Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED BUDGET

  • 8.9
  • 8.6
  • 9.1
  • 9.5
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  May 18
  Allt fungerade mycket bra Dock stämde inte återlämningsadressen vid återlämning
  May 10
  Bra bemötande. Effektivt och lätt att lämna in bilen.
  April 18
  2 frågetecken! 1. Jag valde alternativet "återbetalning av självrisken", men på Budget sa det att jag hade självrisk, som de ville att jag skulle betala för att slippa. Jag gjorde inte det. Vad gällde? 2. I kontraktet stod...
  Läs mer

  Hyrbil med Budget - Hög service, låga priser

  Hyrbil med Budget - Auto EuropeMorris Mirkin grundade företaget i Los Angeles 1958. Han investerade då 10,000 amerikanska dollar och satsade fullt på kunderna som sökte hyrbilar till ett billigt pris. Målgruppen var därför personer som var värdemedvetna och sökte bilar att hyra utan att ta en stor förlust i plånboken. De tio bilarna Morris Mirkin började med räckte snart inte längre till. På 60-talet växte företaget både nationellt och internationellt något enormt, och har sedan dess fortsatt att växa. Idag har företaget flera tusen fordon, över 3300 upphämtning och avlämningsstationer i över 120 länder, och är ett ledande företag på marknaden. Trots denna stora förändring har företagets målgrupp inte förändrats mycket, du kan fortfarande hitta en högkvalitativ hyrbil hos Budget till ett billigt pris. Bokar du via oss på Auto Europe jämför vi olika priser och bilar så du kan hitta det bästa alternativet för dig. Sedan är det bara att tuta och köra!

  Budgets policy är att följa med i utvecklingen och vara positivt inställda till nytänkande, förändringar och nya innovationer, något som gjort dem populära bland kunder. Företaget grundades som sagt av Morris Mirkin på 50-talet, men har sedan dess gått igenom flera ägarbyten. Först var det Transamerica Coporation som tog över företaget, de kom senare att sälja det till Gibbons, Green and van Amerongen år 1986. Idag är Budget en del av Avis Gruppen, en av världens största hyrbilsoperatörer. De är aktiva i flera delar av världen och här kan du bland annat hitta hyrbilar runt om i Europa, USA, Australian och många fler ställen. 2015 blev Avis Gruppen även ännu större genom att köpa Maggiore group, Italiens fjärde största hyrbilsföretag.

  Under rådande pandemi håller Budget öppet, läs mer om företagets nya säkerhetsprotokoll och hygienrutiner om du ska hyra bil med Budget under Corona här.

  Hyra bil med Budget: Ett ekonomiskt alternativ från ett ledande företag

  I över 65 år har Auto Europe hjälpt kunder hitta sin drömbil för sin kommande resa. Vår långa erfarenhet, exceptionella kundservice och pålitliga samarbetspartners är vad som gör att vi har så pass många nöjda kunder över hela världen. Budget är en av våra mest välkända och populära samarbetspartners som går att boka en hyrbil med på vår hemsida. Men inte bara det, på Auto Europe kan du även boka campervans, husbilar, vans och lyxbilar som Ferraris och Lamboghinis. Vi har något för alla!

  Om du bokar en hyrbil med Budget kommer du ha flera upphämtning och avlämningsplatser att välja mellan. Avis Gruppen, och speciellt Budget, är väletablerade, seriösa och problemfria att hyra av och du som kund kommer alltid vara nöjd med din hyrbilsupplevelse. En av Budgets styrkor är att de lyssnar på kundernas feedback, tankar och åsikter så att de kan erbjuda en premium upplevelse genom personkontakt och kundservice. Planerar du att hyra bil i USA med Budget kan du även nyttja hyrbilsskyddet Utan Självrisk som erbjud på utvalda destinationer och med utvalda leverantörer. vill du läsa med vad Utan Självrisk innebär och vad det betdyder kan du göra det här.

  Som ett stort globalt företag har Budget mer än bara bilar att hyra. I USA driver de det så kallade Budget Truck Rental, där större (och mindre) lastbilar hyrs ut. Hit söker sig fräsmt mindre företag för att hyra lastbilar, men också privatpersoner. Budget försöker alltid erbjuda kunderna det de är ute efter och utvecklas därför ständigt. Du kan alltid räkna med billiga priser, hög kundservice och värde för pengarna dock.

  Budget hyrbilsupplevelse

  I Avis-Budget Gruppen ingår också flera lokala hyrbilsföretag i bland annat Europa, Sydamerika, Australien, till exempel Maggiore, FranceCars, Apex och Payless. Även tjänsten som inte har något med hyrbilar att göra, Zipcar, är en del av gruppen. Zipcar är en världsledande samåkningstjänst som ger dig tillgång till bilar som vill samåka runt om i olika städer och länder. Avis-Budget Gruppen är välkända och stora på marknaden och är därför ett tryggt och säkert val för många som letar efter en billig bil att hyra.

  Om du vill boka en hyrbil med Budget kan du göra det här på vår hemsida. Längst upp på denna sida hittar du vår bokningsmotor, där ska du först fylla i destination och mellan vilka datum du vill hyra bilen. Sedan kommer vi ge dig flera olika alternativ så du själv kan jämföra olika företag och priser. Det spelar ingen roll om du letar efter en stor familjebil i Spanien eller en lyxbil i Dubai, vi har det du letar efter! Vill du hellre boka via telefon, eller har några frågor eller funderingar kan du alltid höra av dig till oss på +46 10 888 66 52.