Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA EN LYXBIL I MONTE CARLO

  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Hyr lyxbil i Monte Carlo

  Det lilla furstedömet Monaco ligger i sydöstra Frankrike, vid gränsen till Italien. Monte Carlo är ett område i furstendömet med ca. 15 000 invånare. Många välbärgade personer dras hit på grund av de mycket generösa skattereglerna som råder här. Man betalas nämligen inte inkomstskatt här. Hyr en lyxbil i Monte Carlo och glid längs med Princessan Grace's aveny. Njut av din vistelse i Monte Carlo och boka till extra service leverering till valfritt hotell eller ankomstplats. Unna dig en riktig lyxupplevelse genom att köra en Porsche Cayenne GTS eller upptäck den vackra franska kusten i en elegant Maserati. Auto Europe erbjuder inte bara ett stort utbud av olika lyxbilar från världsledande uthyrare och du kan också enkelt välja till leverering för en så smidig och enkel upphämtningsprocess som möjligt.

  Kör din drömbil med Auto Europe

  Planerar du en avkopplande solsemester eller ska du åka på en viktig affärsresa till Monte Carlo? Vill du göra ett riktigt bra intryck? Passa på att hyra en lyxbil! Med Auto Europe har du chansen. Kanske är ni ett större sällskap som vill besöka Monaco och vill resa bekvämt mellan hotellet, konferensanläggningen eller sevärdheterna? Då kan ni boka en Mercedes Viano, premiumklass MPV.

  Vid upphämtningen

  Du kan boka till leverering av din lyxbil i Monte Carlo - anti gen vid ett hotell eller vid hamnen. Meddela oss redan vid bokningen var du vill ha din bil levererad eftersom en förfrågan måste göras hos den lokala uthyraren angående denna service. En extra avgift kan tillkomma om du önskar denna service men vi meddelar dig i så fall alltid i förväg. Tänk på att det kan behövas två kreditkort vid upphämtningen av fordonet, det framgår i hyresvillkoren som du får när du bokar online.

  Trafik och parkering

  I Monaco finns det inga vägtullar och den större väg som förbinder den lilla staten med Frankrike heter A8/E80. Inne i Monaco är den generella hastighetsbegränsningen 50 km/h (om inget annat anges). I stort sett alla trafikregler överensstämmer med de franska. Om du vill parkera i Monaco så måste du välja ett parkeringshus, eftersom det inte är tillåtet för besökare att parkera på gatan. Det finns flera P-hus runt om i staden. Att stå ett dygn kostar max ca. 20 EUR. Monaco är litet och sträcker sig ca. 4 km - en resa du gör på ca. 10 minuter. Kanske kan det kännas trevligt att kunna göra en liten utflykt till ex. Nice, som ligger ca. 2 mil söderut eller till Menton som ligger på samma avstånd i nordlig riktning. Det finns många vackra vägar att välja på utmed den franska rivieran. Att köra med en lyxig bil gör att du kan njuta lite extra.

  Tänk på att de franska motorvägarna är avgiftsbelagda (alltså de utanför Monaco). Vägarna är i mycket bra skick och du transporterar dig snabbt mellan städerna. Om du ska köra in i Frankrike måste fordonet vara utrustat med ett engångs-alkotest och det är inte tillåtet att prata i handhållen mobiltelefon under körning.

  Hyra enväg

  En "envägshyra" innebär en bokning där återlämningsstationen är en annan än upphämtningsstationen. Detta inkluderar även stationer i samma stad. Om du skulle vara intresserad av att hämta din lyxbil i Monte Carlo och återlämna i Nice eller kanske i Genua, Italien t.ex. skulle detta anses vara en envägshyra. Dessa hyror måste förgodkännas av den lokala uthyraren innan vi kan bekräfta dem och det tillkommer som oftast också en envägsavgift för denna service.