Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA EN LYXBIL I ANTIBES

  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Hyr lyxbil i Antibes

  Antibes är grannstaden till den mer omtalande Cannes. I Antibes kan du strosa i tränga gränder eller köra utmed kusten i en flott bil! Det var också här i Antibe som Evert Taube höll till, närmare bestämt på det pittoreska strandhotellet Petite Réserve. I Port Vauban, som Antibes hamn kallas huserar lyxyachter och längs med gatorna glider porschar och cadillacs under sommarmånaderna. Varför inte smälta in och hyra en riktigt lyxig bil under din Antibe-vistelse? Auto Europe erbjuder inte bara ett stort utbud av olika lyxbilar från världsledande uthyrare, du kan också enkelt välja till leverering på önskad plats mot en extra kostnad.

  Hitta din drömbil med Auto Europe

  När det kommer till lyxbilar i Antibes har du mycket att välja bland. Kanske vill du köra i Antibes trånga gränder i en klassisk Mini Cooper S och känna dig som en äkta fransman. Letar du efter lyxiga köregenskaper och elegans kan du hyra en Porsche Cayenne GTS. Om du gillar högteknologiska bilar med många finesser rekommenderar vi Mercedes S-klass med all den lyx och komfort som Mercedes är känt för. Är ni ett större sällskap som vill resa bekvämt utmed den franska rivieran kan ni boka en Mercedes Viano, premiumklass MPV.

  Vid upphämtningen

  Du kan boka till leverering av din lyxbil på Antibes tågstation eller på önskat hotell eller vid hamnen. Meddela oss redan vid bokningen var du vill ha din bil levererad eftersom en förfrågan måste göras hos den lokala uthyraren angående denna service. En extra avgift kan tillkomma om du önskar denna service men vi meddelar dig i så fall alltid i förväg. Tänk på att det kan behövas två kreditkort vid upphämtningen av fordonet, det framgår i hyresvillkoren som du får när du bokar online.

  Trafik och parkering

  Det finns några viktiga saker att tänka på när du kör din lyxbil i Antibes. Som i de flesta gamla städer så kan det vara svårt att hitta parkering i de trånga gränderna. Det finns ett par parkeringsgarage vid hamnen, annars får man bege sig utanför stadskärnan och ta en skyttelbuss in till de historiska kvarteren. Det är sällan trafikstockning men om du hyr en större bil så kan det vara svårt att navigera i de trånga gränderna.

  Den bästa rekommendationen är att antingen parkera nere i hamnen eller att välja ett p-hus längre utanför staden och promenera. Om du vill glida vidare längs med rivieran är det enkelt att stanna till i de små byarna längs med vägen. Till Cannes är det litet drygt 1 mil och via väg D6007 tar du dig dit på mindre än 25 minuter. Till Nice är det ca. 3 mil, så avstånden är inte långa mellan städerna.

  Hyra enväg

  En "envägshyra" innebär en bokning där återlämningsstationen är en annan än upphämtningsstationen. Detta inkluderar även stationer i samma stad. Om du skulle vara intresserad av att hämta din lyxbil i Antibes och återlämna i Nice, eller i Barcelona, Spanien t.ex. skulle detta anses vara en envägshyra. Dessa hyror måste förgodkännas av den lokala uthyraren innan vi kan bekräfta dem och det tillkommer som oftast också en envägsavgift för denna service.