Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED THRIFTY

  • 8.4
  • 8.3
  • 8.8
  • 9.3
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  May 27
  Nu var det inte Thrifty utan Hertz som levererade bilen vilket inte spelar någon roll för mig.
  May 12
  bra bil
  May 08
  Igen koment
  Läs mer

  Hyrbil med Thrifty: Ett ledande hyrbilsföretag

  Hyrbil med Thrifty - Auto EuropeFöretaget grundades 1958 och har sedan dess växt i stadig takt. De har ett franchise koncept som gjort att de växt på marknaden och kunnat erbjuda fler och fler upphämtning och avlämningsplatser till sina kunder. Tillsammans med Dollar blev företaget år 1989 köpt av Chrysler Corporation som för närvarande driver sin hyrbilsverksamhet igenom Hertz, Dollar, Firefly och Thrifty. Alla tre är stora och välkända namn i branschen vilket gör att kunder kan känna sig trygga när de bokar en hyrbil med Thrifty via Auto Europe.

  I Usas:s solskensstat Florida har Thrifty sitt huvudkontor och där sitter många anställda och jobbar för att verksamheten ständigt ska förbättras och utvecklas. Med fokus på att göra boknings- och hyrprocessen snabb och enkel har Thrifty haft många nöjda kunder sedan de startade på 1950-talet. Idag är företaget en del av en korporation som driver cirka 11,000 hyrbilskontor runt om i Europa, USA, Sydamerika, Australien, Afrika, Mellanöstern, Nya Zeeland och Asien. Detta betyder att du har flera tusen olika upphämtning och avlämningsplatser att välja mellan om du bokar en bil hos Thrifty.

  Det går att boka hyrbil med Thrifty under Corona, vänligen läs mer om det här.

  Hyra bil med Thrifty: Bra kvalitet och bra priser

  Tillsammans med sina systerföretag Hertz, Dollar och Firefly är Thrifty ett av världens mest välkända hyrbilsföretag som år efter år levererar transportlösningar till prismedvetna resenärer. Hos Thrifty hittar du alltid billiga hyrbilar som ger värde för pengarna. Deras höga kundservice och många kontor gör att Thrifty är ett toppval för många resenärer, om de så ska på jobbresa i Norge eller på semester i Grekland. Även företagets utbud är stort och du som kund kommer ha flera olika fordon att välja mellan. Behöver du en liten bensinsnål bil för att köra runt på olika sevärdheter i Paris? Eller kanske en stor och robust van att göra en road trip i Australien i? Thrifty har båda! Här kan du nämligen boka allt från moderna och smidiga personbilar till kraftfulla trucks och vans.

  Det stora utbudet inkluderar bilar från tillverkarna Chevrolet, Chrysler, Dodge, Ford, Hyundai, Jeep och Lincoln. När du bokar en hyrbil hos Thrifty kan du vara säker på att du får en modern, säker och prisvärd bil som utan problem kan ta dig från A till B. Inte bara det, du kommer också ta dig dit i still. Thrifty uppdaterar ofta sin hyrbilsflotta med nya och moderna bilmodeller, samt servar och kontrollerar de övriga bilarna så att de är säkra att köra.

  Thrifty hyrbilsupplevelse

  Som en del av Hertz koncernen, har Thrifty en stadig och etablerad plats på den internationella hyrbilsmarknaden. Hertz har länge varit ett av de största och ledande företagen i branschen, redan år 1918 grundades företaget. Idag är de ett ledande namn på marknaden som har ett stort nätverk av hyrbilar och upphämtning och avlämningskontor på flera olika flygplatser, hotell, tågstationer, hamnar och centralt i städer över hela världen. Hertz fokuserar inte bara på att vara lättillgängliga och prisvärda för sina kunder, utan de värdesätter också miljövänliga alternativ. Som en del av Hertz koncernen, är detta också en del av Thriftys verksamhet. De har flera bränsleeffektiva fordon och strävar efter att ge global tillgång till framtidens hållbara transportmedel och mobilitetslösningar. Även om företaget främst är känt för att förenkla hyrbilsprocessen, är deras största mål att erbjuda bättre, smidigare och mer miljövänliga alternativ som hjälper resenärer att minska sitt utsläpp samtidigt som de sparar pengar på bränsle.

  Vi på Auto Europe är glada över samarbetet med Thrifty och Hertz koncernen som gör att vi kan erbjuda olika fordon i flera olika prisklasser. Hos oss kan du hitta allt från familjevänliga bilar till exklusiva sportbilar och husbilar. Tack vara vår över 65 års långa erfarenhet har vi tillgång till de bästa priserna på marknaden. Vi hjälper dig hitta din perfekta hyrbil genom att framföra olika alternativ så att du själv kan jämföra olika fordon, priser och leverantörer. Allt för att du tydligt ska kunna se vilket erbjudande som passar dig bäst. Om du vill boka ett fordon via oss, kan du rulla upp längst upp på denna sida. Där hittar du vår bokningsmotor. Enkelt fyll i din destination och datum du önskar hyra så kommer vi presentera flera olika valmöjligheter. Efter du har hittat din hyrbil behöver du bara slutföra bokningen och sen kan du bege dig ut på äventyr. Kör försiktigt bara!

  Om du har några frågor, eller om du hellre bokar via telefon, kan du alltid ringa en av våra hyrbilsexperter på +46 10 888 66 52.