Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA EN LYXBIL I ST. TROPEZ

  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Hyr lyxbil i Saint Tropez

  Få orter är så starkt förknippat med lyx och flärd som Saint Tropez på den franska rivieran. Fram till andra världskrigets slut var Saint Tropez bara en liten fiskeort och ganska oansenlig till storleken. Den gamla charmen finns fortfarande kvar men i hamnen kantas strandpromenaden av lyxiga boutiqer och restauranger i världsklass. Hyr en lyxbil i Saint Tropez och unna dig en bekväm semester eller affärsresa i södra Frankrike. När du hyr en lyxig bil kan du passa på att köra dina drömmars bil. Vad sägs om exempelvis en Porsche Cayenne GTS eller en elegant Maserati? Auto Europe erbjuder inte bara ett stort utbud av olika lyxbilar från världsledande uthyrare utan även flexibel och bekväm leverering för en smidig och problemfri upphämtning.

  Kör din drömbil med Auto Europe

  Planerar du en avkopplande solsemester i södra Frankrike eller ska du åka på en viktig affärsresa till Saint Tropez? Varför inte göra ett bra intryck? Passa på att hyra en lyxbil! Med Auto Europe har du chansen. Kanske är ni ett större rese-sällskap som vill besöka Franska Rivieran och vill resa bekvämt mellan sevärdheter, konferensanläggningen och städer? Då kan ni boka en Mercedes Viano, premiumklass MPV.

  Vid upphämtningen

  Du kan boka till leverering av din lyxbil i Saint Tropez - antingen vid ett hotell eller vid hamnen t.ex. Meddela oss redan vid bokningen var du vill ha din bil levererad eftersom en förfrågan måste göras hos den lokala uthyraren angående denna service. En extra avgift kan tillkomma om du önskar denna service men vi meddelar dig i så fall alltid i förväg. Tänk på att det kan behövas två kreditkort vid upphämtningen av fordonet, det framgår i hyresvillkoren som du får när du bokar online.

  Trafik och parkering

  Motorvägen D98A leder in till Saint Tropez. Väl inne i staden kan du följa huvudvägen Route des Salins - från väst till öst. Även om Saint Tropez är en liten ort så kan det vara svårt att ta sig fram på de många mindre, smala gatorna och gränderna. Det allra bästa är att parkera sin bil och strosa runt till fots i staden. Om du vill parkera nära hamnen hittar du flera p-platser i närheten. Vill du stå längre upp i staden så finns parkeringsplatser vid Locaparck. Om man vill se sig om i regionen kan man köra de ca. 7 milen sydväst till staden Toulon eller fortsätta österut längs med kusten och stanna till i orter som Sainte Maxime, Frejus och vidare upp till Cannes. Den Franska Rivieran erbjuder många underbara naturupplevelser och de små byarna längs med kusten är mycket sevärda. När du hyr bil i Frankrike är det obligatoriskt att fordnet är utrustat med ett engångs-alkotest (finns redan i hyrbilarna) och det är inte tillåtet att prata i handhållen mobiltelefon under körning.

  Hyra enväg

  En "envägshyra" innebär en bokning där återlämningsstationen är en annan än upphämtningsstationen. Detta inkluderar även stationer i samma stad. Om du skulle vara intresserad av att hämta din lyxbil i Saint Tropez och återlämna i Cannes eller kanske i Sanremo, Italien t.ex. skulle detta anses vara en envägshyra. Dessa hyror måste förgodkännas av den lokala uthyraren innan vi kan bekräfta dem och det tillkommer som oftast också en envägsavgift för denna service.