Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED DOLLAR

  • 8.8
  • 8.5
  • 9.1
  • 9.4
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  January 22
  Fungerat mycket bra
  December 20
  Trevligt bemötande, bra service och smidighet vid såväl upphämtningen som återlämnandet. Inga försök vid uthämtningen till merförsäljning som jag inte är intresserad av. Fräsch och välstädad bil.
  November 29
  Invändigt bra skick, men utvändigt..inte så bra. Jag har hyrt 4 olika bilar från olika uthyrare under året så det gäller inte bara Dollar.
  Läs mer

  Hyrbil med Dollar: Allt ni behöver veta om Dollar

  Hyrbil med Dollar - Auto EuropeUnder 1960 talet så grundade Henry J. Caruso i Los Angeles det bolag som senare blev känt som Dollar. För de som valde en hyrbil med Dollar under den perioden kunde endast välja mellan ett litet utbud av Volkswagen Beetles med manuell växellåda och utan luftkonditionering. Bolaget som ursprungligen kallades "Dollar-A-Day-Rent-A-Car" valde att jobba efter en filosofi där de gav sina kunder den bästa servicen möjligt till de mest konkurrenskraftiga priserna. De snabbaste sättet att hitta en hyrbil och möjligheten att välja ett enormt utbud av olika fordon uppdelat i bilkategorier med Dollar och många andra leverantörer världen runt, är att använda er utav Auto Europe förträffliga hemsida. Där ni endast med några få klick kan hitta och boka en hyrbil som passar just era ändamål.

  Chrysler köpte upp Dollar 1990 och införlivade det i deras Pentastar Transportaion Group, Inc tillsammans med andra hyrbils leverantörer som de köpt upp som Thrifty Car Rental och Snappy Car Rental. Under augusti månad så flyttades Dollars huvudkontor till Tulsa i Oklahoma, USA. Mot slutet av 1997 var bolaget känt under namnet Dollar Thrifty Automotive Group, Inc och Chrysler valde att introducera bolaget på New York börsen där Hertz Global Holdings, Inc förvärvade bolaget 2012. Efter Hertz tog över bolaget flyttades huvudkontoret till Estero i Florida. Med den sammanslagningen av Hertz, Dollar och Thrifty har bolaget en bilflotta på över en halv miljon fordon som sträcker sig över många upphämtnings platser på alla fyra kontinenter i världen.

  Globalt så ingår Hertz, Dollar och Thrifty i Hertz koncernen med mer än 10 000 kontor och franchisetagare i Nordamerika, Europa, Latinamerika, Asien, Australien, Afrika, Mellanöstern och Nya Zeeland. Hertz koncernen är det största varumärken på flygplatser för hyrbilar och Dollar är koncernens mest prestigefyllda och bland de mest respekterade varumärket.

  De sista 50 åren har Dollars rykte cementerats rejält som ett pålitligt bolag med deras policy att alltid tillhandahålla en förstklassig kundtjänst. Denna hårda fokus på kundservice drillas alla nya anställda med under deras special anpassade utbildnings program. Tillsammans med ett oslagbart engagemang för kundtjänst och bilflotta som ständigt förbättras med högkvalitativa fordon kan man som kund räkna att man blir väl omhändertagen samt tillgång till bland det bästa som finns inom hyrbilsbranschen. Utöver hyrbilar erbjuder Dollar även en mängd relaterade produkter som företagsresor och tjänster som underlättar det för semester firare.

  Det går att hyra bil med Dollar under rådande Coronakris, vänligen läs mer om det här.

  Hyra bil med Dollar: Kanonpriser från en ledande leverantör

  Dollar har haft en bra strategi för att utöka sin närvaro i Europa genom att ingå samarbetes avtal med olika researrangörer. Genom detta samarbete har Dollar ökat sin verksamhet enormt i länder som Frankrike, Belgien, Spanien, Polen, Luxemburg och Nederländerna. Utöver dessa samarbeten har Dollar i Irland och Italien skapat speciella partneravtal och genom detta utökat sitt europeiska nätverk med ett dussintals nya platser.

  Under er boknings process med Auto Europe kommer ni möjligheten att lägga till andra bekvämligheter som GPS, barnstolar men även alternativ istället för dyra försäkrings alternativ, så att ni kan resa runt utan någon stress och oro för att skada er hyrbil med Dollar eller någon av de måna andra leverantörer som vi erbjuder er att boka med. Önskar ni ha en mer personlig touch på er bokning, kan ni alla dagar i veckan ringa till våra hyrbils experter på +46 10 888 66 52. De kommer att hjälpa er igenom bokningen och planera er resplan samt säkerställa att ni får den bästa möjliga hyrbilen till det mest lämpliga avtalet. Utöver att erbjuda marknadens lägsta priser på hyrbilar världen runt, kan ni även med Auto Europe boka ultra lyxbilar om ni känner ni vill resa runt i full komfort eller imponera på någon. Det går även att boka en husbil om ni önskar få en mer hemkänsla under er semester.

  Dollar - Den unika hyrbils upplevelsen

  Upplev hur enkelt det är att hitta en hyrbil världen runt med Auto Europe. Välj Dollar om ni vill resa runt med kvalitativa fordon till konkurrenskraftiga priser. Oavsett orsaken till er kommande resa, om det är en vandrings semester i Schweiz, solbada i Spanien eller weekend resa i London, kommer ni att hitta rätt fordon för att tillgodose alla era behov, tack vara den enorma bilflotta som finns tillgängligt från en av världens främsta hyrbils leverantör.

  Med hjälp av Dollar öppnar hela världen upp sig och möjliggör det för er att hitta en hyrbil världen runt. Utöver hyrbilar erbjuder Dollar även tilläggs tjänster för att göra er resa ännu mer bekväm. I dessa tjänster kan ni hitta skidställ, säkra barnstolar och moderna uppdaterade navigations enheter. Genom att använda er utav Auto Europe's snabba sökmotor kan ni redan idag hitta rätt fordon med Dollar. Genom vår hemsida kan ni fullfölja alla stegen och snabbt hitta den hyrbil ni önskar boka och fullfölja bokningen med endast några få steg. Skulle ni ha frågor eller funderingar kan ni alltid ringa till vår prisbelönade kundhjälp eller skicka oss en e-post på seres@autoeurope.de.