Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ MALAGA TÅGSTATION

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Malaga tågstation - garanterat bästa pris

  Malaga ligger i Spanien vid Medelhavskusten, och är en stad som ligger i den autonoma regionen Andalusien, och är en underbart livlig plats med massor av barer, kaféer, klubbar och restauranger för att underhålla dig. Staden har också världsberömda museer, festivaler och konserter. Ta en promenad vid centrum, promenera längs dess imponerande hamn och shoppa i stans många märkesbutiker. Malaga har flera saker att erbjuda med massor av solsken. Det bästa sättet att utforska denna magnifika stad och region är med en hyrbil från Malagas tågstation, för att enkelt påbörja resan mitt i stan.

  Besök befästningen Alcazaba som byggdes på 10-talet och ligger på en bergstopp med utsikt över hamnen i Malaga, som nu är en av de mest besökta platserna i staden. Ett besök i Malagas provinsmuseum är även ett måste när du besöker staden. Lär dig mer om de olika imperierna och kulturerna som har format Malaga och dess folk genom århundradena. För de som är intresserade av marina liv och djurföreställningar, är Selwo Marina en idealisk plats att besöka. Parken ligger i Benalmádena, bara 15 minuter med bil från Malaga. Eftersom den berömda konstnären Picasso föddes i Malaga, finns även ett stort museum tillägnat honom.

  Från 2007 till 2011 kallades tågstationen i Malaga officiellt "María Zambrano" men 2011 började men kalla stationen för sitt nuvarande namn med Malaga i titeln. Arbeten pågår för närvarande för att skapa koppling mellan El Perchels tunnelbanestation, Malaga María Zambranos tågstation, Cercanias-linjerna och den angränsande busstationen. Med hyrbil från Malagas tågstation är det enkelt att skräddarsy sin egen resa, man kan enkelt nå städer som Marbella från Malaga på en ca. timme. Du kan också ta din hyrbil mot norr in i bergen så du kommer över en spektakulär stad som heter Ronda. Efter en halvtimmes resa genom bergiga vägar når du denna vackra plats. Staden är förvånansvärt mycket populär bland turister, trots att den inte är på kusten.

  Auto Europe erbjuder hyrbilstjänster på olika platser. Att samarbeta med kvalitets-leverantörer har många fördelar och därmed kan vi erbjuda konkurrenskraftiga låga priser. Vi har ett stort urval av fordon att välja mellan och därför är det inte svårt att hitta rätt hyrbil för din resa i Malaga. Om du planerar en resa runt Spanien, se till att besöka vår sida om roadtrips i Andalusien.

  Läs gärna tidigare kunders utvärderingar av hyrbil Malaga.

  Tågstationsinformation

  Malaga - María Zambrano tågstation öppnades 2007 som en Vialia-sponsrad station på platsen för stationen som byggdes 1863. Den ligger på Explanada de la Estación i sydvästra centrum. Den är granne med stadens busstation, och ligger cirka 2 km från Malaga hamn och 9 km från Malaga flygplats. Malaga flygplats är ansluten till stationen via Cercania-tjänster. Stationen har elva spår, spår 1 till 5 är standardspår för AVE-tjänster, 7 och 8 de iberiska breda spåren för medel- och långdistanstjänster, linje 9 går till hamnen, och linjer 10 och 11 på underjordisk nivå för Cercanias (lokala) service.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Malaga tågstation?

  De flesta av de viktigaste hyresföretagen som erbjuder att hyra bil på Malagas tågstation (som Thrifty, Interrent, Europcar och Hertz) kan hittas på stationens resecentrum. Biluthyrningskontoren har vanligtvis öppet från 08:00 till 21:00 med vissa undantag för helger och helgdagar. Det är viktigt, vid tidpunkten för upphämtning och innan du lämnar byrån, att göra en kontroll av hyrbilen och att notera eventuella skador på kontraktet. Då kan du få slippa obehagliga överraskningar när du returnerar fordonet. Glöm inte att kontrollera nivån på bränslet. Glöm inte heller din bokningsvoucher, ditt körkort och kreditkort för säkerhetspanten.

  Thritfy hyrbil på Malaga tågstation Thritfy hyrbil på Malaga tågstation
  Explanada de la Estación,
  Malaga, Spanien 29002

  +34 952 327 035
  Öppettider:
  Måndagar-söndagar 07:00 -00:00
  Interrent hyrbil på Malaga tågstation Interrent hyrbil på Malaga tågstation
  Explanada de la Estación,
  Malaga, Spanien 29002

  +34 918 34 02 62
  Öppettider:
  Måndagar-Söndagar 08:00-23:00
  Europcar hyrbil på Malaga tågstation Europcar hyrbil på Malaga tågstation
  Explanada de la Estación,
  Malaga, Spanien 29002

  +34 911 50 50 00
  Öppettider:
  Måndagar-Fredagar 07:30-00:00
  Lördagar 08:30-22:00
  Söndagar 08:30-20:30
  Hertz hyrbil på Malaga tågstation Hertz hyrbil på Malaga tågstation
  Explanada de la Estación,
  Malaga, Spanien 29002

  +34 952 35 50 40
  Öppettider:
  Måndagar-Fredagar 08:00-22:30
  Söndagar 12:00-20:00

  Tågstationfaciliteter

  Stationen har faktiskt ett fyrstjärnigt hotell inuti, (Hotel Barcelo Vialia), den har också en VIP-lounge, check-in-faciliteter, ett resecentrum, underjordisk parkering och turistinformationscenter. Du kan också hitta en bankomat, kaféer, barer, en taxistation och dess helt egna affärs- och fritidscenter med en mängd butiker. Du kan alltså enkelt koppla av här om du behöver ta en paus eller om du helt enkelt bara vill slappna av. Stationen är helt tillgänglig och öppen från 06.00 till 01.00.

  Hur man kan ta sig till och från Malagas tågstation?

  Stationen har ett underbart läge i centrum av staden. Ett av de enklaste sätten att nå den med kollektivtrafik är att ta en buss (nummer 1-5, 10, 12, 16, 19, 24, 27). Stadsbussarna tar man på Alameda Principal eller Paseo Parque, biljetten köps på bussen. Det är möjligt att nå Malagas tågstation från Malaga flygplats, som kallas Costa del Sol, genom att ta en snabb tågresa. Tågstoppet ligger ca. 2 minuters promenad från huvudavgången till flygplatsen, det går flera tåg per timme, och turen går på cirka 30 minuter. Från Málagas busstation på Paseo de los Tilos, tar man sig till exempel till Marbella, Estepona, Granada, Córdoba och Sevilla. Tågstationen ligger alldeles intill. Pendeltåget som går mellan Málaga och Fuengirola tar man lättast i centrum, nedgången finns bredvid postkontoret på Avenida Principal.

  Parkeringstips

  Ska du hyra bil på Malagas tågstation är det inte svårt att hitta parkering om du behöver det. Det finns en stor 24-timmars parkeringsplats under stationen som hanteras av Saba vilket är mycket bekvämt för dem som tar tåg eftersom det är cirka fem minuter från bil till tåg. Kostnaden är 0,03€ per minut eller 1,85€ per timme vilket är dyrt om du är borta under längre tid. En 24-timmarsbiljett är endast tillgänglig om du köper biljett direkt vid ankomst. AVE Club eller Preferente tågbiljetter kan ge de första 24 timmarna gratis, kolla gärna med rececentrum som finns i tågstationen om vilka villkor som gäller. De första 15 minuterna kan även vara gratis vid speciella tider. Om du inte vill parkera i tågstationens parkering kan du också parkera utanför stadens centrum nära flygplatsen och använda dig av en transfertjänst. Detta är särskilt bra och mer förmånligt om du vill lämna bilen mer än en dag.

  Att hitta parkering inne i Malaga är ganska enkelt. Det säkraste är P-hus, som vid Plaza du la Marina där det kostar ungefär samma som att parkera på gatan där nästan allt är markerat med blå linjer, vilket också innebär betalning via parkeringsautomat. Vi rekommenderar att parkera bilen i Malaga på följande parkeringsplatser: P - Plaza du la Merced, P Cervantes eller P-Plaza La Marina. Tänk på att inte lämna värdefulla föremål synliga när du parkerar då det kan locka inbrottstjuvar.

  Bra länkar

  Malaga turistinformation

  <