Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA BIL MED FOX

  Hyrbil med Fox: Allt du behöver veta

  Hyrbil med Fox - Auto EuropeFöretaget är relativt nya på hyrbilsmarknaden, men detta betyder inte att de inte levererar bra bilar, bra service och billiga priser. De har lyckats etablera sig i en bransch med stor konkurrens trots att de kom sent in i matchen. Företaget grundades 1989 i USA och började med att bara hyra ut bilar från Los Angeles International Airport. Idag är företaget fortfarande privatägt, men har växt till att ha över femtio olika upphämtning och avlämningsstationer i USA. Men de har också växt på den internationella marknaden. Du kan idag boka en hyrbil med Fox i hela 23 olika länder runt om i världen, till exempel i Cypern, Italien och Turkiet. Med fokus på kundservice och olika specialerbjudande kan du vara säker på att du alltid hittar en bra deal hos Fox.

  Vi på Auto Europe är glada över att ha Fox som en av våra hyrbilspartners. Med över 60 års erfarenhet kan vi garantera dig det bästa priset på hyrbilar världen över. Våra tidigare kunder kan bekräfta att vi hjälper dig hitta det perfekta fordonet genom att presentera flera alternativ så att du själv kan jämföra företag och priser. Allt för att du som kund ska hitta hyrbilen som är bäst för dig. Vi samarbetar med flera hundra lokala, nationella och internationella hyrbilsföretag för att kunna ge dig så många alternativ som möjligt. Detta betyder att vi inte bara erbjuder personbilar, utan hos oss kan du även hitta rymmliga husbilar och campervans i olika modeller.

  Hyra bil med Fox: Hög kvalitet till låga priser

  Fox har i sina 30 år i branschen växt och expanderat trots hård konkurrens. En av anledningarna till företagets framgång är deras nischade produkt. De lägger störst fokus på att erbjuda kunderna prisvärda kvalitetsbilar på och runt omkring stora flygplatser. Dessa bilar är ofta dyrare om du bokar via någon av de större hyrbilsföretagen, vilket gör att många väljer att istället hyra med Fox. Tack vare detta, samt deras höga kundservice, har företaget lyckats ta sig in i en marknad som redan varit full av väletablerade konkurrenter.

  Alla fordon är regelbundet kontrollerade så du som kund kan känna dig säker och trygg om du skaffar en hyrbil med Fox. Kvalitet är viktigt för företaget, och deras bilflotta uppdateras ofta med de nyaste märkena och modellerna. Hos Fox har du alltid flera alternativ på senaste årets modeller till bra priser.

  Vid några flygplatser i USA erbjuder Fox bussar som kan köra dig till deras upphämtningslokal. Detta visar hur hängivna de är till kundernas helhetsupplevelse. De har inte bara kvalitetsbilar till billiga priser, utan de gör det lilla extra som resulterar i en lyckad upplevelse både innan, efter och under uthyrningen. Bussarna går var femte minut och gör det mer än enkelt att ta sig till och från upphämtningsplatsen från flygplatsen. Precis som alla anställda kommer busschaufförerna vara trevliga, hjälpsamma och göra allt för att kunderna ska vara nöjda och trygga genom hela processen.

  Fox hyrbilsupplevelse

  Letar du efter en modern och pålitlig bil till ett bra pris bör du överväga en hyrbil med Fox. Deras höga kvalitet ger dig värde för pengarna och tillåter dig att uppleva din semesterdestination på bästa sätt. Vårt samarbete gör att vi har tillgång till de bästa erbjudanden på marknaden, speciellt om du jämför med vad det hade kostat att boka direkt via leverantören. På vår hemsida kan du läsa om varje biltyp för att lista ut vad det är för sorts bil du är ute efter. Du kan även jämföra priser, företag och destination för att hitta det perfekta valet för dig. Hos oss kan du också boka till saker som GPS och barnstol så att när du hämtar upp din hyrbil behöver du inte oroa dig. Vill du boka ett fordon via Auto Europe kan du rulla upp längst upp på denna sida, där hittar du vår bokningsmotor. Bara fyll i din destination och dina önskemål så ger vi dig flera olika alternativ att välja mellan. Sedan är det bara att välja bil och boka, lätt som en plätt!

  Har du några frågor eller hellre vill boka via telefon kan du alltid ringa våra hyrbilsexperter på: +46 10 888 66 52. De hjälper dig gärna.