Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED FIREFLY

  • 8.8
  • 8.4
  • 9
  • 9.1
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  February 05
  Enkelt, effektivt och tryggt.
  January 20
  Good
  December 28
  Trevligt bemötande, mkt snabbt o effektivt och bra bil till bra pris
  Läs mer

  Hyrbil med Firefly: Bra erbjudanden med Auto EuropeFirefly hyrbil - Auto Europe

  För många är Hertz ett mycket välkänt biluthyrningsföretaget i branschen men vad få vet är att Firefly är ett dotterbolag till den berömda hyrbilsleverantören. Firefly grundades 2013 som budgetvarumärke och dess högkvarter ligger i Estero, Florida i USA.

  Vi har över 60 års erfarenhet i branschen och som kund hos oss på Auto Europe erbjuds du hyrbilar i fler än 180 länder världen över. Våra unika samarbeten med välkända uthyrningsföretag ger oss möjlighet att erbjuda attraktiva priser, kvalitetskundservice och de bästa bilarna på marknaden. Under årens lopp har vi kunnat utöka dessa partnerskap till fler och fler uthyrningsföretag. Vårt samarbete med Firefly inleddes strax efter grundandet av hyrbilsleverantören. Vi är övertygade om att din hyrbilsupplevelse kommer att vara tillfredsställande om du väljer att boka hyrbil med Firefly bland erbjudanden från Auto Europe. Läs vår FAQ-sida med vanliga frågor och svar för ytterligare information om hur en uthyrning med Auto Europe fungerar.

  Den huvudsakliga målgruppen för Firefly är resenärer i länderna i Spanien, Italien och Frankrike. Sammantaget är hyrbilsleverantören dock representerad på 100 uthyrningsställen i över 13 länder. Av denna anledning omfattas därför en hel del av Auto Europes hyrbilserbjudanden av just Firefly.

  Företaget erbjuder mycket förmånliga priser i jämförelse med andra hyrbilsleverantörer med kontor på flygplatser, ofta tack vare att deras stationer ligger belägna utanför terminalområdena. Detta eliminerar ofta de mycket höga flygplatsavgifterna kunden själv måste betala. I de flesta fall finns det en busservice som tar dig från flygplatsen till Fireflys kontor efter ankomst. All information om din hyra är naturligtvis noggrant angivet på den voucher du mottar från Auto Europe vid din bokning.

  Hyra bil med Firefly: Vad bör man tänka på när man bokar?

  Ett av de viktigaste villkoren för att du ska kunna hyra bil med Firefly är förstås att du har ett giltigt nationellt körkort, som måste vara minst ett år gammalt vid upphämtningen av fordonet. Om licensen inte är utgiven med latinska bokstäver, kan ett internationellt körkort krävas. Åldersgränser definieras på olika sätt av Firefly beroende på i vilket land du hyr bil i. Förare i Spanien måste vara minst 21 år. Minimiåldern för uthyrning i Italien är 23 år gammal, men en hyra för förare från 21 år är möjlig mot en extra kostnad. Firfly accepterar alla större europeiska kreditkort. Observera att extra försäkring är obligatorisk vid hyra med ett betalkort. Kontant betalning accepteras inte.

  Auto Europe - det rätta valet för Firefly

  Firefly erbjuder sina kunder extra tjänster såsom akutservice dygnet runt, 365 dagar om året, obegränsad körsträcka, barnstolar och bältesstolar, tilläggsförsäkringar samt extra förare. Avgifter för dessa extra tjänster hittar du på Auto Europes hemsida eller kan vårt professionella reservationsteam hjälpa dig med din förfrågan om hyrbil kostnadsfritt över telefon: +46 10 888 66 52. Om du planerar en envägshyra dvs. att du vill lämna tillbaka bilen på en annan station än upphämtningsplatsen, rekommenderar vi att du som kund kontaktar Auto Europe i förväg. Vi kan ge dig råd om hur du bäst planerar din resa. Valet av fordonskategorier för din hyrbil med Firefly är brett. Från miniklass, vilket är idealiskt för 2 resenärer och som tack vare sin storlek gör det möjlig att parkera överallt snabbt och bekvämt, till prisvärda lyxfordon med komfort och en kraftfull motor. Firefly är ett budget varumärke, men det betyder inte att du som kund behöver ge upp komfort och inte kan välja mellan ett stord utbud av fordon. Satsa på en hyrbil med Firefly med Auto Europe och börja din resa bekymmersfritt.