Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBIL PÅ
  CHARLES DE GAULLE
  CDG FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Paris CDG flygplats - Boka och spara

  Med en hyrbil från Paris Charles de Gaulle flygplats är ni i en utmärkt sits att skapa den perfekta och ultimata semestern i Frankrike. Auto Europe erbjuder er en mängd olika leverantörer att välja mellan, så att ni kan hitta just den som passar er bäst. Sedan starten 1954, har Auto Europe haft en starkt fokus på att alltid kunna erbjuda hyrbilar i olika kategorier till de lägsta priserna som möjligt. Denna hårda fokus och nära band till stora samt mindre leverantörer världen runt gör det möjligt för er som kund att ha möjligheten att hitta fordon till marknadens lägsta priser.

  Använd den simpla men oerhört effektiva sökmotorn för att få upp en överblick på vilka leverantörer och fordon som finns tillgängliga för er att hyra. Ni är även varmt välkomna att ringa till våra hyrbilsexperter som gärna hjälper att hitta rätt bil för era ändamål.

  De flesta som anländer till CDG flygplats är där för att besöka den världskända metropolen Paris och dess mycket välkända sevärdheter som Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre-Dame och mycket mer. Utöver ikoniska landmärken, konst i världsklass som Rembrants Mona Lisa och en påtaglig arkitektur finns där även shopping möjligheter i världsklass samt en enastående maltkultur. Staden är fylld till bredden av butiker i alla dess slag med all tänkbar lyx och märkesvaror, samt i varje hörn hittar ni lätt små mysiga kaféer som är gjorda för en utmärkt fika paus.

  Vill du veta vad tidigare kunder har att säga om sin bilhyra i den franska huvudstaden? In och läs deras utvärderingar av hyrbil i Paris här.

  Flygplatsinformation

  Charles de Gaulle flygplats går även under namnet Roissy flygplats är döpt efter Frankrikes forma president efter andra världskriget slut. Med över 80 miljoner passagerare årligen är flygplatsen den mest trafikerade flygplatsen i hela Frankrike och den näst största i hela Europa, endast London flygplats är större. Genom att hyra bil på Paris CDG flygplats kan ni snabbt och enkelt befinna er i Paris på runt en timme.

  Charles de Gaulle CDG flygplats (CDG)
  Officiellt namn: Paris Charles de Gaulle flygplats
  Adress: 95700 Roissy-en-France, Frankrike
  Läge: Belägen ca 24 km nord-östligt från Paris.
  Flygbolag på flygplatsen: Till Charles de Gaulle flygplats flyger alla de stora flygbolagen samt många lågpris bolag också. Ni kan hitta bolag som American Airlines, British Airways, Delta Air Lines, United Airlines, China Southern Airlines, China Eastern Airlines, easyJet, Turkish Airlines, Lufthansa och många andra på flygplatsen.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Charles de Gaulle CDG flygplats?

  När ni anländer till flygplatsen och skall hämta upp er hyrbil på Paris CDG flygplats behöver ni bege er till den leverantör ni valt att boka med via Auto Europe. I den voucher ni får när er bokning är bekräftad står det vart ni behöver bege er. De flesta leverantörer har sina diskar i både terminal 1 och 2. Än så länge finns där ingen som har en disk i terminal 3, så skulle ni anlända i denna terminal går där skyttelbussar som tar er till terminal 1 eller 2. Var noga med att läsa den voucher som ni får från Auto Europe där det står allt vad ni behöver ha med er vid upphämtningen. Lägg gärna ner lite extra tid när ni hämtar upp er hyrbil för att kunna gå igenom hyreskontraktet med leverantören och syna det fordon ni får för eventuella skador som inte är noterade. Skulle problem uppstå eller ni är osäker, ring då till Auto Europe hyrbils experter som enkelt kan lotsa er igenom hela processen så att ni kan komma iväg för att njuta av Paris och resten av Frankrike.

  Alamo hyrbil på Paris Charles de Gaulle flygplats Alamo hyrbil på Paris Charles de Gaulle flygplats
  Terminal 1, Terminal 2 ACDE och F,
  Roissy-en-France, Frankrike 95700

  +33 0148 6265 81
  Öppettider:
  Måndag-Torsdag: 06:00-00:00
  Fredag: 07:00-00:00
  Lördag-Söndag: 06:00-00:00
  Avis hyrbil på Paris Charles de Gaulle flygplats Avis hyrbil på Paris Charles de Gaulle flygplats
  Terminal 1, Terminal 2 ACDE och F,
  Roissy-en-France, Frankrike 95700

  +33 1700 391 10
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 05:00-00:00
  Hertz hyrbil på Paris Charles de Gaulle flygplats Hertz hyrbil på Paris Charles de Gaulle flygplats
  Terminal 1, Terminal 2 ACDEF och G,
  Roissy-en-France, Frankrike 95700

  +33 825 889 755
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:00-00:00
  Sixt hyrbil på Paris Charles de Gaulle flygplats Sixt hyrbil på Paris Charles de Gaulle flygplats
  Terminal 1, Terminal 2 ACDEF och G,
  Roissy-en-France, Frankrike 95700

  +33 820 007 498
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:00-23:00

  Terminaler

  Den enorma Charles de Gaulle flygplats består av 3 olika terminal byggnader som alla är anslutna via skytteltrafik bestående av ett gratis pendeltåg. Terminal 1 är den äldsta byggnaden på flygplatsen och ligger motsatt sida från de andra terminalerna. Terminal 2 som byggdes enbart för att hantera Air France har under åren ändrats till att hantera många andra flygbolag för att kunna hantera det ökade antalet resenärer som anländer. Själva terminal 2 byggnaden är uppdelat i sju under terminaler (2A till 2G). Terminal 3 är flygplatsens nyaste tillägg och huserar charter- och lågprisbolag.

  Flygplatsfaciliteter

  Som en av världens främsta flygplatser kan ni förvänta er det allra bästa när det kommer till shopping och mat möjligheter. Hela flygplatsen är fylld av bekvämligheter som kommer göra er vistelse mycket mer angenäm och rolig. Med tanke på att det är flygplatsen till Paris är det inte konstigt att man hittar ett enormt utbud av shopping med toppmärken som Burberry, Cariter, Hermès, Boss, Lacoste, Lous Vuitton, Rolex, Victoria’s Secret och mycket mer. Samma gäller för alla de möjligheter för att kunna njuta av kulinariska mästerverk bland de många olika restauranger som finns utspridda lite över allt på de olika terminalerna. Om ni anländer tidigt på morgon, bör ni absolut inte missa det mycket populära och trendiga bageriet Maison Pradier. Utöver det extra fina utbudet av mat och shopping hittar ni även andra bekvämligheter som kan förvänta sig av moderna och stora flygplatser som gratis Wifi över hela flygplatsen, valuta växling, uttagsautomater, postkontor, hotellbokningar och mycket mer.

  Hur man kan ta sig till och från Charles de Gaulle CDG flygplats?

  Som en av världens mest imponerande flygplatser kan man förvänta sig en mängd trafik till och från flygplatsen som ligger nordost från Paris. Det smidigaste sättet för att ta sig runt är genom att hyra bil på Paris Charles de Gaulle flygplats så ni slipper förlita er på långsam kollektivtrafik eller dyra taxi lösningar. För att komma tillbaka till flygplatsen från Paris behöver ni från centrala delen fån staden följa vägen N1 norrut tills ni kommer till Autoroute NA1 som flyter samman med E15 som har en dedikerad väg gren för flygplatsen. Följ denna väg gren och skyltarna och ni kommer inom kort tid befinna er på flygplatsen. Om ni kör under rusningstid se till att ni lägger till ordentligt med extra tid för eventuell trafikförsening och oväntade vägarbeten.

  Buss
  Där finns gott om val när det kommer till bussar. De snabbaste bussarna som tar er till centrala Paris är lokal bussarna 350 och 351 som på runt 90 minuter tar er till centrum i Paris. Roissybuss är en annan buss som har avgångar från alla terminalerna och tar er till Metron i Paris. Air France har också sin egen buss som har avgång var tionde minut och kör från terminal 1 och 2 till Paris. Utöver det finns där skyttelbussar som tar er direkt till ert hotell, Eiffeltornet, Euro Disney och andra topp destinationer i Paris. Från flygplatsen går där även långdistans bussar som möjliggör att ni kan ta er till andra ställen i Frankrike som Nice och andra topp städer.

  Tåg
  Charles de Gaulle flygplats var den första i Europa att ha ett integrerat tågsystem. Varje kvart avgår där ett tåg som kan ta er till Paris på under 40 minuter, eller till Euro Disney på 10 minuter. Tågen avgår från Terminal 2 som ni enkelt ta er till om ni befinner er på en annan terminal med den gratis skytteltåget som går mellan alla terminaler och avgår var fjärde minut.

  Parkeringstips

  Det finns gott om plats att parkera på Charles de Gaulle flygplats och de är uppdelade i kort- och långtids parkering med priser som är baserat på hur länge ni tänkt stanna. Om ni endast där för att släppa av eller hämta upp någon så är det på kort tids parkeringen ni bör stanna för att slippa betala hutlösa priser. Vid terminal 1 finns där 2 600 täckta parkeringsplatser och 2 000 parkeringsplatser i det fria. Medans vid terminal 2 finns där mer än 6 000 parkeringar uppdelat på två parkerings hus samt över 1 000 parkeringsplatser i det fria i närheten av terminal 2.

  Om ni behöver hitta en parkeringsplats för er hyrbil i staden Paris, finns det några saker ni bör tänka på. När det gäller parkering på gatan, ökar priserna ju närmare ni är till centrum och parkering betalas måndag till fredag, från 09:00 till 19:00. Observera att parkeringsautomater endast tar "Paris Carte" parkeringskort som betalning, men dessa kan köpas i de flesta kiosker. Läs alltid alla skyltade parkeringsrestriktioner noggrant, och kom ihåg att parkering är begränsad till två timmar.

  Det kan vara lättare att parkera på en av de många underjordiska parkeringsplatser runt om i staden, som har varierande priser, av vilka en del även tillåter att ni gör en bokning för parkering i förväg.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Charles de Gaulle CDG