Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I ALMERIA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Almeria - Spara med Auto Europe

  Att hyra bil i Almeria är enkelt med oss. Auto Europe är en internationell mäklare för hyrbilar. Vi jobbar med många välkända leverantörer världen runt. Vi erbjuder över 24 000 upphämtnings platser i 180 länder. Med oss och våran långa erfarenhet erbjuder vi förstklassig service med bästa tänkbara pris. Ni kan välja att hämta upp bilen på flygplatsen eller en av våra upphämtnings ställen inne i Almeria. Det skall vara enkelt att ordna en hyrbil och ha mer tid att kunna njuta av allt vad Spanien har att erbjuda.

  Almeria är Andalusiens soligaste hörn. Själva staden brukar beskrivas som Spaniens Marseille , och man kan förstå varför när man är där. Detta är en typiskt hamnstad med en atmosfär som är mer knegare och vardagsliv än lyx och flärd.Den västra delen av staden är fullsmockad av sevärdigheter som det kungliga gravkapellet. Här ligger de välkända regentparet Derdinand och Isabellas gravar. Nära Almeria ligger även ett naturområde som nämns som Europas Vilda Västern. Mycket bara för att här under 60-talet så spelades det in många av Clint Eastwoods spagettiwestern filmer. 

  Trafik och parkering

  Almeria är en historisk stad. Precis som många andra äldre städer, kan det vara en pina att hitta plats att parkera i centrala delen. Vägarna är smala och trånga även med en hyrbil från Almeria . Och för att komplicera det ytterligare är där många enkelriktade gator

  Det är enkelt att ta sig vidare från Almeria tack var de bra  örbindelser med motorvägarna de har. Vilket gör det lätt  att det mesta av din biluthyrning med dagsutflykter eller längre vistelser till närliggande städer. Från Almeria tar du dig enkelt till Murcia via A-7 , vilket tar ungefär 2 timmar.  Om ni önskar en att besöka Malaga , är det också möjligt med en körtid på 2 och en halv timme.

  Parkering

  Ett tips är att parkera bilen i en av de offentliga eller privat ägda parkeringarna. Där finns många utspridda över staden inom kort gång avstånd till centrala delen. Här är en liten lista över några parkeringar som är enkla att hitta.
  • Parkering i Calle Real, nära Katedralen.
  • San Pedro parkering , vid torget
  • Närheten av Abastos marknaden 

  Utöver det kan man parkera vid järnvägs stationen eller vid hamnen. Annat alternativ är att parkera vid blåa zoner. De är oftast lokaliserade vid shopping platser och där är en parkerings mätare, som man behöver fylla på.

  Geografisk information

  Almería är ett året runt destination, med ett varmt, torrt klimat och lite nederbörd. Staden är placerad i sydöstra Spanien . Temperaturer stiger på sommaren , och är en populär tid att besöka. staden. Vinter ser lite lätt regn men är hyfsat mild. Deras midsommar, Noche de San Juan firas i början på sommaren med fyrverkerier och bål längs vattnet. Ta eran hyrbil och kör längs med kusten och upplev den unika mixen av öken, landskap och natur parker.

  Almeria flygplats

  Almeria flygplats som är en modern flygplats runt 9 km från Almeria stad. Flygplatsen erbjuder säsongs samt reguljära flyg till destinationer i hela Europa. Med en hyrbil från Almeria är det enkelt att ta sig till flygplatsen

  Officiellt namn: Almeria Airport (Aeropuerto de Almeria) - LEI
  Adress: Aeropuerto de Almeria, Carretera Níjar Kilómetro 9, 04130 Almeria
  Officiell hemsida: aena.es
  Telefonnummer : +34 91 321 10 00

  Järnvägs stationen i Almeria (Estacion Intermodal)

  Vid Almerias järnvägs station hittar ni även buss stationen. Stationen befinner sig i centrala delen av staden vid Plaza de la Esacion. Med buss eller tåg kan ni ta er enkelt till många platser i Spanien, så som Malaga och Granada. Resa till Granada först, öppnar upp till många andra anknytningar över Spanien.

  Kollektivtrafik

  Buss eller taxi är det vanligaste sättet att ta sig runt i Almeria. Buss stationen är placerad vid järnvägs stationen . Här kan ni hitta olika buss linjer som täcker hela Almeria. Finns även linjer till flygplatsen , samt lång distans linjer till andra närliggande städer.

  Nyttiga Länkar

  Turist information