Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL FRANKRIKE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Frankrike

  Starta din semester på bästa sätt med en hyrbil i Frankrike till några av de bästa priserna online. Oavsett om du letar efter en sportbil som en SUV till en skidsemester i franska Alperna, eller ett lyxigt fordon för att köra vid den franska rivieran, kommer vår fantastiska flotta inte att göra dig besviken. Ta en titt på vårt breda utbud av hyrbilar och boka din drömbil i Frankrike genom vår säkra bokningsmotor.

  Boka minikategori i Frankrike

  Hyra minikategoriKör iväg på en roadtrip i Frankrike med din partner och besök alla de romantiska platserna som är idealiska för par. Kör ner i Loiredalen, besök slott och gör stopp för vinprovning. Vilken del av Frankrike du än planerar att besöka, kan en minibil vara din idealiska kompanjon på vägen. Det är lätt att hitta parkeringsplatser och ekonomiskt att köra - en mini sparar pengar och tid på semestern.
  Populära modeller i minikategorin: Renault Twingo, Fiat 500, Ford Ka, Smart For Two, Toyota Aygo, Peugeot 107.

  Boka ekonomikategori i Frankrike

  Hyra ekonomikategoriOm du åker på en kort resa till Frankrike, eller en romantisk semester bara för två, kan du överväga att hyra en ekonomibil. Fordon i denna kategori är tar inte för mycket bränsle per mil och har tillräckligt med bagageutrymme. Dessa bilar är ett bra val för en stadsutflykt, där manövreringen är särskilt praktisk när du letar efter en parkeringsplats.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Ford Fiesta, Opel Corsa, Peugeot 208, Smart For Four, Citroen C3, Fiat Punto, Renault Clio.

  Boka kompaktkategorin i Frankrike

  Hyra kompaktkategoriKompaktkategorin är en klass högre än ekonominkategorin. Kompakta bilar är därför större i storlek men är också lätta att manövrera genom gator. Dessa bilar rekommenderas för stadsresor och landsbygdsturer för grupper på upp till fyra personer. Trots att den har en ekonomisk bränsleförbrukning, har kompakta bilar ofta också ganska kraftfulla motorer.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Fiat 500L, Fiat Tipo, Ford Focus, Opel Astra, Toyota Auris, Peugeot 308, Opel Mokka, Renault Megane.

  Boka mellankategorin i Frankrike

  Hyra mellankategoriMellankategorin rekommenderas för turer på landet med familj eller vänner. Bilarna i mellankategorin är stora och har kraftfulla motorer för att bekvämt ta dig genom den vackra franska landsbygden. Dessa bilar är också optimala för roadtrips vid franska rivieran eller för att besöka kända franska vingårdar. Med tillräckligt utrymme för benen och ett rymligt bagageutrymme, är dessa fordon ofta bokade för längre resor.
  Populära modeller i mellankategorin: Renault Scenic, Fiat 500X, Citroen C4 Picasso, Ford C-Max, Peugeot 3008, VW Touran, Opel Zafira.

  Boka standard/fullsizebil i Frankrike

  Hyra standard/fullsizeDe största bilarna finns i denna kategori. Med denna typ av fordon har få mer än tillräckligt med utrymme för benen och ditt bagage. Bilarna i den här kategorin är bekväma för grupper om fyra till fem personer. De kraftfulla motorerna garanterar bekväma resor. Kolla in vår bokningsmotor för våra erbjudanden på standard/fullsize i Frankrike.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Peugeot 508, Toyota Avensis, Citroen C5, VW Passat, Renault Talisman, BMW 3 Series.

  Hyr en lyxbil i Frankrike

  Hyra lyxbilUnna dig själv lite lyx och hämta upp en av våra prestigebilar i Frankrike. Auto Europes lyxbilar omfattar toppklassiga sportbilar samt avancerade limousiner och cabriolets. Kontakta en av våra lyxbilsexperter och välj ett fordon som kommer att ge dig en extra touch av glamour till din resa i Frankrike. Auto Europe erbjuder några fantastiska erbjudanden på lyxbil, ta en titt på vår flotta och gör det bästa valet!
  Populära lyxbilsmodeller: Volvo s90, BMW 5 Series, BMW 4 Series, Mercedes E Class, Mercedes S Class, Audi A5, Mercedes E Class, Audi A6, Mercedes GLC.

  Boka SUV i Frankrike

  Hyra SUVSUV-fordon hyras ofta för resor i Alperna, det är för vandring eller skidsemester, men du behöver inte åka till bergen för att hyra BMW X5. SUV finns i stora städer och flygplatser över hela landet.
  Populära SUV-modeller: BMW X3, BMW X5, BMW X4, Renault Kadjar med mera..

  Boka Van/Minibuss i Frankrike

  Hyra Van/MinibussVan/minibuss-modeller är en favoritkategori bland större grupper av resenärer och är en bättre affär än att hyra två medelstora bilar. Nio passagerarvagnar är perfekta för fem till sju resenärer med bagage. Dessa bilar erbjuder dig det mest inre utrymmet.
  Populära van/minibuss-modeller: Renault Traffic 9 passagerare, V Class 8 passagerare, VW Sharan 7 passagerare, Mercedes Vito 9, Ford Turnero med mera.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, kan du göra en snabbsökning i bokningsmotorn längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europes hyresspecialister på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil), 7 dagar i veckan, så hjälper vi dig gärna!