Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ LANZAROTE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Lanzarote – Garanterat bästa pris

  Hoppa in i hyrbilen och upptäck den spännande kanarieön Lanzarote! Auto Europe erbjuder fantastiska priser för hyrbil på Lanzarote, såväl som en stor bilflotta att välja från. Att ta sig runt på fyra egna hjul är ett perfekt sätt att utforska hela ön, med sina vulkaniska landskap och sina underbara stränder.

  Trafik och parkering

  Att köra bil på Lanzarote innebär som oftast inga större problem. Trafiken är ofta gles och till och med de allra största vägarna är bara tvåfiliga. Här gäller samma trafikregler som på det spanska fastlandet - du kan hitta mer information i vår körguide för Spanien. En sak att beakta är att många lokala bilförare inte använder blinkers när de ska svänga, så var på din vakt!

  Genom att boka en hyrbil på Lanzarote kan du på ett smidigt sätt ta dig runt ön. Det blir extra lätt att stanna till på platser som väcker din nyfikenhet och efter eget tycke upptäcka byar, städer och platser som intresserar dig. Från Lanzarote Airport når du centrala Arrecife på under 8 minuter via väg LZ-2. Puerto del Carmen når du på 10 minuter (via LZ-40) och Playa Blanca kommer du till efter ca. 30 minuter (via LZ-2).

  Parkering

  Det är enkelt och lätt att hitta parkering på Lanzarote. dessutom är det oftast gratis vid de största sevärdheterna. Men i Puerto del Carmen och Arrecife är parkeringen avgiftsbelagd - dessa parkeringsplatser har blå vägmarkering.

  Geografisk information

  Lanzarote är en ö som tillhör Spanien och är den kanarieö som ligger mest österut. Det är ögruppens fjärde största ö och är belägen i Atlanten, ca. 12,5 mil från Afrikas kust. Ön är ganska kompakt i storlek, 6 mil lång och 2,5 mil bred. På Lanzarote finns en varierande terräng med över 20 ,mil kust, öken- och berglandskap. Ökenklimatet ger ön endast lite regn och somrarna är extra varma med temperaturer mellan 25-30 grader (högsta medeltemperatur).

  Lanzarote Airport

  Lanzarote Airport ligger i San Bartolomé, ca. 5 km från Arrecife. Från Skandinavien kan du flyga hit med många charterbolag.

  Lanzarote Airport (ACE)
  Adress: Arrecife Ciudad, s/n, 35500 Arrecife, Las Palmas, Spanien
  Hemsida: www.aena.es/Aeropuerto-Lanzarote
  Telefon: +34 902 40 47 04

  Kollektivtrafik

  Eftersom kollektivtrafiken på Lanzarote inte är speciellt utvecklad så rekommenderar vi transporter med hyrbil istället. Det finns en begränsad bussförbiindelse mellan flygplatsen och busstationen i Arrecife och det finns andra linjer från Arrecife till Costa Teguise, Puerto del Carmen och Playa Blanca. Det är också möjligt att ta taxi på ön.

  Bra länkar

  Turistinformation Lanzarote