Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ PALMA DE MALLORCA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Palma de Mallorca flygplats med Auto Europe

  Ska du semestra på Mallorca med sol och bad? Det finns massor av fina ständer och roliga saker att göra på denna ö! Med ett stort utbud av bilar och leverantörer, är du säker på att hitta en deal som passar dina behov bäst när du ska hyra bil på Palma de Mallorca flygplats! Planerar du och din familj en semster på Mallroca i husbil? Spana då in våra erbjudanden om att hyra husbil här.

  I mer än 60 år har Auto Europe byggt partnerskap med biluthyrningsföretag runt om i världen, vilket tillåter oss att förse våra kunder med bra service, låga priser och en stor flotta av hyrbilar. Vi erbjuder över 24.000 upphämtningsplatser i 180 länder, däribland Mallorcas flygplats. Med en hyrbil kommer din semester fyllas av mer frihet och roliga äventyr! Men låt inte oss berätta detta för dig, se vad våra tidigare kunder säger om att hyra bil i Palma de Mallorca.

  Flygplatsinformation

  Palma de Mallorca Airport ligger bara 8 kilometer från innerstaden. Flygplatsen är den enda på ön och är den tredje största i Spanien. Under sommaren är det en av de mest trafikerade flygplatserna i Europa. Under 2016 hade flygplatsen 26,2 miljoner passagerare.

  Palma de Mallorca Airport (PMI)
  Officiellt namn: Palma de Mallorca Airport.
  Katalanska: Aeroport de Palma de Mallorca. Även känd som Son Sant Joan Airport.
  Adress: 07611 Palma, Spanien.
  Webbplats: www.aena.es/en/palma-mallorca-airport
  Läge: Flygplatsen ligger ca 8 km från Palma de Mallorca, nära byn Can Pastilla.
  Flygbolag på flygplatsen: Nästan 80 flygbolag finns representerade på på Mallorca flygplats. Detta inkluderar större flygbolag som British Airways och Lufthansa och lågprisbolag som Ryanair och Easy Jet.
  Tel: +34 91 321 10 00

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Palma de Mallorca flygplats?

  Hyrbilsleverantörerna diskar befinner sig i ankomsthallen och i huvudparkeringshuset mittemot terminalen. Så när ni önskar att hyra bil på Palma de Mallorcas flygplats hittar ni här nedan de leverantörer vi jobbar med och deras öppettider.

  Avis hyrbil på Mallorca flygplats Avis hyrbil på Mallorca flygplats
  Aeroport de Palma de Mallorca,
  Palma, Spanien 07611

  + 34 90 2110 261
  Öppettider:
  Mån - Fre: 07:30 - 23:00
  Budget hyrbil på Mallorca flygplats Budget hyrbil på Mallorca flygplats
  Aeroport de Palma de Mallorca,
  Palma, Spanien 07611

  + 34 902 110 261
  Öppettider:
  Mån - Fre: 07:30 - 23:00
  Europcar hyrbil på Mallorca flygplats Europcar hyrbil på Mallorca flygplats
  Aeroport de Palma de Mallorca,
  Palma, Spanien 07611

  + 34 902 10 50 55
  Öppettider:
  Mån - Sön: 07:00 - 22:59

  Terminaler

  Håll koll på terminalerna när du skaffar hyrbil på Palma de Mallorcas flygplats, som är den tredje största flygplatsen i Spanien. Passagerarterminalen har fyra avgångsområden: A, B, C och D, mellan vilka gaterna är indelade. Ankomsthallen finns på bottenvåningen tillsammans med bagageutlämningen.

  Incheckningsområdet ligger på andra våningen, och tillgång till avgångsområdet är på fjärde våningen på flygplatsen. Modul A ligger belägen i norr, modul B med endast åtta gater i nordost, modul C, den största modulen ligger i öster, och Modul D ligger i den södra delen av terminalen. Om du behöver ytterligare information eller hjälp att hitta rätt, finns det en informationsdisk efter säkerhetskontrollen.

  Flygplatsfaciliteter

  Det finns en uppsjö av affärer, kaféer och restauranger på flygplatsen för att hjälpa dig att fördriva tiden. De flesta av dessa ligger på fjärde våningen, även om vissa kaféer och butiker också kan hittas på bottenvåningen och andra våningen. Det finns också tillgång till Internet på alla plan. Terminalens bottenvåning har bankomater och en turistinformation.

  Hur man kan ta sig till och från Palma de Mallorca flygplats?

  Flygplatsen är ansluten till Palma de Mallorca via motorvägen Levante. Resan bör ta mindre än 15 minuter. Andra destinationer på ön kan också nås bekvämt från flygplatsen. Till exempel, genom att köra längs motorvägen Levante, och för att sedan följa motorvägen Ma-13, kan du nå Alcudia på cirka 40 minuter.

  Om du inte ska hämta upp din hyrbil på Palma de Mallorca flygplats, men i centrala Palma kan du gå ombord en av bussarna som avgår utanför terminalen. Busslinje 1 stannar vid strandpromenaden och många av de största turistattraktionerna i staden. Linjen går ungefär var 15 minuter mellan 06:00 och 01:10 under vintersäsongen, och 06:00 till 01:50 på sommaren. Rutten för busslinje 21 går mellan flygplatsen och många hotell i Palma. Linje 21 går var 30: e minut, under vintern mellan 07:00 och 10:10 och på sommaren från 07:00 till 00:30. Båda busslinjer har hållplatser på bottenvåningen och andra våningen i passagerarterminalen.

  Parkeringstips

  Du bör inte ha några problem att hitta en lämplig plats för parkering för din hyrbil i Palma de Mallorca, så länge du håller några saker i åtanke. Som i de flesta europeiska städer, kan det vara svårt att hitta gratis parkering i centrum av staden, men det finns flera parkeringsgarage tillgängliga. Gatuparkering är uppdelad i gula zoner, där parkering är förbjuden, blå zoner, där parkering är tillåten mot avgift genom anvisad parkeringsautomat. Om din parkeringsplats är tidsbegränsad, kom ihåg att uppvisa din ankomsttid klart och tydligt.

  På Mallorca erbjuds både avgiftsbelagd och gratis parkering. Beroende på säsong och var man ska parkera kan det antingen vara väldigt lätt eller svårt att parkera. När du betalar gör du det i p-automater. Det är förbjudet att parkera vid gulmarkerade gator. Vid parkering p Limited Time Parking zone bör du använda P-skiva.

  Om du skulle vilja ha några tips om körning i Spanien, klicka här.

  Nyttiga länkar

  Turistinformation


  Mer information om Mallorca flygplats

  Palma de Mallorca flygplats
  Palma, Spanien, 07611
  IATA Code: PMI
  ICAO Code: LEPA
  Wikipedia sida
  Latitude: 39.3306
  Longitude: 02.4420
  Allmän information: Palma de Mallorca flygplats ligger på ön Mallorca i Spanien, ca 8 km öster om stadskärnan i Palma och är lätt att nå med hyrbil.