Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA EN LYXBIL I PARIS

  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Hyr lyxbil i Paris

  Det är kanske inte så förvånande att Paris är en av de mest populära turistmålen i världen. Här hittar du ikoniska byggnader som Eiffeltornet, triumfbågen och Notre Dame (för att bara nämna några), men staden erbjuder även konst, mode och kulinariska upplevelser. Paris personifierar allt vackert, inklusive de mest åtråvärda lyxbilarna! Därför rekommenderar vi att du njuter av din vistelse i romantikens huvudstad till fullo genom att hyra en lyxbil i paris. Auto Europe erbjuder inte bara ett stort utbud av olika lyxbilar från världsledande uthyrare utan också bekvämligheten att bilen kommer till dig, ange i förväg vart du vill hämta upp lyxbilen så fixar vi det åt dig.

  Hitta din drömbil med Auto Europe

  När det kommer till lyxbilar i Paris har du mycket att välja bland. Kanske vill du köra i Paris trånga gränder i en klassisk Mini Cooper S och känna dig som en äkta fransman. Letar du efter lyxiga köregenskaper och elegans kan du hyra en Porsche Cayenne GTS. Om du gillar högteknologiska bilar med många finesser rekommenderar vi Mercedes S-klass med all den lyx och komfort som Mercedes är känt för. Om ni är ett större sällskap som vill resa bekvämt i Paris kan ni boka Mercedes Viano, premiumklass MPV.

  Vid upphämtningen

  Du kan boka till leverering av din lyxbil på Charles de Gaulle Airport eller på önskat hotell eller tågstation. Meddela oss redan vid bokningen var du vill ha din bil levererad eftersom en förfrågan måste göras hos den lokala uthyraren angående denna service. En extra avgift kan tillkomma om du önskar denna service men vi meddelar dig alltid i förväg. Tänk på att det kan behövas två kreditkort vid upphämtningen av fordonet.

  Trafik och parkering

  Det finns några viktiga saker att tänka på när du kör din lyxbil i Paris. Som i alla storstäder blir det ibland trafikstockning. Om du kan så undvik helst att köra under rusningstrafik. Ju närmre citykärnan du befinner dig desto svårare är det att hitta ledig parkering på gatan, dessutom kostar det mer. Du betalar din parkering i p-automater - dessa accepterar dock endast parkeringskortet "Paris Carte", som du kan köpa i ett tidningsbås. För att slippa krångel kan du betala din parkering online om du vill parkera i ett av Paris parkeringsgarage.

  För att ta sig runt enkelt i staden så bör du ha koll på de tre ringleder som omsluter staden. Den innersta ringen heter Périphérique. Via A86 tar du dig till de inre förorterna och via Francilienne till de yttre. Från Paris är det enkelt att ta sig till andra delar av Frankrike - passa på att utforska Lyon, Nantes, eller till och med Nice vid medelhavskusten.

  Hyra enväg

  En "envägshyra" innebär en bokning där återlämningsstationen är en annan än upphämtningsstationen. Detta inkluderar även stationer i samma stad. Om du skulle vara intresserad av att hämta din sportbil i Paris och återlämna i Nice, eller i Rom, Italien t.ex. skulle detta anses vara en envägshyra. Dessa hyror måste förgodkännas av den lokala uthyraren innan vi kan bekräfta dem. Det tillkommer som oftast också en envägsavgift för denna service.