Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ PARIS ORLY FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Paris Orly flygplats till de bästa priserna

  Auto Europe är en förmedlare av hyrbilar och har varit i branschen sedan 1954. För mer än 60 år har Auto Europe erbjudit sina kunder den bästa kundservicen och möjligheten att kunna hitta hyrbil på Orly flygplats och många andra destination, i de 180 länder som Auto Europe erbjuder möjligheten att hyra fordon i, till marknadens lägsta priser. Så om ni letar efter möjligheten att själv välja vad som är bäst för er och ha ett stort utbud att välja mellan samt få bästa möjliga pris så finna där bara ett alternativ - Auto Europe. Utöver utbudet med olika ledande leverantörer, skamligt låga priser så har ni många andra fina fördelar när ni väljer Auto Europe, som möjligheten att kunna avboka kostnadsfritt upp 48 timmar innan upphämtning och mycket mer. Använd redan idag den ultra snabba och optimerade sökmotorn för att en överblick på vad som finns tillgängligt för er semester i Frankrike.

  Paris som är Frankrikes huvudstad ligger runt floden Seine och är fylld av landets mest ikoniska landmärken och byggnader som Notre Dame katedralen och kanske det alla tänker på när det hör Paris nämnas - Eiffeltornet. Själva Paris är känt över hela världen för sin konstscen, modeindustri och dess rika historia. Allt detta lockar regelbundet över 50 miljoner besökare från världens alla hörn och gör Paris till världens mest besökta stad. Från Orly flygplats har ni en utmärkt tillgång till Paris och dess mängder av fina attraktioner. Missa inte att se sevärdheter som Moulin Rouge, Triumfbågen och Euro Disney. Men missa inte även chansen, när ni har en hyrbil som gör er mycket mer flexibla, att se den vackra landsbygden runt Lyon. Frankrike har så mycket att erbjuda och med Auto Europe kan ni hitta den perfekta hyrbilen för er resa! Läs mer på Auto Europe road trip guide för Paris och dess omgivning för fler tips på vad ni kan hitta på under er semester eller klicka här för att läsa utvärderingar av hyrbilar i Paris.

  Flygplatsinformation

  Orly flygplats är den mindre utav de två internationella flygplatserna som betjänar den franska huvudstaden Paris. Genom att hyra bil på Orly flygplats kan ni snabbt ta er ut från flygplatsen och ta er den korta sträckan norrut till Paris eller till andra platser i Frankrike som Nantes. Flygplatsen var ursprungligen känd som Vileneuve-Orly flygplats när den öppnades 1932 men har sedan efter andra världskrigets slut ändrats till enbart Orly. Flygplatsen räknas som den näst mest trafikerade flygplatsen i Frankrike med sina 30 miljoner passagerare årligen.

  Orly flygplats (ORY)
  Officiellt namn: Paris Orly flygplats
  Adress: 94390 Orly, Frankrike
  Läge: 14 kilometer söder om Paris.
  Flygbolag på flygplatsen: Där finns många flygbolag som opererar på Orly flygplats och några av dem är bolag som Air Berlin, Air France, Air Malta, British Airways, easyJet, Iberia, Norweigan, Pegasus Airlines, Royal Air Maroc, TAP Portugal, Transavia och Vueling.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Orly flygplats?

  Innan ni kan hämta upp er hyrbil på Orly flygplats behöver ni bege er till den leverantör ni valt vid boknings tillfället. Auto Europe samarbetar med en mängd internationella samt mindre lokala bolag för att kunna erbjud a er ett så stort sortiment som möjligt. De flesta större uthyrningsbolag har sina diskar på terminal 1 och 2, och i den voucher som ni får från Auto Europe kan ni enkelt läsa vart ni behöver bege er för att kunna hämta upp er hyrbil samt vad ni behöver ha med er vid upphämtningen. För att göra er hyrbils upplevelse så smidig som möjligt rekommenderar vi att ni läser Auto Europe checklista för att hyra bil så er semester inte blir förstörd av oväntade överraskningar.

  Avis hyrbil på Paris Orly flygplats Avis hyrbil på Paris Orly flygplats
  Paris Orly flygplats terminal 1 och 2 ,
  Orly, Frankrike 94390

  +33 1497 544 91
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:00-00:00
  Europcar hyrbil på Paris Orly flygplats Europcar hyrbil på Paris Orly flygplats
  Paris Orly flygplats terminal 1 och 2 ,
  Orly, Frankrike 94546

  +33 977 4032 54
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:00-00:00
  Hertz hyrbil på Paris Orly flygplats Hertz hyrbil på Paris Orly flygplats
  Paris Orly flygplats terminal 1 och 2 ,
  Orly, Frankrike 94390

  +33 149 758 484
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:00-00:00
  Sixt hyrbil på Paris Orly flygplats Sixt hyrbil på Paris Orly flygplats
  Paris Orly flygplats terminal 1 och 2 ,
  Orly, Frankrike 94547

  + 33 820 007 498
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 07:00-00:00

  Terminaler

  För att klara av den förutsedda ökningen av trafikanter till Orly flygplats så utökades flygplatsen till den toppmoderna terminal byggnad som blev klar i maras 2019 och går under namnet Orly 1-2-3-4. De ursprungliga terminal 1 och 2 är nu sammanbundna med terminal 4 via en anslutningsbyggnad som går under namnet terminal 3. Numera är det en enda byggnad som hyser de fyra terminalerna och den moderna byggnaden erbjuder dess passagerare gott om plats och eftersom det är en viktigt ingångs portal till Paris även an autentiskt shopping upplevelse.

  Flygplatsfaciliteter

  Som den näst största flygplatsen i Frankrike och bland de mest trafikerade flygplatserna i Europa är det krav att flygplatsen kan erbjuda sina passagerare gott om valmöjligheter gällande nödvändiga faciliteter och bekvämligheter. Och Orly flygplats fullföljer dessa krav och mer där till. Ni kan enkelt och bekvämt spendera er vänt tid på flygplatsen utan att bli uttråkad. Med gratis obegränsad Wifi över hela flygplatsen, dedikerade multimedia områden med spelkonsoler, moderna och trendiga shopping butiker kommer ni att ha fullt upp under hela er vänt tid. Med den nya utbyggnaden kommer ni resenärer att ha tillgång till en gigantisk taxfree butik och specifika områden för utvalda produkter som kläder, parfymer och mera i en typisk atmosfär som ni kan förvänta att enbart hitta i den franska huvudstaden.

  Hur man kan ta sig till och från Orly flygplats?

  Orly flygplats är smidigt placerad och ger er direkt tillgång till motorvägen A106 som ansluter sig till A6 vilket är huvudvägen för att ta sig in till Pairs. Denna fina anslutnings möjlighet från flygplatsen gör att hyra bil på Orly flygplats till det snabbaste alternativet för att på bästa sätt ta sig in till Paris. På runt en halvtimme efter ni hämtat upp er hyrbil kan ni befinna er på ett mysigt kafé i Paris och njuta av en härlig fika med oslagbar utsikt över sevärdheter som Eiffeltornet. Det kan vara så att ni har valt att skaffa er hyrbil från Paris istället och behöver alternativa sätt för att ta er in till staden.

  Buss
  Där finns ett antal olika busslinjer att välja mellan som tar er in till hjärtat av den franska huvudstaden på runt en timmes körtid. ADP har avgångar vid alla terminaler och har olika linjer som går till olika delar av Paris. Air France skyttelbussarna förbinder Ory flygplats med Charles de Gaulle flygplats. Jetbus bussarna är till för de som behöver ta sig till Paris tunnelbana och andra bussar som har specifika slutdestination som Euro Disney och andra kända sevärdheter.

  Tåg
  Orly flygplats har en snabb järnvägsservice som går under namnet Orlyva och går mellan alla terminaler och förbinder flygplatsen med St. Antony stationen från det går flera anslutningar till Gare du Nord i centrala Paris.

  Parkeringstips

  Tack vare den utbyggnaden som var klar i mars 2019 har antalet parkeringsplatser ökat markant med flera parkerings möjligheter i anslutningen till varje terminal. Om ni är där enbart för att släppa av eller hämta upp kan ni välja att parkera på en kort tids parkering där den första kvarten är gratis, därefter är där en kostnad per halvtimme.

  Förare som kör inne i Paris kan välja mellan gatuparkering, vilket ofta är en svårt, då lediga parkeringsplatser är svåra att hitta, eller underjordiska parkeringshus; Båda alternativen är avgiftsbelagda. Om du väljer gatuparkering, måste du betala från 09:00 till 19:00 måndag till fredag. Parkeringszoner varierar i pris; ju närmare till centrum, desto dyrare parkeringsbiljett. Parkeringsautomater accepterar endast speciella parkerings kort "Paris Carte", som kan erhållas i kiosker. Gatuparkering är begränsad till max. 2 timmar. Det är strängt förbjudet att parkera på icke-parkeringsplatser, i avlastningszoner och handikapparkeringszoner. Det är lättare att hitta en parkeringsplats i parkeringshus som har öppet dygnet runt. Det finns också möjlighet att i förväg boka parkering i underjordiska parkeringshus.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Orly