Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ LONDON STANSTED FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på London Stansted flygplats med Auto Europe

  Auto Europe är det självklara valet om ni vill ha tillgång till en oerhörd samling av olika renommerade leverantörer från olika delar av världen till priser som ingen annan aktör på marknaden kan slå. Ni är på helt rätt plats om ni är ute efter en hyrbil på London Stansted flygplats till löjligt låga priser och tillgång till Auto Europe unika fördelar samt den prisbelönade kundtjänsten som är tillgänglig alla dagar i veckan för att ge er den bästa möjliga kundhjälpen.

  Stansted är den ort som hushåller den tredje mest trafikerade flygplatsen i Storbritannien och är en utav sex internationella flygplatser som betjänar London, landets stora välkända huvudstad. Från flygplatsen är ni med hjälp av er hyrbil inom räckhåll till stora sevärdheter som Big Ben, Piccadilly Circus. Även kända Knightsbridge, som är den perfekta platsen för fina promenader och fönster shopping, kan enkel nås från Stansted flygplats. Oavsett om ni är ute efter en liten och smidig bil för att enklare kunna utforska London, eller en större fyrhjulsdriven bil som underlättar samt gör er lång resa ut i den brittiska naturen mycket mer bekväm, kan ni hitta allt detta med hjälp av Auto Europe. Använd den moderna och snabba sökmotorn för att på ett smidigt sätt kunna välja mellan alla de olika etablerade leverantörerna som Auto Europe samarbetar med. Kom ihåg, om ni behöver hjälp för att välja det bästa för er eller har funderingar, kan ni alltid ringa till de hyrbilsexperter som Auto Europe har redo alla dagar i veckan. Gör mer utav er semester genom att välja Auto Europe som er förmedlare och få ut mer för pengarna. Ni kan läsa vad tidigare kunder har att säga om vår service och sin hyrbilsupplevelse på vår sida med utvärderingar av hyrbil i London.

  Flygplatsinformation

  För många resenärer från Europa är Stansted flygplats ett mycket populärt val, mycket på grund av många av de stora lågprisflygbolag har gjort Stansted till sitt nav. Som en av de sex flygplatserna som betjänar London, finns där gott om alternativ att ta sig de cirka 50 kilometerna till huvudstaden. För de som önskar att hyra bil på London Stansted flygplats finns där många alternativ att välja mellan. Välj den leverantör som passar era ändamål bäst. Med sina drygt 24 miljoner passagerare årligen som flygplatsen hanterar, gör det Stansted flygplats till den 50:e mest trafikerade flygplatsen i hela världen.

  London Stansted flygplats (STN)
  Officiellt namn: London-Stansted airport alternativt Stansted airport
  Adress: Bassingbourn Road, Stansted CM24 1QW, Storbritannien
  Läge: 48 kilometer nordost om centrala London
  Flygbolag på flygplatsen: Air Berlin, AtlasJet, Aurigny Air Services, Austrian Airlines, Belle Air, EasyJet, Freebird Airlines, Germanwings, Monark, Pegasus Airlines, Ryanair, Thomas Cook Airlines, Thomson Airways, Titan Airways, Travel Service Airlines.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på London Stansted flygplats?

  För att hämta upp er hyrbil på London Stansted flygplats så behöver ni gå till den leverantör ni har valt. Auto Europe har inga kontor på flygplatsen. De flesta leverantörerna ligger i ett hyrbils område som är en bit från flygplatsens terminal. Från terminalen avgår det var tionde minut en gratis skyttel buss som kör er till hyrbils området. Fast hyrbils parker har öppet alla dagar i veckan så kan leverantörernas öppettider variera. När ni bokar har ni även tillgång att se öppettiderna för vardera leverantör samt i den voucher ni får från Auto Europe när er bokning är bekräftad står det även leverantörens öppettider samt hur ni tar er till dem. Ta er tiden att läsa igenom den vouchern, för den är fylld med all nödvändig information som ni behöver, som vad ni behöver ha med er vid upphämtningen till värdefulla tips.

  Alamo hyrbil på London Stansted flygplats flygplats Alamo hyrbil på London Stansted flygplats flygplats
  Car Rental Village, Coopers End Rd ,
  Stansted , Storbritannien CM24 1SJ

  +44 1279 682 955
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:00-00:00
  Europcar hyrbil på London Stansted flygplats flygplats Europcar hyrbil på London Stansted flygplats flygplats
  Car Rental Village, Coopers End Rd ,
  Stansted , Storbritannien CM24 1RJ

  +44 371 384 3419
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:00-01:00
  Firefly hyrbil på London Stansted flygplats flygplats Firefly hyrbil på London Stansted flygplats flygplats
  Car Rental Village, Coopers End Rd ,
  Stansted , Storbritannien CM24 1SJ

  +44 843 309 3071
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:00-01:0
  Hertz hyrbil på London Stansted flygplats flygplats Hertz hyrbil på London Stansted flygplats flygplats
  Car Rental Village, Coopers End Rd ,
  Stansted , Storbritannien CM24 1SJ

  +44 843 309 3071
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:00-01:0

  Terminaler

  Stansted flygplats består endast av en terminal som är ansluten till tre pirer, som byggts till för att kunna hantera det ständigt ökade antalet passagerare som anländer till flygplatsen till följd av att det är en hemma bas för många budget flygbolag. Med tanke på att flygplatsen består endast av en enda byggnad, är det enkelt att ta sig runt och hitta det man letar efter. På botten våningen hittar ni både ankomst hallen samt incheckningarna för de olika flygbolagen. En våning upp, hittar ni avgångs området. Stansted har ett utvecklat system för att transportera passagerarna mellan terminalen och avgångs gaten. Deras Airport Track Transit system är en helautomatiskt litet tåg som tar passagerarna till pir 1 och 2. För de som vill ta sig till pir 3 finns där en täckt gångväg mellan pir 2 och pir 3 som man kan gå mellan.

  Flygplatsfaciliteter

  Stansted terminal är utformad med passagerarnas bekvämlighet i åtanke, med brett sortiment av olika faciliteter inklusive banker och växelkontor. Ni kan hittar mer än 60 olika butiker och en mängd olika matställen. Både innan och efter säkerhets kontrollen kan ni hitta flera välkända brittiska märkesbutiker som Boots, The Body Shop, Mulberry och många fler. I matväg finns där något som passar alla, ett stort utbud av olika restauranger, caféer och barer.

  Om ni letar efter presenter eller vill handla billigt, finns där flera tullfria butiker vid avgångs hallen, där ni kan hittar allt inom elektronik, alkohol, tobak, parfymer och presenter. Om ni önskar att koppla av och surfa eller spela lite på er telefon, kan ni koppla upp er till flygplatsens Wifi som är gratis i hela terminalen och där finns ingen tidsbegränsning på det.

  Hur man kan ta sig till och från London Stansted flygplats?

  Genom att hyra bil på London Stansted flygplats via Auto Europe har ni den smidigaste lösningen att ta er till och från flygplatsen. Där finns gott om alternativa vägar att ta sig från och till flygplatsen. London Stansted flygplats ligger intill korsningen 8a av motorvägen M11 och alternativt tjugo minuter från korsning 27 på motorvägen M25 som går runt hela London. Utöver det finns där andra bra kollektiva alternativ som tar er till er destination.

  Tåg
  Under terminalen, hittar ni flygplatsens egna tågstation, som ni kan gå till på runt 2 minuter. Från här avgår Stansted Express som är det snabbaste sättet att ta sig till London. Under rusnings tid så avgår det ett tåg varje kvart och under andra tider, en gång i halvtimmen. Resa tar drygt 47 minuter och har sitt stopp på London Liverpool Street, från vilket man kan ta anslutande tåg för att ta sig ut till de flesta större städer i hela Storbritannien. Från London Liverpool Street har ni även tillgång till Londons tunnelbana.

  Buss
  Under hela dagen avgår det flera olika busslinjer som drivs av olika bolag som tar er från flygplatsen till London Victoria Coach Stations. Andra alternativ som Arriva erbjuder inkluderar busslinjer som tar er till norra delarna av London. Jetlink har busslinjer som gå ut till de mindre förorterna av London. Om ni letar efter en buss som tar er till andra stor städer i England som Liverpool, kan ni använde er av National Express som har ett stort nätverk av olika linjer att välja mellan.

  Parkeringstips

  Stansted flygplats har gott om parkerings alternativ att välja mellan. De olika alternativen är uppdelat i tre olika kategorier beroende på hur lång tid ni behöver använda parkeringen. Korttids parkering är för de som endast behöver stanna för att släppa av eller hämta upp någon. Denna parkering är den som är närmast terminalen, och är inom gång avstånd. De andra två alternativen, mellan och lång tids parkering, behöver man använda sig av en skyttel buss som tar en fram och tillbaka till terminalen. Dessa skyttelbussar avgår var 8:e minut och tar 7 minuter från mellan parkeringen medans det tar drygt en kvart att ta sig från lång tids parkeringen.

  London som är Europas största metropol, kan vara lite av en utmaning att köra i. Först behöver man tänka på att köra på rätt sida av vägen och sedan kan det vara svårt att hitta en ledig plats att parkera sin hyrbil på. Utöver det så försvåras det ytterligare att London har trängselavgifter för olika zoner i London. Se till att planera er körning i London i förväg så ni är väl förbereda. Ni kan hitta bra information om att köra bil i Storbritannien här.

  Precis som i Sverige som indikeras de kommersiella parkeringsplatserna med ett vitt P på en blå bakgrund. Utöver det finns där bolag som Q-Park och National Car Parks som har många parkeringsplatser som de erbjuder. Var noga att läsa de begränsningar som gäller där ni parkerar, annars riskerar ni att bli bötesbelagda om ni inte parkerar i enlighet med de lokala reglerna.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation London Stansted