Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED SIXT

  • 8.9
  • 8.7
  • 9.1
  • 9.3
  • Helhetsomdöme
  • Personal vid hämtning
  • Fordonets skick
  • Hantering vid lämning
  May 28
  Wery professionell and sweet girl. The best!
  May 18
  Bra bil, men det som drar ner betyget är att de behåller depositionen väldigt lång tid efter åtgerlämnandet av bilen.
  May 02
  .
  Läs mer

  Hyrbil med Sixt: Allt om företaget

  Hyrbil med Sixt - Auto EuropeEtt av de första och mest inflytelserika hyrbilsföretagen i världen är Sixt. De har ett pålitligt och professionellt rykte om att vara i framkanten av branschen, och med all rätt! Företaget var både först med att ha en egen hemsida och att kunna ta emot mobilreservationer. De är ett innovativt företag som konstant utvecklas och förbättras. Med över 2,200 upphämtning och avlämningsplatser i över hundra olika länder kan du som kund vara säker på att du hittar vad du är ute efter. Alla deras kontor är smidigt belägna vid flygplatser, tågstationer, hamnar, centralt i storstäder och vid flera stora hotell, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt för dig att hämta upp din hyrbil från Sixt som du bokat via Auto Europe.

  Det var Martin Sixt som redan år 1912 startade vad som kom att bli grunden för företaget. Med investeringar som räckte till tre bilar startade Martin Sixt vad som idag anses vara Tysklands första hyrbilsföretag. När första världskriget kom blev hans bilar dock belagda av den tyska armen, men det stoppade inte företaget. Snart nog var biluthyrningen igång igen och företaget växte och växte. När andra världskriget kom blev bilflottan ännu en gång beslagtagen av tyska armen. Efter det var det som företaget verkligen visade sin entreprenörsanda genom att sätta upp en taxitjänst för amerikanska soldater som var stationerade i Tyskland. Detta följdes sedan upp av att installera landets första radio-taxi i staden Münich. Företaget som vi idag känner och älskar lanserades officiellt 1951 under namnet Auto Sixt, och har sedan dess växt och utvecklats något enormt. Det är dock, som namnet avslöjar, Martin Sixt och hans tre bilar som är grunden för företaget.

  Du kan fortfarande boka hyrbil med Sixt under rådande Coronavirus och företaget har vidtagit flera åtgärden för att minska smittorisken.

  Hyra bil med Sixt: Bra priser från en ledande leverantör

  Med över hundra års erfarenhet är Sixt veteraner på marknaden. Trots sin långa tid i branschen står de fast vid sitt motto “kör förstklassiga bilar till ekonomipriser” genom att erbjuda premiumfordon till ickepremium priser. Företaget har idag över 222,000 hyrbilar i sin flotta och kan därför erbjuda sina kunder en mängd olika alternativ att välja mellan. Alla deras fordon är regelbundet servade och utbytta, därför kan du alltid känna dig trygg och säker i en hyrbil från Sixt. De har flera bästsäljande bilar från topptillverkare som BMW, Mercedes-Benz, Audi och många många fler. Hos Sixt kan du inte bara hitta den perfekta semesterbilen, här kan du också hitta ett stort utbud av minibussar, stadsjeepar och exklusiva lyxbilar. Till exempel kan du i Tyskland hyra lyxbilarna Audi SQ7 TDI, bilar från BMW 6 Series, Gran Turismo och Mercedes-AMG CLA 45, medan du på vissa destinationer i USA kan hyra en av världens mest ikoniska bilar; Shelby Mustang.

  I nästan 70 år har vi på Auto Europe varit upptagna med att bygga starka och pålitliga företagsrelationer med lokala, nationella och internationella hyrbilsleverantörer. Vi är stolta över samarbetet med Sixt som tillåter oss att erbjuda kunderna kvalitetsbilar till bra priser. Hos oss har du ett stort utbud att välja mellan vilket gör att du alltid hittar det du letar efter. Auto Europe specialiserar inte bara sig på hyrbilar, via oss kan du också boka husbilar, vans och campervans inför din kommande resa.

  Sixt hyrbilsupplevelse

  Sixt är inte bara ett ledande företag på hyrbilsmarknaden, de är även insatta i den växande samåkning och bil-leasing branschen. Företaget ägs fortfarande till 60% av Sixt familjen och är fortfarande ett av de populäraste hyrbilsföretagen i Tyskland där företaget grundades. Även i Österrike, Bolivia, Israel och Schweiz är de ett toppval för många kunder. På sent 90-tal expanderade de även till Frankrike, Storbritannien, Tunisien, Morocco, Nya Zeeland, Mellanöstern och Afrika. Genom att erbjuda högklassiga fordon till lägre priser än konkurrenterna, samt genom att ha ett stort utbud som kunderna kan välja mellan, ha företaget lyckats hålla sig i framkanten av branschen i över hundra år. En sak är i alla fall säker, Sixt har en stabil plats på marknaden och är här för att stanna.

  Vill du boka en bil med Sixt, eller jämföra deras hyrbilar med andra leverantörer kan du göra det här på vår hemsida. Rulla bara upp högst upp på denna sida så hittar du vår bokningsmotor. Fyll i din destination, upphämtningsplats och datum du önskar hyra så ger vi dig flera olika alternativ. Hitta bilen som möter alla dina behov och slutför sedan bokningen snabbt och enkelt. Om du har några frågor om processen, eller hellre bokar via telefon, kan du alltid ringa våra hyrbilsexperter. De hjälper dig gärna med alla dina frågor och funderingar! Du kan nå dom alla dagar i veckan på: +46 10 888 66 52.