Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  PARIS

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil Paris - Auto Europe

  År 2014 välkomnande Paris 15,6 miljoner besökare till huvudstaden och det är inte förvånande att staden är en av de mest populära turistmålen i världen. Oavsett dina intressen är Paris full av toppattraktioner som museer, konstgallerier och andra kulturellt rika platser. I stadens konstgallerier presentera några av världens bästa mästerverk, från förhistorien till renässansen, klassiker till modern konst. En av de mest berömda konstplatserna är såklart Louvren som är hem till ikoniska Mona Lisa. Den historiska byggnaden är från 1100-talet och var ursprungligen en fästning innan det blev ett palats på 1500-talet för att sedan bli museum 1793. Dess ikoniska glaspyramid på museets innergård uppfördes 1989 och är ett måste att se.

  Våra Auto Europe husbilsexperter kan hjälpa dig att besvara frågor och ge tips och råd om att hyra husbil i Paris över telefon eller per e-post. Naturligtvis finns det även möjlighet att boka husbil i andra fantastiska franska städer som exempelvis Nice på den franska rivieran.

  Campingplatser i och runt Paris

  Nedanför hittar du som är intresserad av att hyra husbil i Paris informativ och användbar information om campingplatser i och runt den franska huvudstaden.

  Campings Indigo På Campings Indido väntar dig ställplatser i ett grönt naturparadis precis vid Seine-flodens banker. Den helt renoverade anläggningen har ett ljust och modernt allrum, inklusive tillgång till den vackra terrassen, en ny lekplats och nyrenoverade sanitära anläggningar. Den 4-stjärniga campingplatsen välkomnar dig året runt till den 7 hektar stora naturparken med perfekt läge för dig som vill utforska Paris.
  Paris Est Camping Village Campingen som ligger belägen vid Marne-flodens strand är ett naturreservat med n vacker gågata och traditionell taverna. Till fots har du direkt tillgång till parken Tremblay ett par hundra meter bort. På det 75 hektar stora området kan du koppla av i grönskan eller ta del av diverse sportaktiviteter som tennis, golf, orientering och massa andra aktiviteter.
  Contipark Parking Wurtz Voitures Detta alternativ är för dig som föredrar en parkeringsplats istället för en riktig camping. Perfekt för dig som gör ett mellanstopp innan du beger dig vidare på din husbilsemester i Frankrike.
  Camping de Paris - Bois de Boulogne Den avgiftsbelagda parkeringen med plats för cirka 300 husbilar ligger belägen på en campingplats väster om stadskärnan, direkt vid floden Seine och är perfekt för att upptäcka Paris. Ställplatserna är antingen på gräs eller grus och campingen är öppen året runt.

  Tillgängliga husbilar i Paris

  Oberoende av vilken typ av husbil du letar efter har vi ett brett utbud av tillgängliga fordon i varierande storlek att erbjuda. Den 6 meter långa modellen MiniVan kan erbjuda sovplatser för två personer. Förutom kök, dusch, toalett och vatten- och avloppstank har fordonet även värme. För 4 personer är modellen Sporty ett bra val. Denna husbilsmodell har 2 stycken dubbelsängar och kök och det går även att montera barnstolar. I den tredje modellen Family-Plus får upp till 6 personer plats. Det 6 och en halv meter långa fordonet har sovplatser fördelade på 2 stycken dubbel och 2 stycken enkelsängar. Här kan du verkligen njuta av din resa med familjen tack vare dusch, WC och kök. Även modellen D1 har plats för 6 personer och kommer med kök, dusch och WC, samt vatten- och avloppsvattentank, värme och backkamera.

  Comfort Standard Sporty

  Comfort Standard

  Sovplatser: 2
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.41 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Sporty Camper

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.97 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Family Plus Classic 6 Pax

  Family Plus

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.51 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Classic 6 Pax

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.99 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Paris

  Direkt vid floden Seines bank ligger Musée d'Orsay som även det är ett måste att besöka. Museets Beaux-Arts-arkitektur gör den till en av Paris mest imponerande byggnader och här huserar även konst i världsklass. Om du är ute efter mer modern konst är Centre Pompidou ett lysande val med ett brett utbud av moderna konströrelser som kubism och fauvism.

  Om du är ute efter att besöka och fotografera de bästa och mest ikoniska monumenten och sevärdheterna i staden är förmodligen triumfbågen ett av de bästa platserna att börja. Ta dig upp till observationsdäcket för en spektakulär utsikt av Paris och besök den okända soldatens grav. Pantheon är ett annat stort historiskt monument som man bör besöka såväl som Montparnasse-Tower som är Paris enda skyskrapa och som också har en härlig utsikt över staden och framförallt Eiffeltornet. För den som hellre vill bege sig ut på en utflykt är Versailles med dess otroligt vackra palats väl värt ett besök. Bra att veta är att med Auto Europe kan ni även boka husbil på många andra orter i Frankrike, ni kan enkelt hitta vad som finns ledigt på platser som Lyon med några simpla steg med vår snabba sökmotor.