Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ LONDON HEATHROW FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på London Heathrow flygplats - Boka och spara

  Auto Europe är det rätta valet för er om ni letar efter möjligheten att kunna välja mellan ett stort utbud av olika kategorier och leverantörer till de bästa priserna. Med Auto Europe som är den ledande hyrbilsförmedlaren, så är det mycket simpelt att hitta en hyrbil på London Heathrow flygplats som passar just vad ni är ute efter. Oavsett vad era behov är, kan ni känna er trygga med att kunna hitta just vad ni vill med hjälp av Auto Europe ultra snabba sökmotor som ger en mycket fin översikt på vad som är tillgängligt för er. Utöver det breda sortimentet och marknadens lägsta priser har ni en annan mängd fördelar som tillgången till Auto Europe prisbelönade kundservice som är redo att ge kundstöd alla dagar i veckan.

  Från flygplatsen är ni i en utmärkt sits att snabbt kunna utforska landets multikulturella huvudstad, London, som lockar miljontals av turister och affärsmän från hela världen. Staden kommer inte att göra er besviken men toppattraktioner som Buckingham Palace, Hyde Park, Big Ben och mycket mer som ni enkelt kan ta er till med er hyrbil. Med de fina vägnätet och mängder av anknytningar gör det till en barnlek att ta sig ut till resterande delarna av England. Njut av friheten med en hyrbil från Auto Europe och utforska Storbritannien i er egen takt. Här kan ni läsa utvärderingar av hyrbil i London för att se vad våra tidigare kunder har att säga om sin upplevelse i huvudstaden.

  Flygplatsinformation

  Med runt 200 000 passagerare dagligen året runt gör det London Heathrow flygplats till den mest trafikerade flygplatsen i Europa och bland de mest trafikerade i hela världen. Genom att hyra bil på London Heathrow flygplats tar ni er enkelt de dryga två milen från flygplatsen till centrala London. Heathrow som ligger väster om London, är en av 5 internationella flygplatser som agerar som ingångs portal till metropolen London.

  London Heathrow flygplats (LHR)
  Officiellt namn: Heathrow airport
  Adress: Greater London TW6 1AP, Storbritannien
  Läge: 22 kilometer väster om London.
  Flygbolag på flygplatsen: Flygplatsen tjänar över 90 flygbolag från destinationer över hela världen. Ni kan förvänta er att hitta bolag som: British Airways, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Turkish Airlines.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på London Heathrow flygplats?

  Med tanke på hur stor London Heathrow flygplats verkligen är, så är det viktigt att ni vet vilken av de fem terminaler ni anländer till, så ni beger er till rätt disk när ni kommer för att hämta upp er hyrbil på London Heathrow flygplats. Alla större leverantörer finns representerade på Heathrow och de flesta har en disk i varje terminal.

  • Terminal 2: På första våningen vid B gate på ankomst och avgångs området.
  • Terminal 3: På botten våningen vid in incheckning och ankomsthallen.
  • Terminal 4: På botten våningen vid ankomsthallen innan säkerhetskontrollen.
  • Terminal 5: Vid botten våningen på ankomstområdet inte långt ifrån buss och taxi.

  I den voucher ni får från Auto Europe när er bokning är bekräftad står all nödvändig information som vad som ingår och vad ni behöver ha med er vid upphämtningen samt bra tips som att alltid ta er extra tid för att kontrollera den tilldelade hyrbilen för eventuella skador. Skulle ert flyg vara försenat eller inställt, vänligen ring till den leverantör ni har valt, telefon numret till dem finner ni även i vouchern.

  Budget hyrbil på London Heathrow flygplats Budget hyrbil på London Heathrow flygplats
  Heathrow Airport T2, 4 Northrop Road,
  London, Storbritannien TW6 2QA

  +44 844 544 4600
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: Dygnet runt
  Europcar hyrbil på London Heathrow flygplats Europcar hyrbil på London Heathrow flygplats
  Northern Perimeter Road West ,
  London, Storbritannien TW6 2QE

  +44 371 384 3410
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: Dygnet runt
  Hertz hyrbil på London Heathrow flygplats Hertz hyrbil på London Heathrow flygplats
  Northern Perimeter Road,
  London, Storbritannien TW6 2QD

  +44 843 309 3009
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: Dygnet runt
  Sixt hyrbil på London Heathrow flygplats Sixt hyrbil på London Heathrow flygplats
  Great South West Road,
  London , Storbritannien TW14 0PR

  +44 844 576 0239
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 05:00-00:00

  Terminaler

  Sedan 2008 när den femte tillbyggnaden blev klar så består London Heathrow av 5 terminaler. Numera är Terminal 1 och 2 ihopslagna med varandra. De terminaler som hanterar inhemsk och europeisk trafik är terminal 2, medans de andra tre terminalerna hanterar långdistans flygningar från andra delar av världen. För att ta sig från terminal 2 till 3 finns där underjordiska gångtunnlar, medans till terminal 4 och 5 är avståndet lite längre och man kan använda sig antingen av en skyttelbuss eller Heathrow Express tåg. Till terminal 4 är det 8 minuters restid med tåget och till terminal 5 tar det 12 minuter.

  Flygplatsfaciliteter

  London Heathrow flygplats är bland de mest ikoniska och mest trafikerade i hela världen och vardera av de olika terminalerna är fullt utrustade med olika faciliteter för att göra flygplatsens besökare och resenärer tid mer bekväm. Utbuden av de olika bekvämligheterna kan variera mellan de olika terminalerna men de håller alla lika hög service nivå. Som man kan förvänta sig utav en sådan stor och populär flygplats finns det stor tillgång till olika affärer och restauranger som gör er väntetid mer bekväm. Under er vistelse på Heathrow kan ni njuta av gratis Wifi över hela flygplatsen. Ni hittar utspritt över hela flygplatsen möjligheten att ta ut pengar från bankautomater samt gott om växelkontor för de som inte har växlat tills sig den lokala valutan innan resan.

  Hur man kan ta sig till och från London Heathrow flygplats?

  Från Heathrow finns där många alternativ att sig vidare in till närliggande London. Det mest flexibla sätten är genom att hyra bil på London Heathrow flygplats som möjliggör inte bara ett snabbt alternativ för att ta sig in till London, utan även chansen att via de väl anslutna vägarna att ta sig ut till stora närliggande städer som Birmingham. När ni önskar att återvända till flygplatsen från centrala London är det enklast om ni tar motorvägen A4 och kör i västlig riktning. Denna väg kommer att ta er till flygplatsen. Där finns alternativ som tar er snabbare till Terminal 2 och 4, och då behöver ni svänga av till M4 eller A30. Räkna med en körtid på runt 45 minuter för att ta sig till flygplatsen beroende på hur tät trafiken är.

  Buss
  Vid flygplatsen finns där ett stort nätverk av olika bussar som har avgångar dygnet runt. Avgångsplatsen är direkt ovanför tunnelbanestationen och är ett relativt billigt men långsamt sätt för att ta sig fram och tillbaka till Heathrow. Biljett köpes direkt på bussen.

  Tunnelbana
  Som det mest kostnadseffektiva sättet att ta sig från flygplatsen till London genom Piccadilly linjen är det ett bra alternativ. Resan med tunnelbanan som har stationer vid varje terminal tar drygt en timme.

  Tåg
  Det absolut snabbaste sättet och bland de dyraste är att använda sig av Heathrow Express tågen som tar er till London Paddington på en kvart från terminal 2 och 3, och några minuter längre från terminal 4 och 5. Var 15:e minut så avgår där ett tåg från denna linje. Från terminal 2 och 3 är det även möjligt att använda sig av Heathrow Connect tågen som har avgång en gång i halvtimmen och gör flera stopp på vägen till centrala London.

  Parkeringstips

  På den välbesökta Heathrow flygplats finns där gott om alternativ för er som letar efter en plats för att parkera ert fordon på. Flygplatsen har ett par olika parkeringsalternativ att välja mellan som är skräddarsydda åt specifika ändamål. Vid varje terminal finns där parkeringsmöjligheter som är avsett för att parkera en kort stund. Den första halvtimmen är gratis och det är möjligt att parkera upp till fem timmar. En bit utanför flygplatsen finns där parkeringsplatser för de som behöver parkera en längre stund, och där avgår regelbunden gratis transfer service som tar er fram och tillbaka till terminalerna. Utöver det så finns där tjänster som betjänad parkering där ni lämnar bilen vid terminalen och flygplatsens personal parkera bilen och kör fram den till er när ni är i behov av bilen igen.

  För de som tar sig in till London med sin hyrbil gör bäst i att förbereda i förväg vart de önskar att parkera. Detta eftersom det kan vara svårt att hitta en bra plats i London Värt att notera är att inom London finns där flera zoner där ni behöver betala trängselavgifter och där finns många parkerings restriktioner som gäller runt om hela staden. Läs mer på vår informations rika körinformations sida, så ni har lite hum om trafiken i Storbritannien.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation London Heathrow