att ens rulla ner rutan eller stanna för att få en biljett. Fråga din lokala leverantör när du hämtar upp bilen angående detta bekväma och populära system.

  Det är värt att nämna att du inte behöver köra på tullbelagda motorvägar i Spanien. Det finns gott om autovias, det vill säga tullfria motorvägar i landet. På dessa förekommer det ofta mer trafik men vägnätet är omfattande och motorvägarna väl omhändertagna. Vill du utforska Spanien med en bil behöver du därför inte köra på några tullvägar alls, det kan dock kräva lite mer planering och tid. På Michelin hemsida kan du planera din rutt för att se den uppskattade kostnaden och tiden det kommer ta att köra. Du kan också läsa vårt blogginlägg som tar upp ytterligare information angående vägtull i Spanien och Portugal.

   

  Vilken typ av försäkring behöver jag till min hyrbil Spanien?

  I priset på alla resultat du får fram via vår sökmotor ingår Stöldskydd (TP) och Kollisionsskydd (CDW). Vad dessa skydd gör är att de minskar ditt ekonomiska ansvar i händelse av skada eller stöld av fordonet. Observera att alla delar av fordonet inte är täckta, till exempel täcks inte skador på däck, fönster, sidospeglar, underrede, inredning, tak eller skador på bilens lås eller bilnycklar. TP och CDW minskar ditt ekonomiska ansvar men du kommer (i de flesta fall) fortfarande vara ekonomiskt ansvarig för självrisken.

  Auto Europe har inte bara låga priser på hyrbil i Spanien, vi erbjuder också omfattande skydd som täcker de delar Kollisionsskyddet (CDW) och Stöldskyddet (TP) inte gör. Genom att köpa till Fullt skydd mot skada är hela fordonet täckt och dessutom återbetalar vi dig hela självrisken om något skulle hända. Det betyder att du inte behöver oroa dig eftersom om leverantören debiterar dig för en skada, kommer vi återbetala dig hela summan du debiterats. Priset för vårt skydd Fullt skydd mot skada varierar beroende på självrisksumman (som bestäms av det lokala hyrbilsföretaget), destination, fordonskategori och hyresperiod.

  För att se exakt vad som täcks av Kollisionsskyddet (CDW) och Stöldskyddet (TP) på en specifik bil klickar du på Prisdetaljer -> Din Hyra Inkluderar. Där kan du se vad skydden begränsar din självrisk till samt andra villkor och bestämmelser.

  På vissa destinationer, fordon och med vissa leverantörer erbjuder vi ett annat skydd som heter Utan Självrisk. Det är inte fullt så täckande som Fullt skydd mot skada eftersom vissa delar av fordonet inte ingår. Du kommer antagligen också blir erbjuden att köpa ytterligare försäkring vid upphämtningstillfället av din leverantör. Har du redan köpt ett skydd via oss rekommenderar vi inte att köpa en lokal försäkring. Med det sagt, är det helt upp till dig och Auto Europe ansvarar inte för lokalt köpta försäkringar eller skydd. Är du osäker på om du har köpt till Utan Självrisk eller Fullt skydd mot skada och hyrbilsföretagets personal uppmanar dig att köpa till deras försäkring, vänligen hör av dig till oss så vi kan hjälpa dig förstå vad det är som gäller.

  Läs gärna mer om våra olika hyrbilsskydd innan du hyr en bil.

   

  Kan jag lägga till en extra förare till min hyrbil i Spanien?

  Ja, du kan lägga till en extra förare. Detta är perfekt om ni är på en större road trip och önskar dela körbördan med varandra, är ni ännu fler går det dessutom att lägga till mer än en extra chaufför. De flesta hyrbilsföretagen tar en extra avgift för detta (men inte alla), avgiften är antingen en fast totalkostnad eller en “per-dag kostnad” där priset för extra föraren beror på hur många dagar bilen är hyrd. Avgiften betalas lokalt i samband med upphämtningen.

  Ska man lägga till en extra förare måste man registrera hen hos leverantören. Det är av ytterst vikt att personer som inte är registrerade hos leverantören inte kör hyrbilen eftersom det betyder att de inte är täckta av köpta eller ingående försäkringar/skydd. Vid skada, krock, stöld eller brand är alltså den oregistrerade chauffören helt själv ekonomiskt ansvarig för hela beloppet (ingen självrisk begränsning finns). Att registrera en extra chaufför är enkelt och det enda som behövs är ett giltigt körkort och i vissa fall ett giltigt pass.

  För att se leverantörens avgift för extra förare klickar du på Prisdetaljer -> Information om Chauffören. Där kan du se vad för slags avgift en viss hyrbil har för extra förare samt priset för tjänsten. Vi rekommenderar att kolla in våra erbjudande med gratis extra förare eftersom vi regelbundet uppdaterar sidan och har erbjudande på populära destinationer som Spanien, Portugal och Frankrike. Eftersom priset för att lägga till en chaufför varierar mellan olika leverantörer och fordon kan man spara mycket på att hyra en bil där den första extra föraren redan ingår.

   

  Behöver jag miljömärke för min hyrbil i Spanien?

  Miljömärke behövs för att få köra i vissa centrala områden i Barcelona och huvudstaden Madrid. Krav på miljömärken i vissa zoner finns för att minska utsläppen och motortrafiken i området. Miljözoner finns bland annat i Barcelona där de kallas Zona Baixes Emissions, och i Madrid var de kallas Zero Emissions Zone (ZEZ).

  Hyr du bil i Spanien behöver du med störst sannolikhet inte oroa dig över miljömärke och miljözoner eftersom de flesta hyrbilarna är tillåtna att köra i områdena. De flesta fordonen som går att hyra i Spanien har en nyare och renare motor som inte överstrider utsläppsgränsen för dessa miljözoner, vilket gör det tillåtet för fordonet att befinna sig i zonerna. Trots detta är det alltid en bra idé att fråga personalen vid upphämtningen vad det är som gäller, allt för att vara på den säkra sidan.

  Det kan finnas andra restriktioner relaterat till hyrbilens registreringsnummer, vänligen fråga angående detta när du anländer till leverantörens kontor för att hämta upp fordonet.

   

  Viktig information om bränsle i Spanien

  De flesta lågpris hyrbilsföretagen i Spanien applicerar “full till tom” bränslepolicyn, alltså att man förbetalar en tank bensin lokalt och sedan lämnar tillbaka hyrbilen med en så tom tank som möjligt. Kom ihåg att priset som betalas lokalt för bensinen ofta är högre än att pumpa själv och att lämna tillbaka hyrbilen med så lite bensin du kan eftersom du inte får pengarna tillbaka för oanvänt bränsle. Vissa föredrar andra metoder medan vissa uppskattar att inte behöva tanka hyrbilen innan återlämning.

  Auto Europe samarbetar också med flera hyrbilsföretag i Spanien som applicerar den lite mer traditionella “Full till Full” policyn, vilket innebär att man hämtar ut hyrbilen med full tank och sedan lämnar den med samma mängd bränsle. Via denna metod behöver man inte förbetala ett dyrare pris på bensin till leverantören och man förlorar inte pengar på oanvänt bränsle.

  Du ser vad din valda bil har för bränslepolicy på vår hemsida och på din voucher. För mer information om detta, vänligen läs vårt blogginlägg som tar upp olika bränslealternativ vid bilhyra.


  Andra uthyrningsalternativ i Spanien

  Spanien är det ultimata landet för en minnesvärd road trip med mycket att se och göra. Ta en tur i bergsregionerna vid Pyrenéerna, Sierra Nevada eller Picos de Europa och njut av dessa häfta bergskedjor och vacker natur. I söder finner du perfekta destinationer för en solig road trip längst kusten, för att inte tala om den spanska övärlden; Kanarieöarna i Atlanten och Baleariska öarna i Medelhavet.

  Vilken slags resa du ska på i Spanien påverkar vad för typ av bil du ska hyra. Det är viktigt att du väljer en hyrbil som uppfyller dina krav och bemöter dina förutsättningar. Ska du köra bland den bergiga terrängen vid Pyrenéerna kan en bil från kategorin SUV eller Standard- Full Size vara önskvärd medan en solsemester i Marbella kanske kräver en lite snyggare bil från vår lyxkategori eller en cabriolet. Är ni en stor grupp som reser tillsamman kan en Van vara att föredra eftersom de har plats för upp till tolv personer.

  Checka in vår fordonsflotta i Spanien för att hitta en hyrbil som passar dig och din resa.

  Hyra lyxbil Spanien Hyra minibuss i Spanien Hyra husbil i Spanien

  Hyra lyxbil i Spanien - Känn vinden i håret medan du kör en exklusiv cabriolet längst Medelhavets kust i soliga Malaga, Marbella eller Murcia. Även på öar som Ibiza, Mallorca och Teneriffa har du chansen att förgylla din resa med hjälp av en häftig sportbil eller annan premium bilmodell.

  Hyra minibuss i Spanien - Minibussar är som skapta för längre resor och utflykter med familj eller vänner. Auto Europe erbjuder minibussar och Vans för upp till 7-12 personer till riktigt bra priser. Dessutom har du med en minibuss mer benutrymme och plats för packning och stora resväskor.

  Hyra husbil i Spanien - Numera erbjuder Auto Europe även husbilar till uthyrning i Spanien. Ta dig an den öppna vägen och njut av att ha med dig ditt semesterboende vart du än kör - en husbilssemester är svårslagen! Vi erbjuder upphämtning i flera av Spaniens populära turistdestinationer, bland annat i Alicante, Malaga, Bilbao och fler.


  Nyttiga länkar

  Reseguide och information om Spanien