Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA EN LYXBIL I COURCHEVEL

  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Hyr lyxbil i Courchevel

  Courchevel är en lyxig skidort i nordöstra Frankrike, invid gränsen till Italien. Courcheval ligger i hjärtat av Les Trois Vallées - de tre dalarna. På skidorten finns 119 pister som sträcker sig över 15 mil pistad mark. Om man gillar off pisk-åkning finns även stora möjligheter utanför skidsystemet. Närheten till de andra skidorterna i området är ett stort plus. Den mest kända av de fem övriga skidorterna i området är Val Thorens. Unna dig själv en extra bekväm semester och boka en lyxbil i Courchevel. Auto Europe erbjuder inte bara ett stort utbud av olika lyxbilar från världsledande uthyrare utan också service såsom ex. leverering där du kan förboka upphämtning på en annan plats än leverantörens kontor. Meddela oss i förväg vart du önskar hämta upp din lyxbil så kommer vi hjälpa dig med det!

  Kör drömbilen i Courchevel

  När det kommer till lyxbilar i Courchevel kan du välja att få din bil levererad till ditt hotell eller annan vald plats. Ta dig smidigt mellan de olika skidorterna i området eller gör en utflykt till Grenoble eller en annan stad i närheten. Varför inte köra en lyxig Ferrari eller en klassisk Porsche? Reser ni i ett större sällskap och vill kunna transportera er bekvämt i Courchevel kan ni boka Mercedes Viano, premiumklass MPV.

  Vid upphämtningen

  Du kan boka till leverering av din lyxbil på valt hotell eller flygplats i närheten. Meddela oss redan vid bokningen var du vill ha din bil levererad eftersom en förfrågan måste göras hos den lokala uthyraren angående denna service. En extra avgift kan tillkomma om du önskar denna service men vi meddelar dig alltid i förväg. Tänk på att det kan behövas två kreditkort vid upphämtningen av fordonet.

  Trafik och parkering

  Courchevel är en liten turistort där det är enkelt att både ta sig fram och att hitta parkering. Under skollov och mitt på högsäsongen kan det vara mer bilar ch trafik i rörelse. Hör gärna med ditt hotell om parkering ingår. Annars kan du parkera i ett P-hus eller en annan övervakad parkering. Avgifterna är dock ganska höga.

  Om du vill se mer av Frankrike under din vistelse kan du välja att köra din lyxbil till Grenoble som ligger ca. 12 mil västerut eller till Lyon som ligger ca. 20 mil år nordväst. Till den italienska gränsen är det ca. 14 mil. Om du planerar att resa med din lyxbil till Italien bör du informera oss om detta vid din bokning, eftersom det kan finnas restriktioner.

  Hyra enväg

  En "envägshyra" innebär en bokning där återlämningsstationen är en annan än upphämtningsstationen. Detta inkluderar även stationer i samma stad. Om du skulle vara intresserad av att hämta din sportbil i Courchevel och återlämna i Lyon eller kanske i Turin, Italien t.ex. skulle detta anses vara en envägshyra. Dessa hyror måste förgodkännas av den lokala uthyraren innan vi kan bekräfta dem. Det tillkommer som oftast också en envägsavgift för denna service.