Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I STORBRITANNIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Storbritannien - fyra flugor i en smäll

  Hyrbil i Storbritannien

  Storbritannien består av England, Wales, Skottland och Nordirland och bildar tillsammans detta stora kungadöme. Staterna har mycket gemensamt men är ändå väldigt olika inom vissa områden. Beläget på en ö i Atlanten, väst om det Europeiska fastlandet, har Storbritannien öppna kustlandskap, charmiga småbyar och stora städer. London är huvudstad i kungadömet och välkomnar årligen flera miljoner turister som vill se de klassiska sevärdheterna Big Ben, London Eye och Buckingham Palace. Men också som vill ta en bild med en av de ikoniska röda telefonkioskerna, åka dubbeldäckare och se drottningens vakter med sina finurliga hattar. London ligger i England som även har en mängd andra populära turistmål, bland annat är det många som åker på en fotbollsresa till Manchester eller till Oxford för att få se ett av världens äldsta universitet.

  Är det öppna landskap, whisky och historiska slott, borgar och fästningar som kan ta dig tillbaka i tiden du är ute efter är Skottland ditt bästa alternativ. Massvis av forntida ruiner står på landets höga klippor intill kusten och hintar om områdets djupa historia. För den som tror på myten om Lock Ness monstret är det till Skottland man ska bege sig i hopp om att få syn på denna mystiska varelse som sägs befinna sig på Lock Ness sjöns djup. Även om Skottland är starkt förknippad med män i kilt, öppna landskap och en vild kustlinje finns det i huvudstaden Edinburgh en storstadspuls likt många andra huvudstäder i Europa. Visst präglas staden av sin historia och rika kulturarv men den bjuder även på modern arkitektur, Michelin-stjärniga restauranger och ett fartfyllt nattliv.

  När du bokar hyrbil i Storbritannien med oss på Auto Europe är du i trygga händer. Även om det inte är Auto Europes egna fordon du hyr, samarbetar vi endast med professionella och säkra leverantörer som håller samma höga standard som oss. Dessutom finns vår duktiga kundserviceavdelning tillgänglig för dig under hela processen och du kan därför alltid vända dig till oss om ett problem uppstått eller du behöver hjälp. Vill du tala med en av våra agenter redan nu kan du ringa +46 10 888 66 52. Du kan också läsa igenom våra värdefulla hyrbilstips för att förberedda dig inför din hyra på bästa sätt eller läsa tidigare kunders utvärderingar av hyrbil i Storbritannien.

  För mer information om att hyra bil i Storbritannien, vänligen klicka på ämnena nedan:

  Våra hyrbilsleverantörer Vanliga frågor Fordons alternativ

  Var kan jag hämta upp en hyrbil i Storbritannien?

  Via Auto Europe kan du hyra bil till låga priser i Storbritannien och hämta upp den på smart placerade platser, till exempel på de flesta stora flygplatser, tågstationer, centralstationer samt downtown i flera städer. I Skottland kan du hämta och återlämna din bil i städer som Aberdeen och Glasgow medan du i England kan hämta det i storstäder som London, Birmingham och Luton, men också i mindre orter som Leeds, Stirling och Basingstroke.

  Auto Europe erbjuder även ett stort utbud av upphämtningskontor i Nordirland och Wales. Eftersom vi har slagit ihop oss med alla marknadens främsta leverantörer kan vi erbjuda ett omfattande utbud av upphämtningsplatser var i världen du än befinner dig. Totalt finns vi i 180 länder och har tillgång till över 24.000 upphämtning- och återlämningsstationer. Tänk på att det inte är ett Auto Europe kontor du ska bege dig till väl framme på din destination, detta eftersom vi endast är en förmedlare. Istället är det den lokala leverantörens kontor du ska ta dig till för att hämta ut bilen, till exempel Hertz, Avis, Europcar, Alamo, Enterprise och så vidare. Vänligen läs igenom din voucher noga för att se vilka dokument som krävs av leverantören för de ska lämna över bilnycklarna.

  Billig biluthyrning på de populäraste flygplatserna och tågstationerna i Storbritannien

  • London King's Cross Station
  • London Victoria Station
  • London Waterloo Station
  • London Paddington Station
  • London Euston Station
  • Edinburgh tågstation
  • Manchester Piccadilly tågstation
  • Birmingham New Street Station
  • Birmingham Internationella tågstation
  • Glasgow tågstation

  Boka med de bästa hyrbilsleverantörerna i Storbritannien

  Med Auto Europes hjälp kan du hyra bil i Storbritannien med flera väletablerade företag till lägsta möjliga pris. Oavsett om du letar efter en hyrbil i England, Skottland, Wales eller Nordirland kommer du via vår tjänst få fram flera alternativ från olika leverantörer som du sedan själv kan jämföra. Hos oss kommer du hitta de bästa biluthyrningserbjudanden i Storbritannien med globalt välkända leverantörer som Hertz, Avis, Europcar och Sixt. Men inte bara det, vi samarbetar även med flera nationella företag, till exempel de något mindre men serviceinriktade Green Motion och Esi Rent. Bokar man via Auto Europe kan man helt kostnadsfritt ändra eller avboka sin hyrbil upp till 48 timmar innan angiven upphämtningstid. Vi är helt transparenta när det kommer till hyresvillkor, lokala avgifter, bränslepolicy, försäkringar och alla extra kostnader eftersom vi tycker det är viktigt att alla kunder är medvetna om alla eventuella extra avgifter som kan tillkomma.

  Alamo - Hyrbilsinformation Enterprise - Hyrbilsinformation Europcar - Hyrbilsinformation
  Hertz - Hyrbilsinformation Avis - Hyrbilsinformation Key´n Go - Hyrbilsinformation

  Om du har fler frågor om våra leverantörer, eller om du behöver hjälp med något annat, hör gärna av dig till oss på telefonnumret +46 10 888 66 52 eller genom att mejla seres@autoeurope.de. Du kommer då komma i kontakt med en av våra hyrbilsexperter som kan besvara frågor om leverantörernas öppettider, vad du gör om du behöver hämta eller lämna din bil utanför normala kontorstider samt andra hyrbilsrelaterade frågor.


  Vanliga frågor och svar om att hyra bil i Storbritannien

  Kontakta ossÖver 60 år i branschen gör att vi på Auto Europe är kvalificerade att besvara alla dina frågor när det kommer till att hyra bil. Vi blir ställda massvis av frågor av kunder som planerar att hyra bil i Storbritannien och besvara dem alla med ett leende på läpparna. Du kan alltid ringa oss om du undrar något men, för att spara dig ett samtal, har vi nedan listat de vanligaste frågorna vi får höra. Vi hoppas du finner våra svar nedan hjälpsamma och att du efter du läst igenom dem känner dig tryggare i din bilhyra, tveka dock inte att höra av dig om du fortfarande känner dig osäker eller om du inte finner svaret på din fråga nedan.


  Hur gammal behöver jag vara för att hyra bil i Storbritannien?

  Även om lagen i Storbritannien säger att alla över 17 år kan köra bil (förutsatt att de har körkort), applicerar hyrbilsföretagen sina egna åldersrestriktioner. De flesta har en minimum ålder mellan 18-21 år och debiterar en extra så kallas ung förar avgift. Alla hyrbilsföretag i Storbritannien kräver också att kunden haft körkort i minst ett år, vilket kan göra det besvärligt för en svensk 18-åring som precis tagit körkort och därför inte får hyra bil även om hen är över minimum åldern. Är du under 21 år kan du nästan alltid räkna med att behöva betala en extra avgift, vilket vissa företag också tar för kunder under 26 år. Detta är en lokal avgift du behöver vara medveten om och som betalas i samband med upphämtningen av hyrbilen.

  Även för äldre kunder kan vissa restriktioner förekomma. Detta är visserligen inte lika vanligt som för yngre förare, men ska du hyra bil i Storbritannien kan en del företag applicera speciella villkor. Vissa leverantörer applicerar till exempel en max ålder där kunder över en viss ålder (oftast 75) inte får hyra bil. Andra tar, likt den unga förar avgiften, ut en extra avgift för seniora chaufförer medan vissa kräver ett läkarintyg som bekräftar att du får köra bil. Alla åldersrelaterade villkor kan du se på vår hemsida under PrisdetaljerInformation Om Chauffören när du valt hyrbil och på din Auto Europe voucher efter bekräftad bokning.

   

  Kan jag hämta upp en hyrbil i Storbritannien på ett ställe och lämna på ett annat?

  Du kan boka en billig hyrbil i Storbritannien på ett ställe och lämna den på ett annat, detta är känt som envägshyra. Inom Storbritannien är detta för det mesta helt gratis förutom om man vill hämta eller lämna hyrbilen i Nordirland. Det går även att boka en envägshyra utanför Storbritannien, om man till exempel vill lämna bilen på Irland eller på Europas fastland. Om detta är fallet kommer det med störst sannolikhet tillkomma en extra avgift som bestäms av den lokala leverantören. Avgiften baseras på hyresdatum, upphämtning- och återlämningsplats, fordonskategori och betalas direkt till leverantören vid upphämtningen. Auto Europe tjänar ingenting på denna avgift men kommer ändå informera om den i förväg så att kunder är beredda på denna extra kostnad. Observera också att, beroende på leverantör, kan vissa restriktioner angående envägshyror förekomma.

  Även om du bara ska resa till andra länder utan att lämna hyrbilen där kan vissa restriktioner förkomma. Dessa restriktioner bestäms av leverantörerna och även om det för det mesta är okej att resa fritt mellan England, Wales, Skottland och Nordirland kan vissa restriktioner förekomma. Till exempel är det många fordon som inte är tillåtna på färjor, vilket kan vara bekymmersamt om du planerat att åka färja med din hyrbil till Nordirland eller Fastlandseuropa. Berätta om dina resplaner för oss när du bokar bilen så vi kan bekräfta med leverantören att din resplan är tillåten.

  På din voucher som du får av oss på Auto Europe efter din bokning är bekräftad kan du se alla restriktioner. Även innan en slutförd bokning kan du på vår hemsida se eventuella restriktioner. Detta gör du genom att välja en leverantör och bil och sedan klicka på Prisdetaljer -> Generella affärsvillkor -> Inresa till andra länder. Som sagt kommer det även stå på din voucher och du kan även fråga oss om du är osäker.

   

  Behöver jag ett kreditkort för att hyra bil i Storbritannien?

  Du behöver ett kreditkort för att hämta upp din hyrbil i Storbritannien. Detta kort måste vara utställt i huvudförarens namn och kan inte vara ett förbetalt bankkort eller debitkort. Leverantörerna kräver ett kreditkort eftersom de vid upphämtningen kommer låsa en deposition på ditt kort som en säkerhet för dem. En säkerhet att du kommer återlämna fordonet samt som kan täcka eventuella skador eller trafikförseelser du orsakar under hyran. Återlämnas hyrbilen i samma skick som den hämtades i kommer självklart hela depositionsbeloppet släppas och åter vara tillgängligt på ditt konto.

  Ska du hyra en lyxbil kan leverantören begära att två kreditkort i huvudförarens namn presenteras. När man hyr en exklusiv bil vill nämligen leverantörerna gärna ha lite extra säkerhet på grund av fordonets höga värde, du kommer få mer information angående detta när du hyr en lyxbil på vår hemsida. Tänk på att ha en tillräckligt stor summa på ditt kreditkort så leverantören kan låsa säkerhetsdepositionen, oavsett om du hyr en lyxbil eller ett fordon från någon av våra andra kategorier. För mer information om kreditkort och säkerhetsdeposition, vänligen besök vår sida som tar upp mer om ämnet.

  Viktigt: De lokala leverantörerna accepterar inte debitkort, du måste ha ett kreditkort för att kunna hämta upp din hyrbil i Storbritannien. Även Auto Europe accepterar bara kreditkort så du kommer behöva ett kreditkort även när du genomför bokningen på vår hemsida.

   

  Vilka är de viktigaste körreglerna i Storbritannien?

  Den största skillnaden när man kör i Storbritannien är att man befinner sig på vänster sida av vägen. Det är vänstertrafik som råder i England, Wales, Skottland och Nordirland vilket kan vara lite smått skrämmande för vissa. Ta det lugn och läs gärna på om Storbritanniens körregler och trafiklagar innan du sätter dig bakom ratten och kör ut bland landets gator. Det är inte så svårt som man tror att köra på ”fel” sida av vägen men det kan ta ett tag innan man känner sig bekväm ute i trafiken. Utöver detta anges också hastigheterna i MPH (Miles per hour) istället för km/h som vi svenskar är vana vid. 50 mph motsvarar cirka 80 km/h och detta är den vanligaste hastighetsgränsen på landsvägar. På motorvägar är det vanligaste att hastigheterna ligger mellan 60-70 mph beroende på om det är en tvåfilig eller enfilig väg. I tätorter och stadsdelar är det ofta förbjudet att köra över 30 mph. Alla dessa hastigheter kan variera och du bör alltid följa vägskyltarnas direktioner.

  Att prata i telefon medan man kör är förbjudet och alla passagerare måste använda säkerhetsbälte medan bilen är i bruk. För barn krävs lämpliga bilbarnstolar eller bälteskuddar, detta gäller för alla barn under 12 år eller som är kortare än 1.35 cm. Detta är inte hyrbilsföretagens regler utan det är Storbritanniens regering som bestämt dessa lagar. Vänligen meddela oss om du önskar hyra en bilbarnstol eller bälteskudde tillsammans med din hyrbil.

  Precis som i de flesta länder är det förbjudet att köra full, även om Storbritannien har några av Europas högsta alkoholgränser. I England, Wales och Nordirland säger lagen att man inte får köra med mer än 0,8 promille alkohol i blodet. Detta är en väldigt hög gräns, speciellt om man jämför med Sveriges 0,2 promille. Skottland har en något lägre och där är det 0,5 promille som gäller. Auto Europe rekommenderar aldrig att du kör efter att du druckit alkohol. Personer kan få hårda straff om man kör med alkohol i blodet som överstrider landets riktlinjer. Än en gång, vi rekommenderar inte att sätta dig bakom ratten efter du druckit, både för din egen och andras säkerhet.

  Om du är med om en olycka under din hyra, vänligen kontakta de relevanta myndigheterna och din hyrbilsleverantör. Se till att ha på dig en reflexväst om du går ut ur fordonet vid en olycka, detta ska finnas tillgängligt i din hyrbil.

   

  Behöver jag betala vägtull när jag kör min hyrbil i Storbritannien?

  Det finns totalt 23 tullvägar i Storbritannien varav de flesta är anslutna till broar eller tunnlar. Till exempel är bron Second Severn Crossing, som ansluter Wales och England över floden Severn, tullbelagd. Även Dartford Crossing har en tullavgift såväl som tunnlarna Queensway Tunnel och Tyne Tunnel. Det förekommer även en del tullbelagda motorvägar, bland annat på M4, M6, M8 och M25. Avgifterna varierar beroende på fordonstyp och tid på dygnet och betalas enklast med kontanter eller bankkort. Betalningen sker oftast till en fysisk person som befinner sig i ett av tullbåsen eller automatiskt via en maskin. För mer information om landets tullavgifter, vänligen besök Storbritanniens officiella hemsida angående vägtull.

   

  Vilken typ av försäkring behöver jag till min hyrbil Storbritannien?

  Alla fordon du hyr via Auto Europe har Stöldskydd (TP) och Kollisionsskydd (CDW). Detta är de minimum skydd som krävs men du har också möjligheten att köpa till ytterligare skydd, antingen via oss eller av den lokala leverantören. När du hyr en bil ansvarar du själv för självrisken – En summa som sätts av leverantören och som varierar mellan olika fordonsmodeller och kategorier. För att minska ditt ekonomiska ansvar (d.v.s. självrisken) vid krock, skada eller stöld kan du köpa till ett skydd eller försäkring som gör just det.

  Auto Europe erbjuder främst två skydd till sina kunder; Utan Självrisk och Återbetalning av självrisken med Super Cover. Utan Självrisk är precis som det låter, du har ingen självrisk. Dock ingår inte alla delar av fordonet i skyddet och får du en skada på ett område som inte är täckt är du ekonomiskt ansvarig. Vårt mest populära skydd heter Super Cover och det innebär att vi återbetalar dig hela självriskbeloppet om du skulle vara med om en olycka eller leverantören skulle debitera dig för en skada. Super Cover täcker även delar av fordonet som Utan Självrisk (och de flesta lokala försäkringar) inte gör; bland annat glas, däck, tak, underrede, lås samt borttappade eller skadade nycklar.

  Observera att du fortfarande kommer behöva lämna en säkerhetsdeposition hos leverantören när du hämtar upp bilen. Detta ska göras på ett kreditkort i huvudförarens namn. Debitkort kommer inte att accepteras.

  Har du redan köpt ett skydd via oss rekommenderar vi inte att köpa till ytterligare försäkringar hos den lokala leverantören, även om de insisterar på det. Att komma ihåg är att hyrbilsföretagen gärna vill att man köper deras egna försäkringar eftersom de i grund och botten är försäljare, men har du redan köpt Utan Självrisk eller Super Cover behöver du med störst sannolikhet inte köpa till något lokalt. Blir du osäker på vad som ingår tveka inte att höra av dig till oss så vi kan förtydliga skyddet du köpt. Du kan själv läsa om vad för täckning en specifik hyrbil har på vår hemsida genom att klicka på Prisdetaljer -> Din Hyra Inkluderar. Men än en gång, om något är oklart hör gärna av dig till oss så förklarar vi vad det är som gäller. Vi vill att du ska ha en bra hyrbilsupplevelse och härlig resa utan att behöva oroa dig för höga kostnader vid en eventuell skada eller stöld.

   

  Kan jag använda mitt svenska körkort för att köra en hyrbil i Storbritannien?

  31 januari, 2020 lämnar Storbritannien EU i och med Brexit. Detta beslut kan påverka körkortskraven för både britter som kör utanför Storbritannien och för utomstående som kör i Storbritannien. Under hela 2020 kan du som har svenskt körkort använda dig av det helt utan problem för att köra i landet. I framtiden kan reglerna dock komma att förändras och du kan då behöva införskaffa ett internationellt körkort. Detta är enkelt att skaffa men kräver lite planering eftersom det kan ta några veckor att få det. Än är det inte fullt bestämt vad det efter Brexit kommer vara för regler angående personer med svenska körkort, mest troligt är det dock att körkortskraven kommer förbli oförändrade.

  Du kan använda dig av en tjänst som berättar vad för krav det finns för dig utan brittiskt körkort som vill köra i landet. Då svarar du på några korta frågor och sedan kommer du få all information du behöver.

   

  Kan jag lägga till en extra förare till min hyrbil i Storbritannien?

  Ja, när du bokar och jämför pris på hyrbil i Storbritannien via oss har du också möjligheten att lägga till en extra chaufför. Vissa hyrbilsföretag tar ut en extra avgift för detta som betalas vid upphämtningen medan det hos vissa är helt gratis. Auto Europe har också en mängd olika erbjudande med gratis extra förare som kan vara värt att kolla in om man planerar att dela körtiden. Om leverantören tar betalt för att lägga till en chaufför betalas det som sagt lokalt, och priset kan variera mellan olika destinationer och leverantörer. Att kolla runt på företagens olika erbjudande för att hitta det bästa alternativet för dig kan därför vara att föredra. Använd vår hemsida för att jämföra och hitta de bästa biluthyrningserbjudanden i Storbritannien eller ring oss på +46 10 888 66 52.

  Alla de personer som ska köra hyrbilen måste registreras hos leverantören och uppfylla samma krav som huvudföraren. Det vill säga uppfylla samma ålderskrav, ha ett giltigt körkort och (i vissa fall) kunna uppvisa ett pass eller id-kort. Att registrera extra föraren hos leverantören är extremt viktigt eftersom oregistrerade chaufförer inte är täckta av någon tillköpt försäkring. Skulle man vara med om en olycka eller skada är den oregistrerade föraren därför helt ekonomiskt ansvarig utan någon som helst täckning eller självriskbegränsning.

  Priset för att lägga till en extra förare hittar du under Prisdetaljer -> Information om Chauffören. Detta efter att du valt destination, leverantör och klickat upp ett specifik fordon. Priset kommer också presenteras under nästa steg av bokningen på vår hemsida samt vara skrivit på din Auto Europe voucher efter slutförd bokning.

   

  Behöver jag betala trängselskatt för min hyrbil i Storbritannien?

  Det kan hända att du behöver betala trängselskatt när du kör i Storbritannien, speciellt om du befinner dig i London eller Durham. I dessa städer finns det så kallade trängselzoner, där en så kallas Congrestion Charge (trängselavgift) tillkommer. Innanför samma zon måste alla motordrivna fordon även följa landets regler angående utsläpp, detta innebär att fordon som inte möter standarden för Ultra Low Emission Zone (ULEZ) behöver betala ytterligare en avgift. De flesta hyrbilar behöver inte betala denna ULEZ-avgift eftersom de har en modern och ren motor, men fråga gärna leverantören om detta i samband med upphämtningen.

  I huvudstaden London förekommer det trängselavgift i innerstan samt följande områden: Notting Hill, North och South Kensington, Chelsea, Knightsbridge, Belgravia, Pimlico, Victoria, St.James, Waterloo, Borough, Clerkenwell, Finsbury, Holburn, Bloomsbury, Mayfair, Soho, Marylebone och Bayswater. Mer information om trängselzoner och avgifter finner du på Transport for London (Tfl) och London Congestrion Charge.

  Du ser att du är på väg in i en trängselzon via en skylt med en stor röd cirkel och bokstaven ”C” på. Ovanför skylten kommer det också finnas en mängd trafikkameror som fotar fordonets registreringsnummer automatiskt när du kör in och ut från zonen. Har du inte förbetalt kommer notan skickas till fordonets ägare (i ditt fall hyrbilsleverantören). Denna nota måste betalas dagen efter och ligger på 14 pund, leverantören kommer också lägga till en administrations avgift. Bokar du i förväg kostar det endast 11.50 pund och det kan därför vara önskvärt att göra det. Uppmärksamma att du endast behöver betala trängselavgiften en gång per dag. Har du redan betalat för den kan du därför köra in och ut ur en trängselzon hur många gånger du vill under en dag.

  Det finns en hel del betalningssätt att välja mellan. Du kan betala trängselavgiften online på Tfl:s hemsida, vilket är väldigt smidigt och kräver ingen registrering. Via Tfl pay-to-Drive App, som går att ladda ner på Google Play och Apple Store, kan du betala med hjälp av din mobiltelefon. Du kan också ringa 0343 222 2222, måndag-fredag 08.00-22.00 för att betala via telefon. En mängd olika tredjeparts hemsidor erbjuder också betalningsmöjligheter men tänk på att de ofta tillägger en extra avgift. Oavsett hur du planerar att betala din trängselavgift behöver du ha fordonets registreringsbevis och ett giltigt bankkort tillgängligt. Både debit- och kreditkort accepteras.

  Om du inte betalar avgiften dagen efter kommer du få böter på upp till 160 pund. Denna bot skickas till leverantören som i sin tur skickar den till dig tillsammans med en administrationsavgift . För att undvika detta är det därför viktigt att du betalar trängselavgiften med en gång. Vänligen fråga den lokala leverantören angående allt detta när du anländer till hyrbilskontoret för att hämta upp din bil i Storbritannien.


  Andra uthyrningsalternativ i Storbritannien

  Att åka på en road trip i Storbritannien och uppleva kungadömets vilda kust, medeltida arv och öppna landskap är det många som drömmer om. Oavsett om du planerar att besöka England, Wales, Skottland eller Nordirland finns det otroligt mycket att se och en bil ger dig friheten att utforska på dina egna villkor. Vilken typ av fordon du behöver på din resa kan dock variera. I storstäder som London, Birmingham och Glasgow kanske en bil från mini- eller ekonomiklassen räcker medan en utflykt bland Skottlands vilda terräng kanske kräver en mer bastant SUV.

  Vad det är för typ av bil du behöver är det bara du som vet. Vi har ett stort utbud på fordon med olika för- och nackdelar. En lyxig cabriolet är det inte många som hade tackat nej till men tyvärr är priset lite högre. En billig bil från ekonomiklassen är perfekt för den budgetmedvetna resenären men saknar tyvärr samma utrymme som en Standard/Full-Size som kanske en barnfamilj behöver.

  Ta en titt på vår fordonsflotta i Storbritannien för att jämföra dina alternativ och boka sedan hyrbilen som är perfekt för dig.

  Hyra lyxbil Storbritannien Hyra minibuss i Storbritannien Hyra husbil i Storbritannien

  Hyra lyxbil i Storbritannien - Ett populärt alternativ för våra kunder som är i Storbritannien på jobbresa är våra eftertraktade lyxbilar. De ger ett gott intryck med storslagenhet på både utsidan och insidan. I Storbritannien finns det möjligheten att hyra en exklusiv bil från märken som Porsche, Tesla, Masarati, Jaguar, Audi och många fler.

  Hyra minibuss i Storbritannien - Med en minibuss tar du och ditt resesällskap er runt utan problem. Perfekt om ni är i behov av mycket utrymme och vill utforska Storbritannien säkert och bekvämt. Passar stora kompisgäng såväl som äventyrslystna barnfamiljer.

  Hyra husbil i Storbritannien - Storbritannien är den perfekta destinationen för din nästa husbilssemester. Med sin vackra natur, orörda kust och idylliska medeltidsbyar finns det mycket att upptäcka längst landets vindlande vägar. Via Auto Europe kan du boka husbil i bland annat Cardiff, Manchester, Edinburgh och London för att bege dig ut på ditt husbilsäventyr.


  Nyttiga länkar

  Reseguide och information om Storbritannien

  Kör säkert i dåligt väder

  Information om Park & Ride