Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ ALMERIA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Almeria flygplats - boka billigt med Auto Europe

  Almería är en stad i sydöstra Spanien. Med hyrbil från Almeria flygplats kan ni enkelt upptäcka vad staden har att erbjuda.Auto Europe har lång erfarenhet med bilhyra och jobbar med lokala samt stora internationella leverantörer. Med oss har ni ett enormt urval att välja mellan, och vi jobbar med att hela tiden erbjuda er de bästa priserna på marknaden. 

  I Almeria är där mycket att se. Några av de otroliga sevärdigheterna som vi rekommenderar är:

  • La Alcazaba - Det är en urgammal fästning med slående utsikt över hela staden
  • Cabot de Gata naturpark - En av de större naturparkerna i Spanien med över 16 olika vandrings leder. 
  • Sorbas grottan - En otroligt vacker grotta fylld med stalaktiter, stalagmiter och gipskristaller. 
  • Tabernas Öken - Räknas som Mini Hollywood. Detta öken landskap har använts till de flesta spagettiwestern filmerna. 

  Flygplats information

  Almería flygplats ligger 9 km öster om Almería centrum, i provinsen Almería i sydöstra Spanien. Om med er hyrbil tar ni er enkelt in till staden med en körtid runt 12 minuter via AL-12

  Almeria flygplats(LEI)
  Officiellt namn: Almeria Airport
  Spanskt namn: Aeropuerto de Almería
  Adress: Ctra. Níjar, 04130 Almería, Spain

  Terminaler

  Det är en modern flygplats, med ankomster och avgångar som äger rum på bottenvåningen. Det har också en terrass med utsikt över landningsbanan. Med direkt flyg från Arlanda tar det runt 4 och en halv timme att ta sig hit. De flesta flygbolag erbjuder flygresor till Almeria med ett stop antingen i Madrid eller Palma de Mallorca. De tar emot runt 1 miljon passagerare årligen och det ökar . Allt fler upptäcker denna undangömda pärla i Spanien. 

  Upphämtning och avlämning av hyrbilen

  Kolla noga på vouchern var eran bil leverantör är placerad. De flesta leverantörer av hyrbil i Almeria flygplats är lokaliserade på terminalen, medans några kräver en skyttelservice . Tänk på att ha med er körkort, kredit kort i huvud förarens namn, samt Auto Europes voucher.
  Ett litet tips är att ni tar er tid att inspektera bilen för eventuella skador. Och om ni hittar något, så är det alltid bra om man kan dokumentera dem med bilder eller film. Och om ni hittar något, se till att nämna det till leverantörer , så de noterar det i kontraktet.

  Flygplats faciliteter

  Skall ni handla tullfritt eller besöka en av restaurangerna behöver ni beger er till första våningen . När ni vill checka in på Almeria flygplats hittar ni det på bottenplans medans säkerhets kontrollen samt när ni vill boarda ert flyg sker det en våning ner. .

  Hur man kommer till flygplatsen

  Via bil till flygplatsen behöver ni bara följa skyltarna på A7 motorvägen. Om ni önskar att ta er dit med offentlig transport, då är det buss 30. Estimerad res tid med buss är runt 35 minuter. Annat alternativt är taxi som också erbjuder transfer service till flygplatsen. Genom att hyra bil från Almerias flygplats är endast några timmars körfärd från Granada or Murcia .

  Parkerings tips

  På flygplatsen är där ett parkerings hus. Denna är lokaliserad några meter från Terminalen och är bemannad med personal.Inne i Almeria är det tillåtet att parkera vid gatan i de blåa zonerna, där det finns parkerings mätare. Var uppmärksam om det är gula markeringar på gatan. Om det är, så innebär det att det inte är tillåtet att parkera där.

  Nyttiga länkar

  Officiell flygplats