Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED KEDDY

  • 8.8
  • 8.7
  • 9
  • 9.5
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  February 15
  Hyrbilen vindruta behövde göras rent på insidan, smutsfilmen påverkade sikten speciellt vid...
  January 18
  Bilen var egentligen from Europcar, so en bra bil till en billigare pris
  December 27
  Inget
  Läs mer

  Hyrbil med Keddy: Fakta om Keddy by Europcar

  Keddy Hyrbil - Auto Europe

  Keddy är ett budgetalternativt från den välkända biluthyrningsfirman Europcar, som ger sina resenärer runt om i världen möjlighet att dra nytta av god service till låga priser. Hyrbil från Keddy är ett speciellt erbjudande som distribueras exklusivt av resebyråer, researrangörer och agenter. Detta innebär för dig som kund att du enbart kan göra en bokning med Keddy genom en mellanhand som oss, Auto Europe. Keddy finns representerade i över 145 länder värden över och har en identisk fordonsflotta att välja från som Europcar.

  Sedan starten våren 2015 strävar Europcar efter, med sin nya produkt Keddy, att kunna erbjuda sina mer prismedvetna kunder Europcars kompetens och servicekvalitet till förmånliga priser.

  Auto Europe kan blicka tillbaka på över 60 års erfarenhet som hyrbilsförmedlare och har genom dessa år framgångsrikt hjälpt resenärer att hitta hyrbilar på en mängd destinationer runt om i världen. Om du vill veta mer om våra hyrbilsleverantörer, hittar du information om våra samarbetspartner här. Vi erbjuder våra kunder de bästa priserna som marknaden har att erbjuda och samarbetar med ansedda hyrbilsföretag som vi vet ger dig absolut bästa service och kvalitet. Hos andra förmedlare är det möjligt att du kan hitta bättre priser men hos oss vet du att du får service och kvalitet som du kan lita på i torrt och vått. Med en reservation hos Keddy eller någon av Auto Europes andra hyrbilsleverantörer är du i trygga händer.

  Företaget har vidtagit en hel del åtgärden för att kunder tryggt ska kunna hyra en bil under rådande pandemi, läs gärna mer om att hyra bil med Keddy under Corona här.

  Hyra bil med Keddy by Europcar: Exklusiva priser för yrkesmän

  Keddys moderbolag Europcar är stolta över att bära titel "världens ledande biluthyrningsföretag", en grundtanke och koncept som de också är stolta att kunna dela med sig av till dotterbolaget Keddy. Båda varumärken har åtagit sig att tillhandahålla Auto Europes kunder med god service så att de kan få en hyrbilsupplevelse att vara nöjda med. I allmänhet kommer inga av Keddys hyrbilar från dess biluthyrning vara äldre än 6 månader. Detta är en fastställd filosofi av Europcar. Alla kunder har även, under hyresperioden, tillgång till vägassistans dygnet runt så att de alltid kan känna sig trygga ute på vägarna. Oberoende av tid och plats kan du alltid förvänta dig, när du bokar hyrbil med Keddy och Auto Europe, hjälp på plats kort därefter.

  I kombination med vår kundservice från Auto Europe kan du vara säker på att oavsett vilka omständigheter du befinner dig i, kommer ett stort supportteam finnas till hands vid din sida vid alla eventuella problem.

  Din unika hyrbilsupplevelse med Keddy

  Du är nu bara några enkla steg bort från att boka hyrbil och få en fantastisk hyrbilsupplevelse med den välkända leverantören Keddy själv. Hitta din hyrbil med Keddy genom vår bokningsmotor längst upp till vänster på skärmen och jämför våra priser och ett stort urval av välkända hyrbilsföretag. Du kan direkt välja ut erbjudanden på hyrbil från Keddy och samtidigt enkelt och bekvämt jämföra det med erbjudanden från leverantörer som Avis, Hertz och många andra lokala uthyrare. När du sökt och jämfört priser och fått en överblick av hyrbilsupplevelser från våra kundrecensioner, kan du snabbt och smidigt genomföra din bokning med eller utan extra önskningar och tillägg som GPS, bilbarnstol och mer.

  Ni är alla varmt välkomna att själva prova på att hyra bil genom Keddy och Auto Europe runt om i världen från Australien till Cypern. Bokningar tas emot online eller per telefon. Eftersom Keddy är ett dotterbolag till Europcar har de sällan sina egna diskar utan du ska oftast bege dig direkt till Europcar disken när du ska upphämta fordon.