Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA EN LYXBIL I CANNES

  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Hyr lyxbil i Cannes

  Cannes ligger på den franska rivieran, sydost om Nice. Orten är mest känd för sin årliga filmfestival som drar filmstjärnor och andra celebriteter från hela världen. Under sommarhalvåret är hamnen fylld av lyxyachter och gatorna kantas av lyxiga bilar. Vill du också ta del av detta liv? Varför inte hyra en lyxbil i Cannes? Auto Europe samarbetar med de mest kända uthyrarna och kan erbjuda ett stort utbud av högklassiga lyxbilar. Kör längs med kusten i en lyxig Porsche Cayenne GTS eller glid sakta utmed de gamla kullerstensgatorna i en elegant Maserati. Auto Europe erbjuder inte bara ett stort utbud av olika lyxbilar från världsledande uthyrare, du kan också enkelt välja till att få bilen levererad på lnskad plats mot en extra avgift.

  Kör din drömbil med Auto Europe

  Planerar du en avkopplande semester eller en viktig affärsresa till Cannes? Vill du göra ett gott intryck? Passa på att hyra en lyxbil! Med Auto Europe har du chansen. Är ni ett större sällskap som vill resa bekvämt på den franska rivieran kan ni boka en Mercedes Viano, premiumklass MPV.

  Vid upphämtningen

  Du kan boka till leverering av din lyxbil på Cannes tågstation eller på önskat hotell eller vid hamnen. Meddela oss redan vid bokningen var du vill ha din bil levererad eftersom en förfrågan måste göras hos den lokala uthyraren angående denna service. En extra avgift kan tillkomma om du önskar denna service men vi meddelar dig i så fall alltid i förväg. Tänk på att det kan behövas två kreditkort vid upphämtningen av fordonet, det framgår i hyresvillkoren som du får när du bokar online.

  Trafik och parkering

  I Cannes kan man parkera i tre olika avgiftsbelagda zoner. I den gröna och den orangea zonen får man parkera i max 2 och i den gula zonen får man stå i 4 h max. Sedan finns det även parkeringshus med en maximal debitering per dygn på ca. 20 EUR. Om du vill köra till Nice tar du väg A8. Du når metropolen på ca. 40 minuter. Via samma väg, fast söderut, når du både Toulon och Marseille. De franska vägarna är av mycket bra kvalitet och det finns mycket att upptäcka längs med kusten.

  I de mindre byarna kring Cannes är det inga problem att hitta ledig parkering, tänk dock på at det många gånger kan vara extra trångt i de små gränderna.

  Hyra enväg

  En "envägshyra" innebär en bokning där återlämningsstationen är en annan än upphämtningsstationen. Detta inkluderar även stationer i samma stad. Om du skulle vara intresserad av att hämta din lyxbil i Cannes och återlämna i Nice, eller i Barcelona, Spanien t.ex. skulle detta anses vara en envägshyra. Dessa hyror måste förgodkännas av den lokala uthyraren innan vi kan bekräfta dem och det tillkommer som oftast också en envägsavgift för denna service.