Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED AVIS

  • 8.8
  • 8.7
  • 8.9
  • 9.4
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  May 25
  Gillar inte Skoda. Skulle vilka kunna välja bort vissa bilmärken
  May 24
  Snabb utlämning och avlämning. Bra och ny bil. Inte de billigaste men troligtvis värt att betala lite extra
  May 01
  Generellt så fungerade allt bra.
  Läs mer

  Hyrbil med Avis: Allt ni behöver veta om Avis

  Hyrbil med Avis - Auto EuropeMed en hyrbil från Avis, som förmodligen är ett av världens mest välkända hyrbils märken, kan ni förvänta er att få en utmärkt service och en enastående hyrbilsupplevelse. Genom år av hårt arbete erbjuder Avis möjligheten att hyra bil i mer än 165 länder och deras namn är liktydigt med pålitlighet. Avis ingår i Avis Budget Group och har anammat ett innovativt sätt att hantera biluthyrning och är ett bolag som alltid placeras i toppen på kundernas lojalitetsskala. Inkluderat i bolaget är varumärken som Avis, Budget och även Zipcar. Dessa bolag har tillsammans har ett utbud av bilar som ingen annan kan matcha och återfinns i Europa, Nordamerika och Australien. Med Auto Europe kan ni boka en hyrbil med Avis och vara säkra på att ni kommer få en oslagbar upplevelse.

  Auto Europe är en förmedlare av hyrbilar och har varit aktiv sedan 1954. Genom års av tufft arbete och en fokus på sina kunder samt bra samarbeten med lokala och internationella leverantörer, kan Auto Europe erbjuda sina kunder den bästa kundservicen och det största utbudet av hyrbilar till marknadens lägsta priser. Men Auto Europe är mer än förmedlare av hyrbilar. Vi har utökat våra tjänster och nu är det även möjligt att hyra lyxbilar, för de som vill imponera på någon med en sportig lyxbil. Även möjligheten att hyra en husbil för att verkligen få ut det mesta av sin semester är något som erbjuds samt moderna Vans och Campervans.

  Du kan hyra bil med Avis trots Coronaviruset, företaget håller öppet men har infört en rad säkerhetsåtgärder.

  Hyra bil med Avis: Ypperliga priser från en ledande leverantör

  Avis Budget Group som har sitt huvudkontor i Parsippany, New Jersey, USA, är dedikerade att deras kunder får ut så mycket som möjligt utav deras hyrbil. Detta tuffa engagemang har gjort att Avis räknas bland det främsta hyrbilsvarumärkena, speciellt när det kommer till hur nöjda deras kunder är. Avis flotta av hyrbilar består av moderna och bränslesnåla och effektiva fordon - vilket gör att deras kunder drar ner på tankningskostnaderna. De flesta av fordonen i flottan är yngre än 6 månader.

  Utöver det erbjuder även Avis miljövänliga fordon som Eco-Rides hybrider och SmartWay fordon. Avis flotta bestod under 2013 av två tredjedelar av fordon som har en bränsleeffektivitet på 10 liter per 100 kilometer. När ni har en hyrbil med Avis kan ni förvänta er att fordonet är SmartWay certifierat. Ska ni hyra bil i USA med Avid finns även lyxen att kunna använda hyrbilsskyddet Utan Självrisk som erbjuds på utvalda destinationer med utvalda leverantörer, vill du läsa mer om det kan du göra det här.

  Utöver att hela tiden hålla sig på toppen av hyrbilsleverantörer och nya smarta sätt att ge sina kunder det mesta av sin hyrbil, stöder Avis många värdiga välgörenhetsorganisationer i USA. Företaget ger arbetskraft och ekonomisk hjälp till Make-A-Wish Foundation. Detta är en stiftelse som ägnar sig helt åt att uppfylla barn med livshotande medicinska tillstånd sina drömmar. Avis är även en insamlare för amerikanska Röda Korset där lojala kunder och även dess anställda flitigt donerar olika summor.

  Avis - Den unika hyrbilsupplevelsen

  Med Auto Europe har det aldrig varit så enkelt att hitta en hyrbil. Ni har gott om alternativ att välja mellan när det kommer till hur ni vill boka. Via vår hemsida kan ni med tre enkla steg ha bokat en hyrbil som passar era ändamål. Alternativ kan ni ringa till Auto Europe's hyrbilsexperter som tar er igenom hela boknings processen och gladligen svarar på alla era frågor. När ni använder er utav vår hemsida får ni upp en bra överblick så ni kan enkelt jämföra de olika priserna från de olika leverantörerna, se skillnaden mellan upphämtning på en flygplats eller på en ort. Utöver att boka själva hyrbilen, går det även att lägga till bekvämligheter som GPS till er bokning.

  Med Avis spelar det ingen roll om ni befinner er i Stockholm, New York, Italien eller Chile, ni kommer alltid att få det bästa som Avis har att erbjuda. Med Avis hittar ni fordon som passar alla plånböcker, får tillgång till en högkvalitativ kundservice och en fordon flotta som uppdateras ständigt. Vill ni få ut det mesta av er hyrbils upplevelse välj då Avis när ni bokar med Auto Europe.