Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ MADEIRA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil Madeira flygplats - Auto Europe

  När du bokar hyrbil på Madeira flygplats kan du njuta av din semester så fort du klivit av planet på den underbara ön. Känd för sitt vin, sin goda mat,unika kultur och dess världsarvslistade lagerskog, är Madeira den perfekta platsen att fly från vardagens stress och bara koppla av. Boka med Auto Europe idag och njut av förmånliga priser och fantastisk service.

  Klicka här för att komma till vår sida där vi samlat utvärderingar av hyrbil på Madeira.

  Flygplatsinformation

  Madeira Airport (FNC)
  Officiellt namn: Madeira Airport, även känd som Funchal Airport.
  Adress: 9100-105 Santa Cruz, Madeira, Portugal.
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 13 km öster om öns huvudstad Funchal.
  Flygbolag på flygplatsen: British Airways, Easyjet, Monarch Airlines, Jet2.com, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways, Finnair, Lufthansa, SAS, Norwegian med flera.

  Terminaler

  Madeira flygplats har en terminalbyggnad vilket gör den mycket lätt för dig att navigera runt. De ökänt korta landningsbanorna har förlängts på senare år vilket gjort att flygplatsen har fått många konstruktionsutmärkelser. Terminalbyggnaden är mestadels belägen under jord och det finns inga flygbryggor som leder passagerare till planen utan de måste istället gå en kort bit för att sedan använda skyttelbussar. Om du behöver hjälp finns informationsdiskar belägna på våning 0 och 1.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  De flesta uthyrningsföretagen har sina diskar belägna inne på terminalen när du ska hyra bil på Madeira flygplats. Läs alltid igenom din bokningsvoucher noga innan du anländer till flygplatsen.

  Företag Öppettider
  Alamo 8.00 till 23.59
  Avis och Budget 6.00 till 23.69
  Bravacar 8.30 till 20.00
  Dollar 7.00 till 23.59
  Europcar och Keddy 7.00 till 23.59
  Goldcar 7.00 till 23.00
  Guerin 7.00 till 23.59
  Hertz och Thrifty 6.00 till 23.59

  Flygplatsfaciliteter

  Ett bra utbud av butiker väntar på dig på Madeira flygplats. Du hittar researtiklar, choklad och andra sötsaker såväl som souvenirer och duty-free produkter. För att stiill hunger och törst kan resenärer bege sig till ett av flygplatsen caféer, tapas barer eller snabbmatställen. De flesta butiker ligger belägna efter säkerhetskontrollen men du hittar caféer och matställen jämt spridda både på och innan gate-området.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Tack vare öns kompakta storlek kan du lätt utforska Madeira i sin helhet med en hyrbil från Madeira flygplats. Att ta sig från flygplatsen till huvudstaden Funchal tar ungefär 20 min via VR1. Om du fortsätter på VR1 kan du även ta dig vidare till Ponta Delgada på under en timme. För tips om att köra bil i Portugal, klicka här.

  Om du vill använda dig av kollektiva transportmedel för att ta dig till Funchal kan du använda dig av buss eller taxi. Aerobus går mellan ankomstområdet och flertalet platser nära populära hotell, från tidig morgon till runt 19-20-tiden. En lokal bussrutt som trafikeras av SAM tjänar även flertalet stopp mellan flygplatsen och staden Machico.

  Parkeringstips

  Det finns inte så många gatuparkeringsalternativ inne i Funchal och alla är avgiftsbelagda. Däremot finns det flertalet allmänna parkeringar, alla till rimligt pris. En av dessa, Almirante Reis, ligger belägen näta karbinterminalen och många andra ligger nära köpcenter.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Madeira