Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED ENTERPRISE

  • 9.1
  • 9.3
  • 9.3
  • 9.4
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  March 18
  Allt fungerade bra. Det man kan anmärka på är att bilen inte var städad.
  March 10
  Vänligt bemötande o snabb service. Det som drar ner betyget lite grand är att klassificeringen av bilarna var missvisande. jag troode mig hyrt en tillräckligt stor bil, men fick uppgradera, då bilen var mindre än jag förstått.
  February 24
  Bra service, bra priser.
  Läs mer

  Hyrbil med Enterprise: Allt du behöver veta om företaget

  Hyrbil med Enterprise - Auto EuropeEnterprise är dotterföretag till Enterprise Holdings. Företaget är ett av de största och mest etablerade på marknaden, speciellt i USA, Kanada och resterande Nordamerika. Men med över 6,000 uthyrningsplatser världen över är de stora även utanför Nordamerika. Var i världen du än befinner dig kan du därför alltid räkna med att ha flera upphämtning och avlämningsplatser att välja mellan. Om du bokar en hyrbil med Enterprise är du i säkra händer, du kan vara trygg. De erbjuder högkvalitativa bilar till ett bra pris och är kända för sin kundservice. Vi på Auto Europe är stolta över att ha Enterprise som en av våra hyrbilsparters.

  I över 65 år har vi på Auto Europe byggt upp samarbeten med hyrbilsföretag över hela välden. Detta innebär att vi har exklusive tillgång till de bästa erbjudanden och därför kan erbjuda kunderna bra bilar till bättre priser. Men inte bara det, hos oss kan du även hitta campervans, husbilar och lyxiga sportsbilar från märken som Jaguar, Rolls Royce och Lamborghini. I flera år har vi samarbetat med Entreprise och har därför möjligheten att förmedla fram det bästa priset på fordonet du önskar. Hör av dig till våra hyrbilsexperter så hjälper de dig boka bilen till ditt nästa semesteräventyr till bästa pris!

  Det går att hyra bil men Enterprise under Corona, en del säkerhetsåtgärden har dock tagits för att skydda kunder och anställda.

  Hyra bil med Enterprise: Bra priser från ett ledande företag

  Enterprise är stolt över sin höga kundservice och imponerande arbetsmoral som resulterat i många nöjda kunder. Kunderfarenheterna är en central del av företaget, vilket betyder att de lägger stort fokus på att kunderna ska vara nöjda med helhetsupplevelsen, inte bara fordonet. Enterprise ber alltid sina kunder om feedback efter de hyrt bil hos dem eftersom de vill se hur kunden upplevde hyresperioden. Företaget tar sedan kundernas åsikter och synpunkter i åtanke och strävar alltid efter att förbättras.

  Det är även Enterprise Holdings miljötänk som gör dem populära på marknaden. I USA var de det första företaget att erbjuda batteridriva hyrbilar. Även om du inte bokar en elbil kan du vara säker på att du får en modern, bensinsnål och miljövänlig bil. De har ett stort utbud av hybrid och eco-friendliga fordon, allt för att minska sitt (och sina kunders) bioutsläpp. Många kunder väljer Enterprise just för deras ställningstagande kring miljön. De uppmuntrar innovationer som minskar utsläppen och även användningen av elbilar istället för traditionella bensindrivna fordon. Organisationen har också donerat över 180 miljoner euro till olika välgörenhetsorganisationer och samfund runt om i världen. Dessa pengarna har främst gått till olika miljöprojekt, skolor och ändamål vars syfte är att stärka det specifika området eller kommunen. De har också en företagskultur där anställd uppmuntras att organisera olika insamlingsevent och vara volontärer för olika välgörenhetsorganisationer.

  Den unika hyrbilsupplevelsen på Enterprise

  Att boka en hyrbil med Enterprise är enkelt! Lättaste sättet är att rulla upp till toppen på denna sidan och sedan fylla i din bokningsinformation i vår sökmotor. Efter du gjort det kommer det komma upp flera olika alternativ så du själv kan jämföra priser, företag och erbjudande, och på så sätt hitta den perfekta hyrbilen för dig. Vi har flera tusen olika upphämtningsstationer i många olika länder, bland annat i Sverige, Thailand, Italien och Island. Därför kan vi garanterar att du kommer hitta minst ett alternativ som passar dig och dina behov. Via oss kommer du inte bara hitta bilen du är ute efter, du kan också boka till önskemål som GPS, barnstol med mera. Allt för att din nästa bilsemester ska vara så trygg och smidig som möjligt.

  Om du hellre bokar via telefon, eller om du har några frågor kan du alltid höra av dig till våra hyrbilsexperter på +46 10 888 66 52. De är tillgängliga alla dagar i veckan och här för att hjälpa dig med alla dina frågor och problem. Det spelar ingen roll om du har en bokningsfråga eller om ett problem har uppstått på vägen mitt i semesterfirandet i Grekland, vi finns här för dig.