Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ FUERTEVENTURA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Fuerteventura flygplats – Boka och spara

  Auto Europe är hyrbilsförmedlare med över 60 år i branschen och över åren som gått har vi byggt upp långvariga samarbeten med hyrbilsföretag runt om i världen så att vi kan erbjuda dig ett stort utbud av fordon på över 24.000 stationer. I bara Spanien hittar du över 100 städer, inklusive ön Fuerteventura på Kanarieöarna som erbjuder upphämtning på flygplatsen och centrala stadskontor. Med en hyrbil från Fuerteventura flygplats har du möjlighet att utforska hela den fantastiska semesterpärlan vinter, vår, höst och sommar.

  Klicka här för att läsa utvärderingar av hyrbil på Fuerteventura.

  Flygplatsinformation

  Fuerteventura Airport (FUE)
  Officiellt namn: Fuerteventura Airport även känd som El Matorral Airport.
  Adress: Carretera Matorral, s/n, 35610 Puerto del Rosario, Las Palmas, Spanien
  Läge: belägen i El Matorral, cirka 5 km syd-väster om öns huvudstad Puerto del Rosario.
  Flygbolag på flygplatsen: Air Berlin, Austrian Airlines, British Airways, Condor, easyJet, Germanwings, Iberia, Jet2.com, Lufthansa, SAS, Thomas Cook, Transavia, Vueling, Wizz Air och många fler bolag.

  Terminaler

  Fuerteventura flygplats huserar i en terminalbyggnad med ankomster och bagageupphämtning på bottenplanet och avgångshall med gate-område på plan 1. Du hittar incheckningsdiskar belägna i flygplatsen östra del och bagageupphämtning på terminalens västra del.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Du hittar informationsdiskar för upphämtning av fordon direkt utanför området för bagageupphämtning när du anländer till flygplatsen. Om du ska hyra bil på Fuerteventura flygplats är det viktigt att du noga läser igenom den bokningsvoucher du mottar från Auto Europe innan upphämtning. Här hittar du alla villkor och regler och annan viktig information om din hyra.

  Företag Öppettider
  Avis 7.00 till 22.30
  Goldcar 7.00 till 22.30
  Interrent 7.00 till 22.30
  Budget 7.00 till 22.30
  Thrifty 7.30 till 22.30
  Hertz 7.30 till 22.30
  Rhodium 7.30 till 22.30
  Keddy 7.30 till 22.30
  Europcar 7.30 till 22.30

  Flygplatsfaciliteter

  I matväg kan flygplatsen erbjuda dig faciliteter som caféer, tapas-barer, snabbmatställen, restauranger och till och med take-away alternativ för en liten picknick vid gaten. Även ett stort utbud av shopping finns att tillgå med allt ifrån duty-free produkter till kosmetika, mode, presenter och souvenirer samt spanska delikatesser. Hela flygplatsen har wifi och du hittar ett lekområde för barn på första våningen.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Från flygplatsen kan du ta dig in till Puerto del Rosario på endast 8 min via FV-2. Med en hyrbil från Fuerteventura flygplats kan du även lätt ta dig runt och upptäck ön i sin helhet och varför inte ta en härlig dagutflykt med färjan över till Lanzarote.

  För dig som vill ta dig runt ön med hjälp av kollektiva trafikmedel, finns flertalet busslinjer mellan flygplatsen och huvudstaden samt andra populära turistområden såsom Caleta del Fuste och Las Salinas. Du hittar hållplatser utanför terminalen.

  Parkeringstips

  Runt om ön är det ofta lätt att hitta parkering, speciellt på hotell och resorts hittar du ofta avgiftsfria parkeringsmöjligheter. Lämna aldrig värdesaker i bilen och var även noga med att kontrollera alla skyltar runt omkring fordonet om du parkerar på gatan för att undvik eventuella böter.

  För mer generell information om körning, parkering och trafikregler kan du ta dig en titt på vår körinformation-guide.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Fuerteventura