Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  FRANKRIKE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Frankrike

  Auto Europe ständigt strävar efter att uppfylla förväntningar från moderna resenärer, det vill säga våra kunder, har vi nu introducerat husbilsuthyrning i Frankrike. Över hela landet samarbetar vi med pålitliga leverantörer som kan tillhandahålla ett säkert transportmedel till konkurrenskraftiga priser. Förutom detta kan du vara säker på att du kommer att kunna njuta av din semester i Frankrike och att du hittar en husbil som passar ditt behov, då vi har ett stort urval av husbilsKategorir som du kan välja från.

  Att resa i Frankrike

  Att hyra husbil i Frankrike med hjälp av Auto Europe kan vara ett av dina bättre beslut detta år. Att resa med husbil är helt enkelt det bästa sättet att se hela landets skönhet på. Landet besitter ett stort territorium som sträcker sig från den engelska kanalen i norr till Alperna och Medelhavet i syd och Atlanten i väst. Med sådan skiftande landsbygd är det viktigt att besökare planerar sin rutt noga.

  Loiredalen, beläget i centrala Frankrike, är platsen där turister får se grädden av grödan från den franska landsbygden: vingårdar, fruktodlingar och medeltida slott gör Loire den perfekta platsen att spendera semestern på, då också många pittoreska campingplatser ligger i dalen. De mittersta delarna av dalen är sedan 2000 med på Unescos världsarvslista.

  Provence i södra Frankrike gränsar mot Italien, spänner sig västerut längs med Medelhavskusten fram till floden Rhône. Detta är ett historisk område som har bebotts av ligurer, kelter, romare, och senare de franska kungarna. Regionen är hem för några av de tidigaste mänskliga bosättningarna i Europa och bär avtryck från medeltiden. Det är här de berömda levanderfälten sträcker sig över till synes oändliga fält. Det varma medelhavsklimatet och den vackra Franska Rivieran är två andra av en uppsjö exempel av varför du borde resa hit.

  Ytterligare västerut ligger Atlanten som välkomnar dig med sina sandstränder, som skapade för hästridning. Det är ett surfarparadis med ett maritimt klimat med varma somrar och milda vintrar. De otaliga campingplatserna på västkusten gör det möjligt för dig att resa helt i din egen tank och ta tillvara på din lediga tid.


  Populära destinationer med husbil i Frankrike

  Hyra husbil Bordeaux
  Bordeaux
  Hyra husbil Lyon
  Lyon
  Hyra husbil Nantes
  Nantes
  Hyra husbil Nice
  Nice
  Hyra husbil Paris
  Paris
  Hyra husbil Toulouse
  Toulouse

  Uthyrare

  Våra främsta leverantörer som kan tillhandahålla moderna och välunderhållna fordon i Frankrike är McRent and Avis Car Away. Dra fördel av de många olika upphämtningsplatser som vi erbjuder över hela landet planera din tur runt Frankrike.

  Tillgängliga husbilar i Frankrike

  Ta en titt på några fordonsförslag som är tillgängliga för hyra nedan. De varierande utbudet tillåter dig att hitta den perfekta husbilen för din semester. Vänligen använd vår sökmotor för att se fler modeller. När du väl har hittat det fordon du är intresserad av kan du välja att ladda hem en gratis PDF-fil som skickas med e-post med all vital information om din valda husbil: tekniska detaljer, utrustning samt pris- och bokningsdetaljer. Du är varmt välkommen att göra en sökning och hitta en husbil för din Franska drömsemester.

  Active S Explorer

  Active S

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.97 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Explorer

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.37 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Adria Urban Plus

  Adria

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.38 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Urban Plus

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.41 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Family Luxury Classic 6 pax Bunk Bed

  Family Luxury

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.28 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Classic 6 Bunk

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.99 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel