Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I SANTANDER

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Santander - Garanterat bästa pris

  På Spaniens norra kust ligger staden Santander. Kuststaden ligger i den spanska regionen Kantabrien och räknas också som regionens huvudstad. Hyrbil i Santander gör det enkelt för dig att se andra delar av Spanien. Kanske passar du också på att resa till sydöstra Frankrike och städer som Bordeaux och Toulouse. Stannar du i Santander finns under sommarmånaderna bland annat flera festivaler att besöka.

  Om Santander

  Santander har nästan 200 000 invånare och ligger precis vid vattnet. Det finns flera stränder att besöka i Santander för den som tycker om sol och bad. Med en bil tar du dig snabbt till halvön precis utanför staden där det berömda palatset Magdalena ligger. Slottet har de spanska kungligheterna haft som sommarhus genom tiderna. Idag tillhör palatset en del av Unescos världsarv.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Flera års erfarenhet av hyrbilsbranschen gör Auto Europe till experter inom sitt område. Vi hjälper dig med hyrbil i Santander men också hyrbil i övriga Spanien. Hämta upp en hyrbil direkt på flygplatsen eller på ett citykontor. Bokar biluthyrning gör du enkelt online eller om du behöver assistans genom att ringa till oss.

  Bra länkar

  Flygplatsens officiella hemsida