Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  Billig hyrbil på Edinburgh flygplats

  Hyrbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 timmar innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Tillgängliga 7 dagar i veckan
  • 20 000 upphämtningsstationer världen över

  Billig hyrbil på Edinburgh flygplats med Auto Europe

  Skottlands mest trafikerade flygplats med över sju miljoner passagerare per år ligger cirka 10 km från Edinburgh centrum. Hyrbil från Edinburgh flygplats är ett utmärkt val eftersom det gör det möjligt för dig att börja din resa i din egen takt redan från början. Boka en hyrbil med Auto Europe och njut av våra många fördelar såsom låga priser och ett stort utbud av leverantörer att välja emellan.

  Flygplatsinformation

  Edinburgh Airport (EDI)
  Officiellt namn:Edinburgh Airport (Skotskt gäliska: Port-adhair Dhùn Èideann)
  Adress: Edinburgh EH12 9DN, Storbritannien
  Läge: Flygplatsen liggern belägen cirka 10 km från stadens centrum. .
  Flygbolag på flygplatsen: cirka 30 flygbolag finns representerade och förbinder Skottland med resten av Europa och världen. British Airways, easyJet, flybe och Ryanair erbjuder direktflyg till och från London.

  Terminaler

  Flygplatsen som består av en huvudterminalbyggnad på två våningar huserar både inhemska och internationella avgångar och ankomster, tillsammans med shopping och diverse mat-alternativ. Terminalanläggningen har varit i drift i 40 år.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Flygplatsanläggningen i Edinburgh inkluderar ett nytt hyrbils-center med ett utmärkt läge och en direkt gångväg in till terminalen. Alla biluthyrningsföretagen har sina diskar i centret som är anslutet till ett parkeringshus. Vi rekommenderar att du läser igenom och kontrollerar din voucher noga innan din resan. Glöm inte att ta med körkort, två kreditkort i huvudförarens namn och er voucher med bokningsnummer när du hämtar upp din hyrbil från Edinburgh flygplats. Öppettiderna för de olika biluthyrningsföretagens diskar kan komma att ändras och bör således kontrolleras innan resan.

  Öppettider uthyrningsdiskar

  Uthyrare Öppettider
  Avis 7.00 till 23.30
  Budget 7.00 till 23.30
  Enterprise 6.00 till 24.00
  Europcar 7.00 till 22.00
  Firefly 6:30 till 24.00
  Hertz 6:30 till 24.00
  Thrifty 7.00 till 22.00

  Flygplatsfaciliteter

  Den moderna flygplatsen i Edinburgh har allt en resenär kan önska. Flygplatsen har nyligen tilldelats "Best Airport", som en av de bästa flygplatserna i Europa. Förutom ett modernt hyrbilscenter, finns det en taxfree-butik, många matställen, butiker samt kemtvätt och en anläggning för husdjur. Lyxiga lounger med gratis WiFi och privata bås för familjer finns också på flygplatsen. Vid utbyggnaden av terminalbyggnaden , hittar du det nya VisitScotland-informationscenter, ett bra ställe att få biljetter, kartor och råd om sightseeing i Skottland.

  Transport/ hur du tar dig till och från flygplatsen

  Flygplatsen ligger bara 10 km från centrala Edinburgh och kan nås med buss, taxi, spårvagn eller hyrbil. Om du väljer buss, observera att Airlink 100 Express, Lothian Buses 35 (tjänstgör flera stopp på vägen) och nattbussar är tillgängliga alternativ. Nå Glasgow på lite mer än en timme i gles trafik eller Aberdeen på 2,5 timmar med bil. Återvänd till flygplatsen via A8 Glasgow Road. För att hitta tillbaka flygplatsen, använd EH12 9DN som postnummer för satellitnavigering under körning.

  Parkeringstips

  Med ett rikt utbud av parkeringsplatser, kommer du inte behöva oroa dig för att lämna bilen på flygplatsen. Parkeringsalternativen inkluderar längre vistelse, kortare vistelse samt medium-vistelse. Det finns också ett parkeringshus med fasttrack och parkeringsservice tillgängligt. Parkering i Edinburgh, å andra sidan, kan hittas gratis, till exempel i Park & Ride zoner eller på vissa gator i förorterna. Var alltid uppmärksam på parkeringsskyltar och mätare för att undvika böter.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Edinburgh


  Mer information om Edinburgh flygplats

  Edinburgh flygplats
  Edinburgh, Storbritannien, EH12 9DN
  IATA Code: EDI
  ICAO Code: EGPH
  Wikipedia sida
  Latitude: 55.5700
  Longitude: 03.2221
  Allmän information: Edinburgh flygplats i Skottland ligger belägen cirka 10 km utanför centrum och kan lätt nås med hyrbil eller kollektivtrafiken. Flygplatsen tjänas av cirka 30 flygbolag med destinationer runt Europa och resten av världen.
  Förbättra din upplevelse

  Du använder en webbläsare som vi inte stödjer. Uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och säkerhet.

  Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av Chrome eller Firefox