Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA EN LYXBIL I NICE

  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Hyr lyxbil i Nice

  Nice är knutpunkten på den Franska Rivieran och erbjuder solsken 300 dagar om året. Här kan du strosa längs den 7 km långa strandpromenaden, kantad av palmer och pinjeträd. Avnjut en delikat middag i en mysig gränd i gamla stan eller ta en tur på landsbygden. Nice är porten till den Franska Rivieran och regionens centrumpunkt. Hyr en lyxbil i Nice och unna dig en bekväm semester eller affärsresa i södra Frankrike. Få din lyxbil bekvämt levererad till flygplatsen, hotellet eller annan önskad plats genom att förboka en särskilld leverering. När du hyr en lyxig bil kan du passa på att köra en riktig drömbil som t.ex. en Porsche Cayenne GTS eller en elegant Maserati. Auto Europe erbjuder inte bara ett stort utbud av olika lyxbilar från världsledande uthyrare utan även flexibla och bekväma tjänster som till exempel leverering på önskad plats.

  Kör din drömbil med Auto Europe

  Planerar du en avkopplande solsemester i södra Frankrike eller ska du åka på en viktig affärsresa till Nice? Varför inte göra ett bra intryck på kunderna? Passa på att hyra en lyxbil! Med Auto Europe har du chansen. Kanske är ni ett större rese-sällskap som vill besöka Franska Rivieran och vill resa bekvämt mellan sevärdheter, konferensanläggningen och städer? Då kan ni boka en Mercedes Viano, premiumklass MPV.

  Vid upphämtningen

  Du kan boka till leverering av din lyxbil i Nice - antingen vid ett hotell eller vid hamnen t.ex. Meddela oss redan vid bokningen var du vill ha din bil levererad eftersom en förfrågan måste göras hos den lokala uthyraren angående denna service. En extra avgift kan tillkomma om du önskar denna service men vi meddelar dig i så fall alltid i förväg. Tänk på att det kan behövas två kreditkort vid upphämtningen av fordonet, det framgår i hyresvillkoren som du får när du bokar online.

  Trafik och parkering

  Som i de flesta sydeuropeiska storstäder så är trafiken ganska tät och ibland kaotisk i Nice. Men om man bara tar det extra lugnt och undviker rusningstid så ska det nog gå bra. Kör en sväng längs med Promenade des Anglais som ligger precis vid havet. Annars kan du köra på väg E80 söderut. Det är ca. 3 mil till Cannes och ca. 2 mil till Antibes. Om du iställer tar samma väg norrut hamnar du i Monaco efter ca. 30 minuter. Det finns mycket att upptäcka i regionen. Tänk på att det tillkommer vägtull på de franska motorvägarna. Att hitta en ledig parkering i centrala Nice kan vara svårt under sommarmånaderna. Var också beredd på dyra p-avgifter. Vi rekommenderar att du parkerar i ett P-hus under dagen och tar dig runt till fots eller med kollektivtrafik inne i centrum. Välj gärna ett hotell som erbjuder gratis parkering. Vägarna i Frankrike är i mycket bra skick och du transporterar dig snabbt mellan städerna. När du hyr bil iFrankrike är det obligatoriskt att fordnet är utrustat med ett engångs-alkotest och det är inte tillåtet att prata i handhållen mobiltelefon under körning.

  Hyra enväg

  En "envägshyra" innebär en bokning där återlämningsstationen är en annan än upphämtningsstationen. Detta inkluderar även stationer i samma stad. Om du skulle vara intresserad av att hämta din lyxbil i Nice och återlämna i Cannes eller kanske i Sanremo, Italien t.ex. skulle detta anses vara en envägshyra. Dessa hyror måste förgodkännas av den lokala uthyraren innan vi kan bekräfta dem och det tillkommer som oftast också en envägsavgift för denna service.