Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ
  GRAN CANARIA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Gran Canaria flygplats till de bästa priserna

  Med en hyrbil från Gran Canaria flygplats kan ni enkelt och smidigt utforska allt vad denna härliga ö har att erbjuda i egen takt. Gran Canaria, som också är känt som en miniatyrkontinent för sin stora mångfald i natur, är definitivt värt att upptäcka med bil. Med mer än 60 års erfarenhet i biluthyrningsbranschen, har Auto Europe beprövade kundservice, färdigheter och förmåga att förse sina kunder med de mest konkurrenskraftiga priserna för hyrbilar på marknaden. Varför inte hyra en cabriolet på flygplatsen och resa runt på den soliga ön med stil? Några av attraktionerna du kan utforska är i närheten är en flygklubb i Tarajalillo, där du kan ta en flygtur över hela ön, byn Puerto de Mogán även känd som "Lilla Venedig" för sina många kanaler, liksom stranden Las Canteras, som var Columbus först stopp på väg tillbaka från Amerika.

  Här kan du läsa utvärderingar av hyrbil på Gran Canaria skrivna av Auto Europes tidigare kunder.

  Flygplatsinformation

  Mycket tack vare det ständigt fina vädret på Gran Canaria, har flygplatsen växt till att bli den största och den viktigaste portalen till de välbesökta Kanarieöarna, med över 10 miljoner passagerare årligen. Flygplatsen ligger på öns östra sida och om ni är ute efter det bästa sättet att ta er ut på ön är det genom att hyra bil på Gran Canaria flygplats.

  Gran Canaria flygplats (LPA)
  Officiellt namn: Gran Canaria - Las Palmas flygplats, även känd under namnet Gando flygplats.
  Adress: Autopista GC-1, Las Palmas, 35230, Spanien
  Läge: Flygplatsen ligger på den östra delen av Gran Canaria i Gando bukten (Bahía de Gando), ca 20 km från centrala Las Palmas de Gran Canaria..
  Flygbolag på flygplatsen: Över 45 flygbolag trafikerar non-stop flyg till mer än 115 städer över hela världen, som SAS, Norweigan, Finnair, Eurowings, Lufthansa och Vueling.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Gran Canaria flygplats?

  Att hyra bil på Gran Canaria flygplats är det självklara och enklaste sättet att resa runt över hela Gran Canaria, som är den mest besökta ön jämfört med dess närliggande grannöarna Teneriffa och Fuerteventura. När ni bokar genom Auto Europe effektiva sökmotor, kan ni själva välja den leverantör som passar era ändamål bäst. De flesta leverantörerna har sina diskar på bottenvåningen i hallen där de två zonerna för internationella och EU flyg möts. Läs noga den voucher ni får från Auto Europe så ni vet vad ni behöver ha med er och vart ni behöver bege er. Här nedan är kontakt information för några av de större leverantörerna på plats på flygplatsen.

  Avis hyrbil på Gran Canaria flygplats Avis hyrbil på Gran Canaria flygplats
  Aeropuerto De Gran Canaria, Ctra. de Gando,
  Las Palmas, Spanien 35230

  +34 928 09 23 30
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 07:00-01:00
  Europcar hyrbil på Gran Canaria flygplats Europcar hyrbil på Gran Canaria flygplats
  Aeropuerto De Gran Canaria, Ctra. de Gando,
  Las Palmas, Spanien 35230

  +34 911 50 50 00
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 07:00-00:00
  Hertz hyrbil på Gran Canaria flygplats Hertz hyrbil på Gran Canaria flygplats
  Terminal de Llegadas Internacionales, Aeropuerto De Gran Canaria ,
  Las Palmas, Spanien 35230

  +34 928 57 95 77
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 07:00-23:00
  Sixt hyrbil på Gran Canaria flygplats Sixt hyrbil på Gran Canaria flygplats
  Autopista General del Sur GC-1,
  Las Palmas, Spanien 35230

  +34 871 18 01 92
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 07:00-00:00

  Terminaler

  Inhyst i en enda byggnad är Gran Canaria flygplats en välbesökt och sysselsatt anläggning som delar upp sin verksamhet i olika zoner, där varje zon har hand om olika flygkategorier. Ankomsthallen är uppdelat i två avdelningar numrerade 1 och 2, där båda ligger på botten våningen av byggnaden. Område 1 hanterar alla inkommande flyg som har sitt ursprung från Spanien och ligger i den norra delen av byggnaden, vissa leverantörer har även en lucka här, eftersom det är en bit att gå mellan de två olika avdelningarna. Område 2 ligger i den södra delen och hanterar alla ankommande flyg från EU och de skandinaviska länderna. De två landningsbanor som flygplatsen har kan hantera upp till 53 start och landningar per timme.

  Flygplatsfaciliteter

  Gran Canaria flygplats är utrustat med ett antal faciliteter som gör din väntetid roligare. På flygplatsen hittar du ett konferensrum med kapacitet för upp till 74 deltagare, en VIP-lounge för personer med business klass biljetter och eller klubbkorts medlemmar, liksom många kaféer och restauranger. För att möta behoven hos familjer med spädbarn och småbarn, har flygplatsen Gran Canaria även en familj zon med en lekplats.

  Ett stort antal butiker är till passagerarnas förfogande, där du kan hitta nästan vad som helst - från leksaker och gåvor till modeplagg och accessoarer. Passagerare med nedsatt rörlighet bör begära support-service direkt på flygplatsens hemsida minst 48 timmar i förväg. Det finns också en informations- och kundtjänstcenter för passagerare med hör och / eller talsvårigheter. Passagerare som behöver första hjälpen kan hitta sjukvård på bottenvåningen vid bagageutlämningszonen, medan defibrillatorer återfinns på flera ställen på flygplatsen.

  Hur man kan ta sig till och från Gran Canaria flygplats?

  Las Palmas kan lätt nås med en hyrbil från Gran Canaria flygplats på mindre än 20 minuter genom att ta motorvägen Autopista GC-1. Öns huvudstad är ansluten till flygplatsen med busslinje 60 och andra täta busslinjer som drivs av Global. Resan tar 30 minuter. Route 5 förbinder Gran Canaria flygplats direkt till badorter i söder. Bussar avgår från utanför ankomstområdena i zonerna A och C. Det är också värt att notera att entréer, utgångar och betydande zoner alla är väl markerade. Med det breda utbud av olika busslinjer som går från och till flygplatsen, kan ni enkelt ta er runt till olika destinationer på ön. En bussresa från flygplatsen till Las Palmas tar lite mer än en halvtimme och kostar runt tre euro.

  Parkeringstips

  På flygplatsen finns där en enda parkerings byggnad som rymmer 1 917 parkeringsplatser. Byggnaden är uppdelat för korttids och långtidsparkering. Parkeringsplatser i Las Palmas är ganska lättåtkomliga. Gratis parkering finns nära Alfredo Kraus Auditorium konserthall, nära den södra delen av Las Canteras-stranden. Om du parkerar din hyrbil på en av de stora parkeringarna i Triana området, kommer några av de bästa museer, butiker och Bodega restauranger vara inom räckhåll. Parkeringen närmast till museer och Plaza de Santa Ann ligger mellan Av.Alcalde Diaz Saavedra Navarro och Av.de Canarias. Men på grund av dess läge är det ofta full. Bara lite längre bort finns det en parkeringsplats på Av. Rafael Cabrera eller Parque San Telmo.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Gran Canaria