Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED SICILY BY CAR

  • 8.4
  • 8.2
  • 8.2
  • 9.1
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  February 08
  Tyvärr fanns inte den stora bil som vi hade beställt så vi fick en mycket mindre
  January 30
  Bra
  January 15
  X
  Läs mer

  Hyrbil med Sicily by Car: Allt du behöver veta om företaget

  Hyrbil med Sicily by Car - Auto EuropeSedan starten år 1963 har företaget växt och etablerat sig som ett av Italiens mest prisvärda hyrbilsföretag. Från att bara fokusera på att erbjuda ekonomiska hyrbilar i Sicily, samma stad som företaget grundades i, så har företaget nu sträckt ut sig i hela landet. Från det bergiga norr till de soliga söder kan du hitta flera Sicily by Car upphämtning och avlämningsstationer. Med över 60 kontor i Italien är företaget ett bra alternativ för dig som vill upptäcka landet på dina egna villkor och förutsättningar. Boka din hyrbil med Sicily by Car via Auto Europe för bästa pris.

  Med över 65 års erfarenhet har Auto Europe tillgång till de bästa erbjudanden och priserna. Vi samarbetar med flera lokala, nationella och internationella hyrbilsföretag så att du som kund ska ha ett stort utbud att välja mellan. Hos oss kan du inte bara hitta den perfekta hyrbilen för semestern, du kan också boka exklusiva lyxbilar, husbilar och vans. Oavsett vad för transportlösning du är ute efter har vi något för dig.

  Hyra bil med Sicily by Car - Hög kvalitet, låga priser

  Efter framgången med Sicily by Car bestämde sig företaget för att lansera sitt nya märke Auto Europa, inte att förvirra med oss på Auto Europe. År 1997 startades Auto Europa och sedan dess erbjudit billiga hyrbilar till både semestersugna resenärer och affärsmän och kvinnor som är i behov av fordon. Med hjälp av denna nya satsning, samt företagets många erbjudanden och attraktiva hyrvillkor, expanderade företaget ännu mer på den italienska marknaden. Från att år 1963 när företaget grundades bara ha fyra bilar i Sicily, har verksamheten nu växt till att ha en bilflotta med över 20,000 fordon och över 60 kontor i hela Italien. Nu behöver du inte längre vara i Sicily för att hyra en bil från Sicily by Car, du kan vara i Milan, Florens och till och med Sardinien! Ska du på road trip i Italien är därför Sicily by Car ett alternativ att ha i åtanke om du vill ha hög kvalitet till lågt pris.

  Hos Sicily by Car har du ett stort utbud av fordon att välja mellan. Är du i behov av en modern bensinsnål familjebil? Eller kanske en en elbil att köra runt i Sicilien på? Här kan du till och med hyra en cykel! Sicily by Car har ett tydligt miljötänk och strävar efter att erbjuda sina kunder ett stort utbud av bränslesnåla och miljövänliga alternativ. Från din upphämtningstid tills din återlämningstid är företaget också fast bestämda att ha bästa möjliga service för att din hyrbilsupplevelse ska vara smärtfri, smidig och enkel. Om du bokar en hyrbil med Sicily by Car kan du vara lugn eftersom du har dygnet runt vägassistans ifall något skulle hända med bilen ute på de italienska vägarna. Istället kan du bara njuta av din resa i detta underbara land.

  Sicily by Car hyrbilsupplevelse

  Gör det mesta av resan i Italien och boka en hyrbil så du kan ta dig runt i landet på dina egna villkor och utifrån dina egna önskemål. Besök Europas modestad Milan innan du kör österut till det romantiska Venedig. I huvudstaden Rom kan du besöka påven i Vatikanstaten , se Colosseum med dina egna ögon och käka pizza i mängder. Som de säger bär alla vägar till Rom och denna fantastiska stad förtjänar ett stop om du planerar en roadtrip i Italien. Söker du en undanflykt från storstäderna bör du istället överväga att köra längst Amalfikusten eller mot Comosjön för fantastisk miljö och lugn atmosfär.

  Om du vill boka en hyrbil via Sicily by Car, eller om du vill jämföra dem med andra leverantörer, kan du göra det här på vår hemsida. Enkelt rulla upp till toppen av denna sida så ser du vår bokningsmotor. Fyll i din destination och önskad hyresperiod och tryck sedan Sök Hyrbil. Vi kommer sedan presentera flera alternativ med olika priser, fordon och leverantörer. Allt för att du själv ska kunna avgöra vilken hyrbil som passar dig bäst. Har du några frågor om processen, eller om du hellre bokar via telefon, kan du alltid höra av dig till en av vara hyrbilsexperter. De är tillgängliga alla dagar i veckan och hjälper dig gärna med alla dina frågor och funderingar.

  Ring en av våra hyrbilsexperter på: +46 10 888 66 52.