Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED KEY´N GO

  • 8.3
  • 9.3
  • 8
  • 8.7
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  November 04
  A bit of a problem getting the key from their automatic kiosk inside Gold car's office but...
  September 29
  Det var inte så enkelt som vi trodde att hämta bilen. Bilen var dammig invändigt och dåligt städad. Den var inte heller i det skick och kvalitet som de tidigare hyrbilar vi hyrt genom Auto Europe.
  August 03
  Varit positivt med ett dokument på bilens befintliga repor innan vi lämnade uthyrningen. Kom först efter avlämning.
  Läs mer

  Hyra bil med Key´n Go via Auto Europe

  Key'n Go är en ny biluthyrningstjänst tillgänglig på ett växande antal europeiska nyckeldestinationer, där du som kund inte längre behöver vänta i långa köer för att hämta ut ditt hyrda fordon. Med Key'n Go är upphämtningsproceduren enkel eftersom du enbart behöver ladda ner en app, ange dina uppgifter och sedan hämta bilnycklarna från en avsedd maskin innan du kan bege dig ut på vägarna. Tanken med det innovativa Key'n Go-systemet är att göra din reseupplevelse så snabb och stressfri som möjligt. Att boka din hyrbil med Key'n Go säkerställer att du inte behöver vänta i långa köer efter en exempelvis lång och tröttsam flygning och dessutom finns det inga förvirrande kontrakt och villkor att läsa igenom och skriva under när du anländer till leverantörens disk.

  Du kan enkelt boka din hyrbil med Key'n Go genom Auto Europe och vår bokningsmotor på ett brett urval av populära platser, inklusive London (Heathrow och Gatwick), Paris (Charles de Gaulle), Rom (Fiumicino), Milano (Bergamo) , Lissabon, Madrid och Barcelona. Auto Europe, som grundades för nästan sjuttio år sedan, är en webbplats för prisjämförelse av biluthyrning med ett av världens mest pålitliga online-bokningssystem. Förutom Key'n Go arbetar vi tillsammans med ledande biluthyrningsleverantörer, inklusive Alamo, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, National och Sixt, vilket garanterar de billigaste priserna och det bredaste utbudet av fordon över hela världen.


  Biluthyrning med Key´n Go: Hur fungerar det?

  Biluthyrningstjänsten, med det mycket passande namnet Key'n Go, kan omöjligt vara enklare eller bekvämare att använda, helt enkelt för att det inte finns någon väntan, inget pappersarbete och inga oväntade överraskningar i sista minuten! Key'n Go uppfyller våra kunders önskan att kunna upphämta sin hyrbil snabbt och bekvämt med minimalt med krångel när de väl anländer till sin slutdestination, tack vare det innovativa fordonsuthyrningssystemet.

  För att slutföra din bokning, välj helt enkelt din destination och önskade datum i Auto Europes bokningsmotor högst upp på denna sida innan du klickar på din valda Key'n Go-biluthyrningskategori, dvs. Mini, Ekonomi, Mellans, Stor, Kombi/SUV, etc. Detta kommer att producera en lista över tillgängliga bilmodeller och deras relaterade specifikationer, från vilken du kan välja beroende på vilken typ av bil du letar efter. Slutligen klickar du bara på den gula BOKA NU-knappen så skickar Auto Europe dig en bekräftelse av din bokning via e-post, inklusive all nödvändig information om din Key'n Go bokning.

  Den sista delen av processen är att hämta din bil när du når din destination, vilket kan göras i några få enkla steg med hjälp av den dedikerade appen som du laddar ner till din mobila enhet. Efter att ha valt ditt föredragna språk, skanna bara in koden vi skickade till dig på Key'n Go-maskinen, eller alternativt kan du ange ditt bokningsbekräftelsenummer för hand. Därefter behöver du bara välja din bil bland de som finns tillgängliga i den valda kategorin du har bokat och nycklarna dyker upp omgående, så enkelt är det!


  Hyr din bil utan att vänta

  Key'n Go-systemet är ett dynamiskt initiativ för uthyrning av fordon med självbetjäning som riktar sig till kunder som vill undvika att stå i köer för att hämta sin hyrbil på större flygplatser, järnvägsstationer och bekväma platser i centrum. Att resa kan vara mycket tröttsamt - särskilt när ditt flyg är försenat. Med Key'n Go kan du undvika lång väntan och pappersarbete och istället få en snabb och effektiv biluthyrningsupplevelse.

  För att hämta din bil behöver du bara registrera dina uppgifter (startdatum för uthyrningen, e-postadress och bokningsnummer) på din mobila enhet innan du anländer till din destination genom att gå till följande länk. Se till att du har ditt körkort, kreditkort och giltiga pass- eller identitetskortuppgifter med dig för att slutföra processen.

  Exempel på reserveringsnummer emd Key`n Go

  När du har slutfört din bokning online kommer du få en bekräftelse som har viktig information om hyran. När du har fått bekräftelsen behöver du bara följa stegen nedan för att häma ut din hyrbil:

  1. Väj ditt önskade språk
  2. Antingen anger du ditt reserveringsnummer eller använder du din smartphone för att scanna koden som skickats till din mobil.
  3. Välj bil du önskar hyra från de kategorier som är tillgängliga.
  4. Hämta bilnycklarna.
  5. Påbörja din resa.


  Fördelar med Key'n Go

  ✔ Ingen väntan

  Att boka en hyrbil med Key´n Go är utan tvekan det snabbaste sättet att komma ut på vägen. Perfekt om du är på ett tight schema och är orolig över att behöva fylla i massa papper och stå i långa köer vid upphämtningsdisken. Med Key´n Go behöver du inte ens gå till kontoret. Bara välj viken bil du önskar hyra via din smartphone och hämta nycklarna.

  ✔ Slipper läsa långa texter om villkoren

  Att känna sig trygg och säker när man hyr bil via Auto Europe är extremt viktigt. Med Key´n Go kan du vara helt lugn eftersom du är i trygga händer. Maximal omfattande täckning ingår alltid i Key´n Go:s tjänster, därför behöver du endast lämna en liten säkerhetsdeposition när du hämtar upp din bil. Du undviker helt att behöva läsa igenom långa och omfattande villkor eftersom full täckning redan ingår.

  ✔ Hjälpfull personal

  Du behöver inte bege dig till hyrbilskontoret för att hämta upp din bil. Men om du har några frågor eller problem finns det personal tillgänglig som är redo att hjälpa dig. Om du vill boka till extra utrustning eller produkter går det också, bara hör av dig till personal vid uthyrningskontoret som är angett på din bokningsbekräftelse så kommer de hjälpa dig med allt du behöver.

  ✔ Säkerhet före allt annat

  Din säkerhet online är vår främsta prioritet när du bokar hyrbil via Auto Europe. Kontrollen som sker online på dina dokument är säker och lätt att använda, och tillåter dig att slippa gå till upphämtningsdisken. När du först registrerar dig måste du ta en bild på ditt körkort, samt övriga dokument som krävs. Dessa uppgifter är sedan säkert sparade vilket gör att du inte behöver upprepa processcen flera gånger. Detta nya tillvägagångssättet bidrar till en bättre och snabbare hyrbilsupplevelse.


  Vanliga frågor och svar om Key´n Go tjänsten


  Vad händer om jag inte digitaliserar mina dokument?

  Du måste registrera dig i förväg genom följande länk i din smartphone innan din ankomst. Om du inte kan digitalisera dina dokument på detta sätt vänligen gå till uthyrningskontoret som är angett på din voucher så hjälper dig personalen att registrera dina dokument manuellt.

   

  Jag stötte på ett fel under digitaliseringsprocessen, är min bokning fortfarande giltig?

  Ja, din bokning är fortfarande giltig. Om fel uppstår under digitaliseringen av dina dokument, vänligen gå till uthyrningskontoret som kommer hjälpa dig verifiera dokumenten manuellt.

   

  Är personal tillgänglig under hämtningen av bilen med Key' Go?

  Ja. Processen är designad så du ska kunna bege dig ut på vägen i din hyrbil så snabbt som möjligt. En av fördelarna är att du inte behöver gå till uthyrningskontoret och stå i kö. Men om du har frågor, problem eller bara behöver tala med någon finns personal alltid tillgänglig.

   

  Vad ingår i Key' Go-tjänsten?

  Key'n Go-tjänsten är vår mest kompletta biluthyrningsprodukt och inkluderar följande fördelar:

  • Ingen säkerthetspant
  • Heltäckande Super Relax-täckning
  • Vägassistans
  • Full-to-Full bensinpolicy
  • Slipper läsa långa texter om villkoren
   

  Vilka upphämtningsplatser erbjuder Key'n Go tjänsten?

  Följande kontor erbjuder Key'n Go tjänsten:

  • Frankrike - Paris Charles De Gaulle, Toulouse, Bordeaux, Lyon och Nice
  • Italien - Rom Fiumicino och Milano Bergamo
  • Spanien - Alicante, Malaga, Barcelona, Barcelona Sants, Madrid, Mallorca, Teneriffa North flygplats, Teneriffa South flygplats, Lanzarote och Las Palmas
  • Portugal - Faro, Porto och Lissabon.

  Den goda nyheten är att Key'n Go-tjänsten håller på att utökas till många andra populära platser på nyckeldestinationer i Europa och resten av världen, därför rekommenderar vi dig att kontakta våra reservationsspecialister så att de kan berätta mer om Key'n Go eller någon av våra andra global biluthyrningsprodukter under följande telefonnummer +46 10 888 66 52.

   

  Var ligger Key’n Go-upphämtningsautomaterna?

  Din bokningsbekräftelse kommer innehålla specifik information om var upphämtningsautomaterna ligger belägna. Om du behöver hjälp att hitta en automat på din valda destination kan du bege dig till det loka uthyrningskontoret som finns angivet på din voucher så kan personalen där hjälpa dig att peka ut var automaterna ligger.

   

  Var hittar jag min hyrbil efter att jag hämtat ut nycklarna?

  Skärmen på Key´n Go upphämtningsautomaten kommer visa var din hyrbil är parkerad. På ditt kvitto med en sammanfattning av ditt uthyrningskontrakt som skrivs ut av maskinen hittar du också information om var bilen befinner sig.

   

  Var lämnar jag nycklarna när jag lämnar tillbaka hyrbilen?

  Vänligen lämna nycklarna i någon av drop-off boxarna som finns utanför parkeringskontoren.