Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BOKA EN LYXBIL I BORDEAUX

  Hyr lyxbilar världen över
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Hyr lyxbilar världen över

  Hyr lyxbil i Bordeaux

  Bordeaux ligger i sydöstra Frankrike, längs med floden Garonne. Området kring staden är mest känt för sina många högklassiga vingårdar. Om du gillar gammal arkitektur är Bordeux verkligen det rätta resmålet. Ingen annan stad i världen har så stora områden uppförda på UNESCOS världsarvslista som Bordeux. Njut av vackra hus, kyrkor och torg från 1700-talet. Hyr en lyxbil i Bordeaux och se dig om! Kör till vingårdar, besök Atlantkusten eller kör de drygt 22 milen söderut till den spanska gränsen. Unna dig en semester med guldkant i en klassisk Porsche Cayenne GTS eller en riktig högteknologisk lyxbil som t.ex. en Mercedes. Auto Europe erbjuder inte bara ett stort utbud av olika lyxbilar från världsledande uthyrare, du kan också enkelt välja till service som leverering på bland annat ditt hotell, flygplats eller annan önskad plats.

  Kör din drömbil med Auto Europe

  Har du alltid närt en dröm om att få köra en riktig lyxbil? Med Auto Europe har du chansen. Är ni ett större sällskap som vill resa bekvämt i sydöstra Frankrike kan ni boka en Mercedes Viano, premiumklass MPV.

  Vid upphämtningen

  Du kan boka till leverering av din lyxbil på Bordeaux tågstation eller på önskat hotell eller vid annan plats. Meddela oss redan vid bokningen var du vill ha din bil levererad eftersom en förfrågan måste göras hos den lokala uthyraren angående denna service. En extra avgift kan tillkomma om du önskar denna service men vi meddelar dig i så fall alltid i förväg. Tänk på att det kan behövas två kreditkort vid upphämtningen av fordonet, det framgår i hyresvillkoren som du får när du bokar online.

  Trafik och parkering

  Ytterområdena i Bordeaux omsluts av en ringled som gör det enkalt att nå alla delar av staden. Även stadskärnan omges av en ringliknande led. Mitt inne i de historiska kvarteren kan det vara svårare att ta sig fram med bil. I detta område får man också bara parkera i högst 2 h. Det enklaste sättet att parkera på i Bordeaux är att välja en parkering lite i utkanten av staden och ta en spårvagn in till de centrala delarna. Kombinationsbiljetter går att lösa.

  Om du bor på ett hotell i Bordeaux så kan det vara bra att välja ett boende där parkering ingår.

  Hyra enväg

  En "envägshyra" innebär en bokning där återlämningsstationen är en annan än upphämtningsstationen. Detta inkluderar även stationer i samma stad. Om du skulle vara intresserad av att hämta din lyxbil i Bordeaux och återlämna i Montpellier, eller i Barcelona, Spanien t.ex. skulle detta anses vara en envägshyra. Dessa hyror måste förgodkännas av den lokala uthyraren innan vi kan bekräfta dem och det tillkommer som oftast också en envägsavgift för denna service.