Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL MED EUROPCAR PREMIUM PICK-UP

  • 9.2
  • 9
  • 9
  • 9.4
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  February 15
  Jag hade problem med däcken på denna bil från första dagen till sista dagen. Det var en...
  February 09
  Smidigt och bra. Inget tjafs.
  February 08
  Allt var bra förutom två saker. Språket som var inställt på alla funktioner (radio, gps etc) var polska. Dvs helt obegripligt. Så obegripligt att det inte gick att byta språk ens. Ett annat problem var att motor/bil...
  Läs mer

  Boka hyrbil med Europcar Premium Pick-Up hos Auto Europe

  Hyrbil med Europcar Premium Pick-UpI en värld där kontaktlösa tjänster efterfrågas i allt högre utsträckning, är Europcars nya innovativa Premium Pick-Up service ett alternativ där du snabbt, säkert och enkelt kan hämta ut din hyrbil vid ankomsten till din destination.

  Med denna tjänst behöver du inte besöka uthyrningsdisken och de köer som kan uppstå under högsäsongerna. Här kan du enkelt hämta dina nycklar direkt vid nyckelautomaten, något som både sparar din tid och minimerar antalet personer du kommer i kontakt med. Tillsammans med de utökade rengöringsrutinerna sedan COVID-19 innebär detta att du som kund kan nyttja en självbetjäningstjänst som skyddar både dig själv och din omgivning.

  Med Auto Europes användarvänliga bokningssida kan du välja hyrbil med Europcars Premium Pick-Up service på ett antal destinationer. Du kan kontrollera om tjänsten är tillgänglig med en sökning och enkelt boka den direkt med oss.


  Europcar Premium Pick-Up: Vad är Premium Pick-up service?

  Under semestermånaderna och högtider kan det på grund av stor efterfrågan vara lite mer problematiskt att hämta ut en hyrbil. Vanligtvis ska papper fyllas i samt att förarens personliga uppgifter behöver kontrolleras - och allt detta efter en lång flygresa.

  Tänk dig att kunna hämta dina bilnycklar direkt utan köer och pappersarbete!

  Det är tanken bakom Europcars nya Premium Pick-up-tjänst, den snabbar upp saker och ting för resenären och låter dem undvika alla vanliga biluthyrningsfällor. På Auto Europe vill vi att våra kunder ska få en så positiv bokningsupplevelse som möjligt, med en snabb och enkel väg till bilnyckeln och en smidig resa vidare. Med Europcars Premium Pick-up-tjänst behöver du inte köa vid hyrbilsdisken, nycklarna väntar på dig redan vid ankomst.

  På nolltid kommer du att kunna göra dig bekväm i din hyrbil och kan göra dig redo för en trevlig resa.


  Boka hyrbil med Europcar Premium Pick-up utan väntetider

  Europcar Premium Pick-Up SjälvbetjäningsautomaterEuropcars Premium Pick-Up-paket är ett av de säkraste och enklaste sätten att hyra bil idag. För att kunna nyttja tjänsten behöver du boka din hyrbil med Premium-tillvalet och samtycka med att ladda upp personliga dokument (körkort, pass etc.) i förväg. När din bokning har blivit bekräftad med betalning, är det enda som återstår att godkänna den elektroniska valideringen av ditt hyreskontrakt och acceptera villkoren.

  När du har slutfört din bokning får du en bekräftelse som innehåller viktig hyresinformation. Nästa steg är att förregistrera dig för självbetjäningen online, detta görs innan du anländer till din upphämtningsdestination. För att slutföra förregistreringsprocessen behöver du ha din bokning med hyresstartdatum, e-post och bokningsnummer till hands, tillsammans med ditt körkort, kreditkort och giltiga pass- eller id-kort.

  Väl framme på din destination redo att hämta din hyrbil med Europcar Premium Pick-Up, följ instruktionerna nedan för att få nycklarna till din bil från nyckelautomaten.

  1. Välj önskat språk
  2. Skanna QR-koden som är tryckt på vouchern eller ange ditt bokningsnummer och födelsedatum
  3. Välj bil i den valda kategorin
  4. Betala depositionsbeloppet för bränslet med ditt kredit-/betalkort. Du kommer att behöva godkänna en kreditkortsauktorisering för depositionen, den kommer att annulleras/återbetalas i slutet av hyresperioden i enlighet med villkoren.
  5. Hämta upp din bil, trevlig resa!


  Fördelar med Europcar Premium Pick-Up

  ✔ Undvik köer

  Europcar Premium Pick-Up service är ett snabbt sätt att hämta ut din bil utan förseningar. Perfekt för dig som inte vill spendera din tid med att fylla i dokument vid hyrbilsdisken. Du kan istället gå direkt till nyckelautomaten för att hämta din nyckel.

  ✔ Inget finstilt i kontraktet

  På Auto Europe är målet att alla våra kunder ska vara nöjda med sin hyrbilsupplevelse. Med Europcar Premium Pick-Up service är allt ordnat i förväg, det innebär inga överraskningar när det gäller extra avgifter. Du kan vara säker på att få en angenäm upplevelse och njuta av din hyrbil.

  ✔ Prisbelönad kundservice

  När köer och pappersarbete inte är något att bekymra sig för, är det väldigt lite du behöver oroa dig för med Europcar Premium Pick- Up service. Skulle något trots allt hända är du alltid välkommen att kontakta Auto Europes professionella kundservice och få hjälp eller råd.

  ✔ Säkerhet

  Digital säkerhet ser vi som ett mycket viktigt område här på Auto Europe, alla Europcar Premium Pick-up kunder kan vara säkra på att deras personuppgifter och data hanteras säkert under hela bokningsprocessen.


  Vanliga frågor om Europcar Premium Pick-Up

  Nedan listar vi några av de mest återkommande frågorna gällande Europcars Premium Pick-Up paket, exempelvis kostnader och vilka stationer som erbjuder tjänsten. Scrolla ned och hitta svar på dessa och ytterligare innan du bokar din nästa hyrbil med Auto Europe.


  Vad ingår i Europcar Premium Pick-up paketet?

  Priset för Europcar Premium Pick-up-paketet inkluderar självriskeliminiering, stöldskydd, full till full bensinpolicy, obegränsade kilometer, full täckning av fordonets vindruta, glas, lyktor och däck, vägassistansskydd, tilläggsavgift för ung förare, Via Verde automatisk betalningsenhet för vägtullar (förutom på de portugisiska öarna Madeira och Azorerna), en depositionsreducering samt Europcar Premium Pick-up service.

   

  Vilka uthyrningställen erbjuder Europcar Premium Pick-up tjänsten?

  Europcar Premium Pick-Up service finns tillgängligt i Portugal på följande flygplatser:

  1. Lissabon flygplats
  2. Porto flygplats
  3. Faro flygplats
  4. Madeira/Funchal flygplats

   

  Var är nyckelautomaterna placerade?

  Lissabon Flygplats

  På Lissabons flygplats hittar du Europcar Premium Pick-Up nyckelautomater på den högra delen av Europcars kontor direkt vid biluthyrningsområdet som du hittar via anvisningar i ankomsthallen.

  Porto Flgyplats

  På Portos flygplats hittar du nyckelautomaterna i Europcars station, den når du genom att lämna terminalbyggnaden och ta bussen till biluthyrningsområdet.

  Faro Flgyplats

  På Faros flygplats hittar du nyckelautomaten för Premium Pick-Up i Europcars kontor på biluthyrningsområdet utanför terminalbyggnaden. När du passerat bagageutlämningen följ skyltningen till hyrbilsområdet, själva automaten hittar du inne på kontorets högra sida.

  Madeira/Funchal Flgyplats

  På Madeiras flygplats tar du till höger just vid utgången av bagageutlämningen och några meter bort hittar du sedan Europcar Premium Pick-Up nyckelautomat.

   

  Var kan jag hitta min hyrbil när nycklarna är upphämtade?

  I ditt hyreskontrakt hittar du informationen om var du kan hämta upp din bil, dokumentet skrivs ut i samband med att du hämtar ut nycklarna.

   

  Kontraktet som erhållits vid upphämtning för min hyrbil gällande skick/bensin/el-nivå är inte korrekt - vad ska jag göra?

  Vid upphämtningen av din hyrbil har du möjlighet att kontrollera att kontraktet från Europcar stämmer överens när det gäller skick, bensin eller el-nivå för din bil. Skulle något avvika kan du kontakta Europcar via e-post till den address du finner under punkt 10 i villkoren för uthyrning. Föredrar du att kontakta personal direkt på biluthyrningsstationen går det naturligtvis också bra.