Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA EN LYXBIL I GENÈVE, FRANKRIKE

  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Hyr lyxbil i Geneve, Frankrike

  Genève ligger precis vid den franska gränsen i Schweiz. Faktum är att flygplatsen har både en schweizisk och en fransk sida. I staden talas det även både tyska och franska. Staden ligger vackert vid Genèvesjön, insprängd bland höga alptoppar. Hämta en lyxbil på Genève flygplats eller i staden och kör längs med sjön. Du får garanterat en hänförande utsikt från bilfönstret. Härifrån är det enkelt att ta sig vidare till skidorter i både Frankrike och Schweiz. Lev lyxliv och beställ leverering till valfritt hotell eller ankomstplats för att slippa kön vid upphämtningskontoret. Unna dig en riktig lyxupplevelse genom att köra en Porsche Cayenne GTS eller glid sakta utmed kuststräckan i en elegant Maserati.

  Kör din drömbil med Auto Europe

  Planerar du en avkopplande semester eller en viktig affärsresa till Genève? Vill du göra ett gott intryck? Passa på att hyra en lyxbil! Med Auto Europe har du chansen. Är ni ett större sällskap som vill resa bekvämt, kanske på skidresan eller till affärsmötet? Då kan ni boka en Mercedes Viano, premiumklass MPV.

  Vid upphämtningen

  Du kan boka till leverering av din lyxbil på Genève flygplats eller på önskat hotell eller på tågstationen. Meddela oss redan vid bokningen var du vill ha din bil levererad eftersom en förfrågan måste göras hos den lokala uthyraren angående denna service. En extra avgift kan tillkomma om du önskar denna service men vi meddelar dig i så fall alltid i förväg. Tänk på att det kan behövas två kreditkort vid upphämtningen av fordonet, det framgår i hyresvillkoren som du får när du bokar online.

  Trafik och parkering

  Under kvällar och på morgonen kan det vara mycket svårt att få tag i en parkeringsplats i Genève. Man kan försöka hitta parkering på tågatstionen Gare Cornavin, där det finns 900 platser. Om du har turen att hitta en parkering i en blå zon är det gratis parkering i 60 min. Glöm dock inte att en P-skiva är obligatorisk! Efter kl. 19 är det fri parkering i staden. I vita parkeringszoner tillkommer avgift, som du betalar i automater. Det kan vara en bra idé att välja ett hotell där fri parkering ingår. Annars finns det många p-hus i staden där man kan parkera säkert över natten. väg, fast söderut, når du både Toulon och Marseille. De franska, såväl som de schweiziska vägarna är i mycket bra skick och det finns mycket att upptäcka i bägge länder.

  Följ väg A1 norrut till toppen av Genevesjön. På 1 h når du Lausanne i Schweiz. Om du istället kör söderut i 1 h och 40 minuter är du snart i Lyon, i Frankrike.

  Hyra enväg

  En "envägshyra" innebär en bokning där återlämningsstationen är en annan än upphämtningsstationen. Detta inkluderar även stationer i samma stad. Om du skulle vara intresserad av att hämta din lyxbil i Genève och återlämna i Zürich, eller i Lyon, Frankrike t.ex. skulle detta anses vara en envägshyra. Dessa hyror måste förgodkännas av den lokala uthyraren innan vi kan bekräfta dem och det tillkommer som oftast också en envägsavgift för denna service.