Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ IBIZA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Ibiza flygplats till de bästa priserna

  Tvärtemot vad många tror, består inte Ibiza uteslutande av fantastiskt nattliv och klubbar. Denna underbara och mångsidiga ö har också med på UNESCO:s världsarvslista tack vare sin fantastiska natur och rika historia. Med en hyrbil från Ibiza flygplats kan du uppleva öns fantastiska diversitet som är känd för sina korallrev, eller njuta av oändliga fester - allt efter ditt tycke och humör. Prova att boka hyrbil med Auto Europe och utnyttja de bästa erbjudandena som biluthyrningsmarknaden kan erbjuda innan du beger dig på ditt Ibiza äventyr.

  Flygplatsinformation

  Ibiza Airport (IBZ)
  Officiellt namn: Ibiza Airport. Spanska: Aeropuerto de Ibiza.
  Adress: 07817, Sant Jordi de Ses Salines, Ibiza, Balearerna, Spanien
  Läge: Flygplatsen ligger 7 km syd-väster om de centrala delarna av Ibiza.
  Flygbolag på flygplatsen: Ungefär 70 flygbolag finns representerade på flygplatsen, däribland SAS, Lufthansa och många fler globala och regionala bolag.

  Terminaler

  Även om flygplatsen bara har en terminal, är den ändå en av Spaniens mest trafikerade och tjänar ungefär 5 miljoner passagerare om året. Ankomster och bagageupphämtning sker på terminalens västra bottenplan medan incheckningsdiskar kan hittas i terminalens östra del. Säkerhetskontrollen och alla avgångsgater ligger alla belägna på våning 1.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Under sommarmånaderna kan efterfrågan på hyrbilar bli mycket hög, så det är att rekommendera att du bokar i förväg. Speciellt på populära turistmål som Ibiza och Spanien generellt. Du som ska hyra bil på Ibiza flygplats kan hitta alla diskar på flygplatsens bottenvåning, i närheten av bagageuthämtningen.

  Företag Öppettider
  Avis 7.30 till 23.00
  Goldcar 24.00 till 1.00 och 9.000 till 24.00
  OK Rent 7.00 till 22.00
  Interrent 7.00 till 23.00
  Budget 7.00 till 23.00
  Europcar 7.00 till 23.00
  Keddy 7.00 till 23.00
  Rhodium 24.00 till 1.00 och 9.00 till 24.00
  Hertz 7.00 till 24.00t

  Flygplatsfaciliteter

  Trots sin kompakta storlek kommer Ibiza flygplats kunna erbjuda alla passagerare service-faciliteter för att göra din resa behaglig och bekväm. Du hittar bland annat flertalet matställen både på området innan och efter säkerhetskontrollen såväl som delikatessprodukter och andra godbitar för den som vill passa på att köpa med sig äkta spanska läckerheter som present. Du kan surfa gratis på hela flygplatsen och du hittar även en informationsdisk med turistinformation på bottenvåningen där personalen kan svara på alla dina Ibiza-relaterade frågor.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Som öns största stad, belägen bara 7 km från flygplatsen, kan du nå staden med hyrbil från Ibiza flygplats på cirka 10 min, för att därefter njuta av några av världens mest kända klubbar och barer. Efter att du upphämtat ditt fordon kan du lätt nå alla öns huvudattraktioner via den nybyggda motorvägen. Var uppmärksam på skyltar då de är skrivna på det lokala språket och Ibiza är markerat som Eivissa och San Antonio som San Antoni. Tack vare din hyrbil kan du även passa på att utforska resten av Balearerna med hjälp av de lokala färjorna, så passa på och ta en dagsutflykt eller två till Mallorca eller Menorca.

  Flygplatsen har såklart även goda taxiförbindelser precis utanför terminalen och du hittar buss till närliggande städer. Ibiza skyttelbuss går dygnet runt mellan centrala Ibiza, San Antonio och Santa Eulalia.

  Parkeringstips

  På grund utav det höga antalet turister under sommarsäsongen, kan det vara relativt svårt men inte omöjligt att hitta parkering inne i centrum. In Es Pratet hittar du en relativt ny korttidsparkering och ibland är det även möjligt att hitta ledig parkering på hotell. Parkeringar med grön och blå prickiga linjer betyder att parkering är obligatoriskt. Det finns ofta blåa parkeringsautomater i närheten där du kan betala för biljett om du parkerar på gatan. Biljett ska precis som hemma uppvisas på fordonets instrumentbräda.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Ibiza