Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA EN LYXBIL I FRANKRIKE

  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Hyr lyxbil i Frankrike

  Låt oss ordna din lyxbil i Frankrike och försäkra dig om en njutbar resa på den franska rivieran eller ett smidigt affärsbesök i Paris. Tänk dig in i situationen att du reser problemfritt i Frankrike utan krångligheter eller problem vid hyresdisken. Allt blir som du planerat under din resa. Meddela oss dina resplaner så hjälper vi dig att förverkliga dem.

  Vi är specialister på kundanpassade uthyrning av lyxbilar i Frankrike så att du kan få den ultimata upplevelsen. Om du önskar assisterar vi dig gärna under hela din resa - från ankomst till avresa. Det är du som väljer vilken service du vill utnyttja.

  Meet & greet-service

  Låt oss möta upp dig och lotsa dig till din hyrbil direkt på flygplatsen eller i t.ex. hamnen. Du slipper köa vid hyresdisken, slipper pappersblanketter och kan påbörja din resa utan fördröjning.

  Leverering

  Var du än väljer att påbörja din resa i Frankrike kan vi erbjuda dig leverering av sport- och lyxbilar. Det kan vara Cannes hamn. Marseilles flygplats eller ett hotell i Nice. Vi anordnar specialleveranser efter dina önskemål!

  Garanterat märke och bilmodell

  Förutom vår levererings- och upphämtningsservice är du också garanterad ett fordon av ett visst märke och en viss modell! Att hyra en lyxbil i Frankrike betyder hyra av just den bil du hade i åtanke på just den platsen du önskar. Vår bilflotta inkluderar bland annat drömbilar såsom Aston Martin, Lamborghini, eller Maserati. Ta en titt på de premiumbilar du kan köra i Frankrike och välj en för din nästa resa!

  Kontakta oss och meddela dina resplaner och den önskade lyxbilen du vill hyra. Vi sätter då samman ett anpassat erbjudande till dig som motsvarar dina förväntningar. Med oss kan du flexibelt avboka 3 dagar i förväg om dina planer skulle ändras, utan extra avgifter. Vid kontakt med vårt team för uthyrning av lyxbilar informerar vi dig om alla delar av din hyra - från villkor, lokala avgifter för extra service såsom leverering, kreditkortsregler för upphämtningen.

  Trafikregler

  Det franska vägnätet är ett av Europas mest utbyggda. På grund av sina många landsgränser traffikeras Frankrike även av många internationella bilister. I Frankrike debiteras vägtull och bilen måste vara utrustad med ett alkoholtest. Parkering på gatan är avgiftbelagt och tidsbegränsat i de flesta franska städer.

  Tid, valuta och elektricitet

  Kontinentala Frankrike och Korsika har centraleuropeisk tid, dvs. samma som i Sverige. Om du ska betala kontakt i Frankrike är det Euro som gäller. Volttalet är detsamma som i Sverige men du behöver en adapter till stickkontakterna.

  Städer i Frankrike

  Antibes Bordeaux Cannes
  Courchevel Franska Rivieran Genève
  Marseille Monte Carlo Nice
  Paris St. Tropez Toulouse