Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ BARCELONA EL PRAT FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 timmar innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Tillgängliga 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Barcelona El Prat flygplats med Auto Europe

  Auto Europe har erbjudit kvalitetsbiluthyrning till de mest konkurrenskraftiga priserna i nästan 60 år. Med över 8000 bekväma upphämtningsplatser över hela världen och ett stort urval av bilkategorier, kan vi hjälpa dig att göra din hyrbilsupplevelse så enkel och smidig som möjlig. En hyrbil från Barcelona El Prat flygplats låter dig utforska Barcelona, Katalonien och Valencia i din egen takt. Boka online eller kontakta oss på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil) för att njuta av en oförglömlig körupplevelse i Spanien med Auto Europe. För premium, lyx eller sport fordon i Barcelona, besök vår lyxbokningsmotor.

  Flygplatsinformationn

  Barcelona-El Prat Airport (BCN)
  Adress: 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona, Spanien
  Läge: cirka 13 km syd-ostligt från Barcelona centrum.
  Flygbolag på flygplatsen: över 50 flygbolag tjänar flygplatsens inrikes och utrikes/internationella flygningar.

  Terminaler

  Barcelona-El Prat flygplats är uppdelad i två terminaler. Terminal 1 är huvudterminalen, och öppnades 2009. Terminal 2 är den äldre terminalen, och utökades markant när staden var värd för de olympiska spelen 1992. Idag erbjuder Terminal 2 flyg med lågkostnads-och regionala flygbolag.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Biluthyrningsdiskarna ligger på första våningen i Terminal T1 och i terminal T2 B, och erbjuder globala biluthyrningsmärken, såsom Avis, Enterprise, Europcar, Hertz och Sixt. När du plocka upp din hyrbil på Barcelona El Prat flygplats från en av våra partners, kan du göra det mesta av din resa i Spanien.

  Terminal 1

  Företag Öppettider
  Avis 7.00 till 23.59
  Budget 7.00 till 23.59
  Enterprise 7.00 till 23.59
  Europcar 7.00 till 23.00
  Hertz 7.00 till 23.59
  Sixt Dygnet runt

  Terminal 2 B

  Företag Öppettider
  Avis 7.00 till 23.59
  Budget 7.00 till 23.59
  Enterprise 7.00 till 23.00
  Europcar 7.00 till 1.30
  Hertz 7.00 till 23.59
  Sixt 7.00 till 23.59

  Flygplatsfaciliteter

  Flygplatsen erbjuder passagerare möjlighet att plocka upp varor sista minuten eller besöka taxfree-butiken innan du går ombord på flyget. Flertalet restauranger och barer erbjuds över hela flygplatsen. Bankomater och wifi finns i varje terminal. För mer information, besök en av de många informationsdiskarna som finns belägna över hela flygplatsen.

  Transport/Hur du tar dig till och från flygplatsen

  För den som inte har tillgång till hyrbil eller hellre använder sig av kollektiva transportmedel erbjuds Metro, bussar, stadsbussar och tåg. Det inbyggda biljettsystem innebär att du kan använda olika transportmedel (tunnelbana, buss, spårvagn, FGC och RENFE tåg) i en enda resa. Taxi erbjuds i ankomstområdet på terminal 1 och terminal T2 A och T2B. Om du behöver hämta upp din hyrbil från en annan terminal än den du ankommit till finns gratis skyttelservice mellan terminalerna. Skyttelbussarna går var 4 min mellan 8.00 till 20.00 och varje 7-20 min resten av dygnet.

  Metro
  L9 Sud tunnelbanelinje förbinder flygplatsen till Zona Universitaria, stannar vid Fira, Parc Logistic och Mercabarna.

  Stadsbuss
  Flera busslinjer går från flygplatsen Terminal 1 och terminal 2, till centrala Barcelona och närliggande städer. Beräknad restid är cirka35 minuter till Plaza Catalunya.

  Buss
  Flera busslinjer går från flygplatsen Terminal 1 och terminal 2, till centrala Barcelona och närliggande städer. Beräknad restid är cirka35 minuter till Plaza Catalunya.

  Tåg
  Den lokala tågtrafiken ansluter flygplatsen till Barcelona och andra städer i Katalonien. Beräknad restid är cirka 27 minuter till Passeig de Gràcia.

  Parkeringstips

  Barcelona-El Prat Car Park erbjuder passagerarna mer än 19.000 kort-och långtidsparkeringsplatser. Parkeringarna ligger bekvämt belägna både vid terminal 1 och 2.

  Om du tar din hyrbil till Barcelona, kom ihåg att följa de lokala parkeringsrestriktioner och lagar som gäller. Gatuparkering är tillåten i områden som är markerade med blått, men parkering är oftast bara tillåten i två timmar. De flesta parkeringar betalas med hjälp av antingen parkeringsmätare eller pay and display system: när du har betalat för din biljett, kom ihåg att visa det tydligt på instrumentbrädan.

  Parkeringshus erbjuder ofta en mer stressfri lösning till parkering i staden. Barcelona erbjuder även en del gratis parkeringsplatser, såsom de som finns nära Zona Universitaria och Vall d'Hebron tunnelbanestationer. Däremot kan det hända att parkering inomhus, där parkering är betald, är säkrare. Ju närmare du är till centrum desto dyrare är parkering på dessa parkeringsplatser.

  Bra länkar

  Flygplatsinforamtion Barcelona El Prat


  Mer information om Barcelona flygplats

  Barcelona El Prat flygplats
  El Prat de Llobregat
  Barcelona, Spanien, 08820

  IATA Code: BCN
  ICAO Code: LEBL
  Wikipedia sida
  Latitude: 41.3011
  Longitude: 2.0812
  Allmän information: Barcelona flygplats ligger belägen cirka 13 km sydväst om Barcelona centrum och är en av de största flygplatserna i Spaninen.
  Förbättra din upplevelse

  Du använder en webbläsare som vi inte stödjer. Uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och säkerhet.

  Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av Chrome eller Firefox