Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED BUCHBINDER

  • 8.1
  • 8.6
  • 9.2
  • 8.9
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  February 23
  Osynlig kundmottagning.
  September 20
  Trevlig personal och lätt att hämta och lämna
  April 01
  Fick en mindre transportbil Ford Courier istället för en Ford focus så jag tycker inte det är samma typ av bil med det tyckte uthyraren!
  Läs mer

  Hyrbil med Buchbinder: Vår pålitliga hyrbilspartner

  Hyrbil med Buchbinder - Auto EuropeBuchbinder Rent-a-Car grundades år 1957 och är idag en av de största biluthyrarna i många av Europas populäraste destinationer, så som Tyskland, Österrike, Ungern, Slovakien och Italien. Huvudkontoret ligger i Regensburg, Tyskland och där jobbar företaget hårt för att kunna leverera bilar för både kort- och långtidsuthyrning i flera städer och på flera flygplatser. Bokar du en hyrbil med Buchbinder via Auto Europe kommer du inte bara ha flera upphämtningsplatser och avlämningsplatser att välja mellan, du kommer också uppleva bästa tänkbara service och ha ett stort utbud av bilar till ditt förfogande.

  Den omfattande fordonsflottan består av flera bilar med olika storlek, syften och egenskaper. Hos Buchbinder kan du hyra allt från stadsjeepar och vans, vilket är perfekta om du ska ut på en längre roadtrip eller besöka olika turistdestinationer i det landet du besöker, men du kan också boka en lyxig limousin. För dig som är på familjesemester finns det gott om minibussar och andra barnvänliga bilar att välja mellan. Buchbinder Rent-a-Car är en kompetent och pålitlig biluthyrare. Det är framförallt tre specifika saker som gör att företaget har lyckats så bra på marknaden och fortsätter utveckla sin verksamhet. Det första är deras enorma utbud av fordon som gör att kunderna alltid hittar en hyrbil som passar dem och deras behov. Det andra är deras priser, de ser alltid till att du får det bästa priset på din hyrbil. Sist men inte minst är det Buchbinders enkla och lättillgängliga bokningssystem som gör dem populära på marknaden. Systemet är snabbt, flexibelt och enkelt vilket betyder att kunderna inte behöver krångla med massa onödigheter när de bokar sin hyrbil.

  Om du bokar en hyrbil via Buchbinder garanteras du det billigaste priset, bästa servicen på marknaden, ett stort utbud av fordon samt andra tjänster och produkter som antingen ingår i priset eller går att boka till. Företaget är pålitligt och alla deras fordon är väl omhändertagna och regelbundet servade. Hos Auto Europe kan du hyra bil med Buchbinder eller någon av våra andra hyrbilspartners. Vi samarbetar bara med seriösa och trygga företag så du kan känna dig säker när du bokar via oss. Men över 60 års erfarenhet har vi tillgång till de bästa erbjudande på hyrbilar över hela världen. Hos oss kan du jämföra priser och leverantörer så du kan hitta den perfekta bilen för dig!

  Hyra bil med Buchbinder - Billiga priser hos ett ledande företag

  Auto Europe är glada över det nära samarbetet med Buchbinder som gör att vi kan erbjuda våra kunder billiga hyrbilar. Vårt partnerskap började för flera år sedan och har sedan start bara växt och utvecklats till det bättre. Tack vare denna långvariga relation och samarbete kan vi ge dig det bästa priset på din nästa hyrbil med Buchbinder. Vi kan till och med garantera det! Auto Europe har de bästa priserna i Europa och erbjuder även några av de mest omfattande försäkringsalternativen. Här kan du läsa mer om våra försäkringar och om hur du kan minska självrisken.

  När du bokar en bil med Buchbinder kan du förvänta dig lättillgängliga upphämtning- och avlämningsplatser, samt högkvalitativ kundservice. Om du bokar med oss försäkrar vi att du kommer bli bemöt på ett professionellt sätt och alltid kommer känna dig trygg genom hela processcen. Våra prisbelönta hyrspecialister är tillgängliga alla dagar i veckan och finns här för dig om du behöver hjälp eller undrar någonting. De kan hjälpa dig med din bokning, svara på alla dina frågor och ge dig värdefulla tips för en lyckad hyrbilsupplevelse. Vi finns alltid här för dig, speciellt om du påträffar problem ute på vägen. Det spelar ingen roll om du befinner dig i Sverige, USA, Australien eller Afrika, du kan alltid ringa Auto Europe så hjälper vi dig på bästa sätt.

  Med både Buchbinders effektivitet och Auto Europes höga kundservice till ditt förfogande behöver du aldrig oroa dig. Stöter du på några problem ute på vägen och behöver assistans står vårt team alltid redo för att hjälpa till.

  Den unika Buchbinder hyrbilsupplevelsen

  Du är bara ett par klick ifrån att uppleva Buchbinders exceptionella hyrbilsservice. Hitta hyrbilen som passar alla dina personliga önskemål via bokningsmotorn som finns överst på denna sida. Välj först vilken sorts bil du vill hyra, och jämför sedan priser och erbjudande mellan flera olika leverantörer, till exempel Hertz, Europcar och Sixt. Notera att det även går att boka till nödvändigheter som GPS, barnstolar m.m när du gör din bokning via Auto Europe. Allt för att ditt biläventyr ute i världen ska fungera på bästa sätt.

  Har du några frågor eller funderingar kan du alltid höra av dig till oss på +46 10 888 66 52.